Dr.

Menyhárt Károly Csaba

Fogorvos, Szájsebész

8 vélemény +hozzáad

Kérd az Előjegyzési Naptárat

1995-ben a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán szerzett fogorvosi diplomát, ezt követően 1997-ben fog- és szájbetegségekből, majd 2002-ben dento-alveoláris sebészetből… még több

Címek

 • Masterdent Fogászati és Szájsebészeti Központ

  Krisztina krt. 23., Xii. Kerület
  1122 Budapest, Pest

  Kapcsolati adatok

  Ez az orvos még nem rendelkezik online naptárral. Jelezd neki, hogy foglaltál volna időpontot!

  Kérjük, add meg az e-mail címedet. Értesíteni fogunk, amikor be tudsz jelentkezni online az orvoshoz.

  Fizetési módok
  Készpénz

  Szolgáltatások

  Vizsgálat
  Fogbeültetés
  Vizsgálat, konzultáció
  Színeződések megszüntetése

Orvosok, akikkel időpontot egyeztethetsz

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • 1995-ben a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán szerzett fogorvosi diplomát, ezt követően 1997-ben fog- és szájbetegségekből, majd 2002-ben dento-alveoláris sebészetből tett szakvizsgát.Dolgozott a SE Arc-és Álcsontsebészeti Klinikájának ambulanciájánill fekvőosztályán,oktatott magyar és angol évfolyamokon,majd később a Főv.Önk. Szt. János Kórházának szájsebészeti osztályán.Szakmai gyakorlatokat végzett a milánói(IT) Orvosi egyetem szájsebészetén, ill Chicagoban esztétikai restauraciós kurzusban vett részt.(Bisco).Elsőként alkalmazta hazánkban az adhezív csapokkal történő restaurációkat (carbonszálas,üvegszálas csapok),csapos felépítéseket.(1995) A fogászati és szájsebészeti ellátásra szoruló betegek magas színvonalú ellátása tartozik elsődlegesen fő tevékenységi körébe.

Szakterületek

 • fog- és szájbetegségek szakorvosa
 • dento-alveoláris sebész

Kezelt betegségek

még több
5

Általános Eredmény
8 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • Remek fogorvos, Nagyon szep epitett fogakat csinal amelyek nagyon sokaig tartanak. Remek anyagokkal dolgozik ,igazi profi.

 • V

  Károlyhoz húsz éve járok, és még nem találkoztam olyan helyzettel, amit ne tudott volna megoldani, nagy gondossággal készíti a töméseket, de ha kell, akkor - fogmegtartás céllal - apróbb sebészeti kezeléseket is azonnal és profin elvégez. Húsz éve készített egy különleges felépítésű hidat, azóta is hibátlanul megvan.

 • V

  Jaj, Karcsika vér profi. Több fogorvosnál is jártam különböző okok miatt, mindegyikük megnyugtatott, hogy minden fogam ép. Utána nem sokkal kerültem Menyhárt doktorhoz, aki vagy 9 szuvas fogat talált nálam. Először nem hittem neki. De amikor később megnyitotta egyesével őket akkor bebizonyosodott, hogy bizony igaza volt. Tükörből látszottak a fekete, szuvas részek. Ha nem kerülök hozzá, ezek a fogak már bizony húzósoron lennének. És azt ugye senki sem szereti.. Szóval kedves vándor, ilyen színvonalat, ahogy Ő dolgozik, nehezen fogsz máshol találni.

 • V

  Alapos, gyors, gyakorlott, elmagyarázza mit miért tesz, a fogakat megmenti, csak a szükséges mértékig avatkozik be. Csak ajánlani tudom. Minőségben az első.

  Dr. Menyhárt Károly Csaba2016-02-11

  Tisztelettel köszönöm a pozitív véleményt igyekszem tartani a minőségi kihívásokat! MK

 • S

  Gyors, alapos, precíz, munkájával szemben igényes. A fogakat megmenti, csak a szükséges mértékben avatkozik be, minőségben az első. Csak ajánlani tudom.

 • E

  Mint egy művész, úgy formálja tökéletesre a tömèst. Büszke rá, ha a páciens egèszsèges, es korábban betömött fogban a tömèst nem kell cserélni. 10 éve vagyok elégedett vendége! (Nem betege)

 • V

  Kiváló szájsebész, pontos, megbizható. Gyors szájsebészeti mütétem abszolút korrekt módon
  intézte, Mindenkinek ajánlom, ha a jen kor elembertelendett világában egy empatikus orvoshoz szeretne fordulni.

 • I

  Hasznos volt az, hogy hozzá mentem. Tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Mindenkinek teljes mértékben ajánlom!

Szakember, akihez időpontot foglalhatsz

Varajti Artúr

fogorvos,  szájsebész

Foglalás