Dr.

Menyhárt Károly Csaba

Fogorvos, Szájsebész

Calendar-iconCreated with Sketch. Kérd az Előjegyzési Naptárat

1995-ben a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán szerzett fogorvosi diplomát, ezt követően 1997-ben fog- és szájbetegségekből, majd 2002-ben dento-alveoláris se... még több

Címek

 • Masterdent Fogászati és Szájsebészeti Központ

  Krisztina krt. 23., Xii. Kerület
  1122 Budapest, Pest

  Kapcsolati adatok

  58
  profil megtekintés az elmúlt 30 napban

  1
  Előjegyzési Naptár kérelem az elmúlt 30 napban

  Ez az orvos még nem rendelkezik online naptárral. Jelezd neki, hogy foglaltál volna időpontot!

  Kérjük, add meg az e-mail címedet. Értesíteni fogunk, amikor be tudsz jelentkezni online az orvoshoz.

  Fizetési módok: Készpénz

  Szolgáltatások

  Vizsgálat
  Fogbeültetés
  Vizsgálat, konzultáció
  Színeződések megszüntetése

Orvosok, akikkel időpontot egyeztethetsz

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • 1995-ben a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán szerzett fogorvosi diplomát, ezt követően 1997-ben fog- és szájbetegségekből, majd 2002-ben dento-alveoláris sebészetből tett szakvizsgát.Dolgozott a SE Arc-és Álcsontsebészeti Klinikájának ambulanciájánill fekvőosztályán,oktatott magyar és angol évfolyamokon,majd később a Főv.Önk. Szt. János Kórházának szájsebészeti osztályán.Szakmai gyakorlatokat végzett a milánói(IT) Orvosi egyetem szájsebészetén, ill Chicagoban esztétikai restauraciós kurzusban vett részt.(Bisco).Elsőként alkalmazta hazánkban az adhezív csapokkal történő restaurációkat (carbonszálas,üvegszálas csapok),csapos felépítéseket.(1995) A fogászati és szájsebészeti ellátásra szoruló betegek magas színvonalú ellátása tartozik elsődlegesen fő tevékenységi körébe.

Kezelt betegségek

még több

Értékelések:

8 vélemény

 • Remek fogorvos, Nagyon szep epitett fogakat csinal amelyek nagyon sokaig tartanak. Remek anyagokkal dolgozik ,igazi profi.

 • Károlyhoz húsz éve járok, és még nem találkoztam olyan helyzettel, amit ne tudott volna megoldani, nagy gondossággal készíti a töméseket, de ha kell, akkor - fogmegtartás céllal - apróbb sebészeti kezeléseket is azonnal és profin elvégez. Húsz éve készített egy különleges felépítésű hidat, azóta is hibátlanul megvan.

 • Jaj, Karcsika vér profi. Több fogorvosnál is jártam különböző okok miatt, mindegyikük megnyugtatott, hogy minden fogam ép. Utána nem sokkal kerültem Menyhárt doktorhoz, aki vagy 9 szuvas fogat talált nálam. Először nem hittem neki. De amikor később megnyitotta egyesével őket akkor bebizonyosodott, hogy bizony igaza volt. Tükörből látszottak a fekete, szuvas részek. Ha nem kerülök hozzá, ezek a fogak már bizony húzósoron lennének. És azt ugye senki sem szereti.. Szóval kedves vándor, ilyen színvonalat, ahogy Ő dolgozik, nehezen fogsz máshol találni.

 • Alapos, gyors, gyakorlott, elmagyarázza mit miért tesz, a fogakat megmenti, csak a szükséges mértékig avatkozik be. Csak ajánlani tudom. Minőségben az első.

  Dr. Menyhárt Károly Csaba2016-02-11

  Tisztelettel köszönöm a pozitív véleményt igyekszem tartani a minőségi kihívásokat! MK

 • Gyors, alapos, precíz, munkájával szemben igényes. A fogakat megmenti, csak a szükséges mértékben avatkozik be, minőségben az első. Csak ajánlani tudom.

 • Mint egy művész, úgy formálja tökéletesre a tömèst. Büszke rá, ha a páciens egèszsèges, es korábban betömött fogban a tömèst nem kell cserélni. 10 éve vagyok elégedett vendége! (Nem betege)

 • Kiváló szájsebész, pontos, megbizható. Gyors szájsebészeti mütétem abszolút korrekt módon
  intézte, Mindenkinek ajánlom, ha a jen kor elembertelendett világában egy empatikus orvoshoz szeretne fordulni.

 • Hasznos volt az, hogy hozzá mentem. Tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Mindenkinek teljes mértékben ajánlom!

Szakember, akihez időpontot foglalhatsz