Dr.

Barta Jenő Dávid

Fogorvos, Sebész

2 vélemény +hozzáad

2004-ben végzett Szegeden fogorvosként. Klinikai szakgyakornoki idejében a szájsebészeti ambuláns és fekvő beteg ellátásban szerzett tapasztalatot. 2007-ben sikeresen abszolválta a… még több

Címek

 • Dr. Barta Dávid Jenő

  Nemestakács u.25/A
  6725 Szeged, Csongrád

  Kapcsolati adatok

  Ez az orvos még nem rendelkezik online naptárral. Jelezd neki, hogy foglaltál volna időpontot!

  Kérjük, add meg az e-mail címedet. Értesíteni fogunk, amikor be tudsz jelentkezni online az orvoshoz.

5

Általános Eredmény
2 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • B

  2013-ban (alsó fogsor) és most 2016-ban (felső fogsor) is ő műtött. NAGYON POZITÍV A VÉLEMÉNYEM MIND A MUNKÁJÁRÓL, MIND EMBERSÉGÉRŐL!!!!!!!! Ha visszatekerhetném az időt soha nem keresnék fel más fogorvost!Bizonyára vannak még hozzá hasonló fogdokik, de az eddigiek (volt szerencsém kb. 10 fogorvost megismerni életem alatt) közül az egyetlen akihez bármikor mosolyogva lehet menni és így is lehet eljönni! B.G.

 • V

  A férjemet mindig ő kezeli. Nagyon barátságos. Teljes mértékben meg voltunk vele elégedve. Visszahúzódó, nem az a felvágós típus.

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • 2004-ben végzett Szegeden fogorvosként. Klinikai szakgyakornoki idejében a szájsebészeti ambuláns és fekvő beteg ellátásban szerzett tapasztalatot. 2007-ben sikeresen abszolválta a dentoalveoláris szájsebészet szakvizsgáját Budapesten. Magánrendelésén számos bonyolult altatásos és szájsebészeti esettel találkozott már, számtalan félős páciens problémáját sikerült megoldania.
  Fő elhivatottsága az implantációs protetika kivitelezésével olyan emberek életminőségének javítása, akiknél a műgyökér beültetéssel a fogpótlás esztétikailag és funkcionálisan is magabiztosságot kölcsönöz.