Dr.

Joós Károly

verifiedCreated with Sketch.

Akupunktőr, Üzemorvos, Foglalkozás-egészségügyi szakorvos

2000-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Karán, majd az egészségmegőrzés és a korai terápiás lehetőségek irányában specializálódtam. Ennek szellemében először foglalkozás-orvostanból… még több

Címek

0

Általános Eredmény
0 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek

A betegek kérdései (1165)

Kérdése van az egészségével kapcsolatban?

Ask questions to thousands of doctors, you will receive answer for your question within 48h, completely for free.

Kérdezz a szakembertől

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • 2000-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Karán, majd az egészségmegőrzés és a korai terápiás lehetőségek irányában specializálódtam. Ennek szellemében először foglalkozás-orvostanból szakvizsgáztam, majd a Hagyományos Kínai Orvoslás (HKO) területén szereztem licence vizsgát. Mentorom Dr. Bodor Géza volt, a hazai kínai orvoslás oktatás egyik legnagyobb alakja. 1993 óta gyakorlom, és 1998 óta oktatom a Wing Chun nevű kínai harcművészetet, melyből 2001-ben tettem mestervizsgát. 2005-ben sportoktatói képzettséget szereztem rekreáció szakágban.

  2003 óta dolgozom a DIMENZIÓ Egészségpénztárnál, majd később Dimenzió-Med Kft-nél foglalkozásorvosként, hagyományos kínai orvosként és életmód szakértőként. 2008 óta részt veszek a Quintess Healthy Ageing Club munkájában is, orvos-coachként és kínai orvoslás szakértőként. 2009-ben a Magyar Akupunktúrás Orvosok Társasága elnökségi tagjává, 2010-ban főtitkárává választottak. 2010 óta elméleti és gyakorlati oktatást is tartok a Pécsi Tudományegyetem által orvosok számára akkreditált hagyományos kínai orvoslás tanfolyamon.

  Gyógyító munkám során a következő kezelési módszereket alkalmazom: hagyományos és lézer akupunktúra, tartós tűkezelés, moxaterápia, köpölyözés, mágnesterápia, akupresszúrás masszázs, gyógynövény, vitamin és ásványi anyag kezelés, diétaterápia, méregtelenítés, valamint qi gong, relaxáció és meditációs technikák oktatása.

  Kínai orvosi kezelés igénybevételét kiemelten javaslom a következő esetekben: fejfájás, migrén, lumbágó, ízületi- és gerincpanaszok, allergia, az immunrendszer gyengesége, stressz, alvászavar, emésztési panaszok, menstruációs rendellenességek, PMS, dohányzás és túlsúly. Holisztikus (az egész embert szemlélő) kezelésünk az előbbieken túl még számtalan panasz és betegség esetén vezet tartós gyógyuláshoz, káros mellékhatások nélkül.

  Magánrendelésem Budapest szívében, a Szent István körúton található, öt percre a Nyugati Pályaudvartól és a Jászai Mari tértől.

Orvosok, akikkel időpontot egyeztethetsz