Nőgyógyász. Mint szülész-nőgyógyász dolgozik a Genium Központban. 2014. márciusa óta vezet szüléseket, továbbá műtéteket végez a Flór Ferenc Kórház Szülészeti Osztályán. Az általános… még több

Címek

Orvosok, akikkel időpontot egyeztethetsz

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • Nőgyógyász. Mint szülész-nőgyógyász dolgozik a Genium Központban. 2014. márciusa óta vezet szüléseket, továbbá műtéteket végez a Flór Ferenc Kórház Szülészeti Osztályán. Az általános szülészet-nőgyógyászaton túl érdeklődésének középpontjában a terhesgondozás, a változókor és a menopauza utáni állapot, valamint az endoszkópos sebészet áll.
5

Általános Eredmény
7 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • P

  2017-ben szültem a doktor úrnál Kistarcsán. Végül császárral, mert arctartásban volt a baba. Nagyon precíz, körültekintő. Nagyszerű szakember! Emberileg is kedves, figyelmes és türelmes. Csakis ajánlani tudom!

 • S
  Cím: Pest Megyei Flór Ferenc Kórház

  1 hete szültem nála ügyeletben, mert a fogadott orvosom elutazott. Csak jót tudok mondani róla. Precíz, kedves, és szakmailag is kiváló. Kár,hogy nem ismertem már a terhesgondozás alatt. Örülök,hogy így hozza a sors. Köszönöm!

 • Z
  Cím: Pest Megyei Flór Ferenc Kórház

  Nagyon kedves barátságos orvos. Mindig odafigyelt rám, semmit nem próbált rám erőltetni. Császárral szültem nála. A seb szépen begyógyult. Rettentően féltem, de ő végig nyugodt maradt, gyors és precíz munkát végzett. Csak ajánlani tudom.

 • C

  Lassan két hete szültem nála ügyeletben. Nagyon kedves volt, tudta a dolgát. És ami meglepő volt, hogy egyedül nála nem éreztem, a varrást. Ajánlani tudom! ☺

 • P

  Maximálisan elégedett voltam vele.1 hónapja szültem nála, hozzá jártam terhesgondozásra is.Mindig kedves mosollyal fogadott, a vizsgálatoknál alapos, körültekintő volt, bármit meg lehet beszélni vele.Normál szülésem volt, de elég nehezen jött át a baba.Végig türelmes volt, kivárt, nem siettetett semmit.Tényleg nem avatkozik be addig, amíg nem muszáj, hagyja a dolgokat a maguk természetes módján folyni.Én hajnalban szültem, és szinte végig bent volt ő is a szülésznő mellett, ez szerintem ritkaság manapság.Gátmetszésem volt, de nem éreztem mikor vágott, és a varrást is sikerült annyira elérzésteleníteni, hogy semmit ne érezzek belőle.Ha lesz még egy babánk, nála szeretnék szülni újra!

 • E

  2013-ban szültem nála, a 36. héten vett át. Volt egy kisebb húgyuti fertőzésem, lelkiismeretesen kikezelt belőle. A szülésem sima, problémamentes volt, nem avatkozott közbe feleslegesen, nem próbált semmire rábeszélni amit nem akartam. Javaslatokat tett, megkérdezett, partnernek tekintett. Gátmetszésre szükség volt, de egyáltalán nem is éreztem, utána sem fájt, varrásnál érzéstelenített, gyakorlatilag azonnal tudtam ülni, ülve szoptatni, gyorsan gyógyultam, semmilyen komplikáció nem volt. Bárkinek ajánlom aki szeretne háborítatlanul szülni. Csak akkor lép közbe ha indokolt, viszont akkor határozott. Emberileg kedves, őszinte és nem riogatja a kismamákat feleslegesen.

 • B

  Rendkívül kedves, és nagyon őszinte. Csak pozitívumokat tudok vele kapcsolatosan elmondani. Meg vagyok vele elégedve.