Dr.

Daru József

verifiedCreated with Sketch.

Nőgyógyász, Szülész-nőgyógyász

10 vélemény +hozzáad

1976-ban a Szegedi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 1981-ben szülészetből és nőgyógyászatból tett szakvizsgát. Habilitált… még több

Címek

4.5

Általános Eredmény
10 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • B
  Cím: Dr. Daru József Szülész-nőgyógyászSzolgáltatás: meddőség

  Csodálatos ember és kitűnő orvos! Segítségével válhattam anyává. Végtelen hála és hatalmas elismerés illeti.

 • C
  Cím: Dr. Daru József Szülész-nőgyógyász

  Csak babaként találkoztam vele, de az életemet köszönhetem neki! Egy ciszta nőtt velem együtt édesanyám petefeszkén,igy 3 hónapos várandósan meg kellett műteni és eltávolítani a petefeszkét. Annak idején nem sok orvos vállalta ezt. Az életemet mentette meg,mert a ciszta elnyomott volna és nem lehettem volna 3 gyermek boldog édesanyja.

 • Cím: Dr. Daru József Szülész-nőgyógyász

  A legjobb nőgyógyàsz ès szülèsz akivel valaha talàlkoztam! Nàla született a kislànyom, ès csak az Ő szakèrtelmènek köszönhető, hogy nem kellett burokrepesztèssel òràkat szenvednünk. Csàszàr mellett döntött, majd kiderült duplàn a kislànyom nyaka körè volt csavarodva a köldökzsinòr. A hàlàm örök! ????

 • B

  Engem is zavart ,hogy két hónap alatt mar harmadszorra mentem oda ugyan azzal a problémával es azt se tudta mi van .Emiatt kétszer kellett u.h csináltatni.Meg volt az eredmény hogy nincs gomba fertőzésem mégis olyan gyógyszert írt fel.Es recept írásnál is a teljes konz.arat kellett kifizetnem hol ott semmi nem történt.Nagyon sok jót írtak róla ezert mentem hozza.Rengeteg pénzt ott hagytam a semmiért,ugy érzem erről szól mar csak az egesz.
  Átmentem mas dokihoz.Szuperul megoldotta az osszes problémámat.Es mindent elmagyarázott.

 • V

  Kétszer jártam nála magánrendelésen. Első alkalommal barátságos és figyelmes volt, így nem is figyeltem fel rá, hogy nem kaptam leletet illetve vizsgálati lapot sem. 1 hét múlva kellett visszamennem eredményért, kb 2 percig voltam bent, vizsgálat nem történt, mégis ki kellett fizetnem a vizsgálati díjat. Ekkor már kizárólag a nem létező fertőzésemről beszélt, miközben nem is említette meg azt a problémát, amivel eredetileg odamentem, és amit műteni kellene.

 • A

  Sziasztok én több mint 1 évig jártam az orvosokat mert tudtam hogy valami bajom van . Minden hol kinevettek és azt mondták nem vagyok én orvos . (PERSZE NEM TUDTAK MONDANI SEMMIT A PANASZOMRA ) .
  Dr. Daru József Tanár Úrt ajánlották nekem. Elmeséltem neki mindent magamról és Ő már az nap vizsgálatokat csinált . Másnap már megtudta mondani hogy nincs peteérésem . Írd fel gyógyszert és 2 hónap kellett csak hogy legyen peteérésem :) most már nem kell félnem , lehet baba . Nagyon Jó Orvos! A Legjobb Szerintem . Mindenért hálás vagyok neki.

 • V

  Fantasztikus EMBER és kitűnő szakember! Mindenkinek jó szívvel ajánlom! Bátran lehet keresni, biztos, hogy segíteni fog/tud!

 • V

  Tökéletesen végzi a munkáját és nem felszínesen. Mindenkinek csak ajánlani tudom aki orvost keres a nőgyógyászaton:)

 • M

  Lelkiismeretesen dolgozik és látszik rajta, hogy szakmailag is rendkívül felkészült. Nem kapkod, mindig higgadt.

 • V

  Nem "csak" orvos, hanem EMBER!!! :-))) Amióta parktizál szinte az orvosom. Semmi negatívat nem tudok róla mondani és nem is hallottam másoktól sem!
  Nagyon sok "betege" van de mindig ott van ha szükség van rá!

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • 1976-ban a Szegedi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 1981-ben szülészetből és nőgyógyászatból tett szakvizsgát. Habilitált egyetemi docens, a Szegedi Tudományegyetem Szent Györgyi Albert Klinikai Központ Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikájának szakorvosa.