A betegek kérdései (6985)

 • Kedves Doktornő, a kérdésem az lenne, hogy a Thalassa Házban mennyire sikeres a borderline betegek…

  Kedves Doktornő,

  a kérdésem az lenne, hogy a Thalassa Házban mennyire sikeres a borderline betegek kezelése ? Olvastam, hogy ott alkalmaznak direkt erre a betegségre speciális (?) technikákat. (Egy nagyon közeli ismerősöm<családtagom szinte> ebben szenved, már hosszú ideje (most már 38 éves), jár egyéni pszichoterápiába (évek óta), gyógyszert is szed, mindent megpróbáltunk már, de ahogy múlik az idő, egyre fásultabb, motiválatlanabb, már szíve szerint inkább meghalna... bármit tett: leszokott kemény drogokról alkoholról, már nem falcol, hogy legalább másoknak ne okozzon fájdalmat, befejezett több főiskolát, sport, újra hobbik keresése, stb...., semmi nem segít, most már mindig nagyon szomorú, gondterhelt, és stresszes, úgy látom, kezdi feladni...)

  Köszönöm, ha válaszol !

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Bezzegh Éva

  Kedves Kérdező !

  Igen, a Thalassa Házban is van lehetőség többek között Borderline személyiségzavarban szenvedő páciensek kezelésére, elég jó eredménnyel. Fontos, hogy az illető páciens motivált legyem, mert a terápiához sok erő kell
  Jelentkezzen az ismerőse első interjúra valamelyik kedd délelőtt és akkor jobban belelát a működésbe és el tudja dönteni, hogy szeretné-e ott a terápiát.

  Üdvözlettel Dr Bezzegh Éva

 • Tisztelt Doktor Nő! Már korábban is írtam Önnek, kényszercselekvések és pánikbetegség miatt. Fel is…

  Tisztelt Doktor Nő!

  Már korábban is írtam Önnek, kényszercselekvések és pánikbetegség miatt. Fel is kerestem rögtön egy nagyon jó neurológus szakembert, és rendszerességgel járok is hozzá, és kaptam is gyógyszert a szorongásomra (napi 3x0,25 mg xanaxot). A kérdésem az lenne, hogy családi ünnepély alkalmával fogyaszthatok-e erre a mennyiségre kevés alkoholt? Jár-e ez valami kockázattal? Köszönöm válaszát! További kellemes hétvégét kívánok! G

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Bezzegh Éva

  Kedves Kérdező !

  A kényszerbetegség és a pánikbetegség komoly betegségek, pszichiáter ért a kezelésükhöz. Ha Xanaxot szed, akkor a megfelelő esti vagy déli adagot hagyja ki és akkor ihat egy kevés bort vagy sört.

  Üdvözlettel Dr Bezzegh Éva

 • Kedves Doktornő! Azt szeretném megtudni,hogy a vértől való \\"iszony\\" leküzdhető-e?28 éves vagyok…

  Kedves Doktornő!
  Azt szeretném megtudni,hogy a vértől való \\"iszony\\" leküzdhető-e?28 éves vagyok egész pici lány korom óta egészségügy dolgozó akartam lenni,de a vért nem igazán birom.Ezért már rég letettem az álmomról,de közel 30 évesen még mindig lázba hoz a mentő autó és a kórházak.Miért?Válaszát előre is köszönöm.
  Tisztelettel:Edina

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Bezzegh Éva

  Kedves Kérdező !

  Ezekre a kérdéseire a válasz magában benne van, csak meg kell találnia. Ha komolyan érdekli, ebben segíthet egy pszichológus.

  Üdvözlettel Dr Bezzegh Éva

 • köszönöm megtisztelö válaszát kérdésem az lenne ha tovább tart a mellékhatása a peretinnek meddig tarthat…

  köszönöm megtisztelö válaszát kérdésem az lenne ha tovább tart a mellékhatása a peretinnek meddig tarthat mert már 5-dik napja fáj a fejem

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Bezzegh Éva

  Kedves Kérdező !

  A fejfájás mástól is lehet, a mellékhatások egy hét alatt elmúlnak.

  Üdvözlettel Dr Bezzegh Éva

 • Kedves DoktornŐ! Köszönöm szépen, gyors válaszát. Ön szerint hogy csökkentsem a helexet és meddig…

  Kedves DoktornŐ!


  Köszönöm szépen, gyors válaszát.
  Ön szerint hogy csökkentsem a helexet és meddig ?
  A yarocenből azért szedek felet, mert a yarocentől reggelente nagyon nehezen keltem fel.

  Köszönettel

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Bezzegh Éva

  Kedves Kérdező !

  Ha tényleg kíváncsi a véleményemre akkor fokozatosan , lassan és végleg, egyébként meg a kezelőjével megbeszéltek legyenek az irányadóak.

  Üdvözlettel Dr Bezzegh Éva

 • Tisztelt Doktornő!

  Én vagyok az a paciens aki megy majd a klinikai kezelésre.
  Olyan kérdésem lenne,hogy én generalizált szorongás miatt Rivotrilt szedek,erről adjunktusnő is tud.

  A gond csak az hogy a napokban irtam adjunktusnőnek,de sokat van külföldön,remélem jövő… Még több

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Bezzegh Éva

  Kedves Kérdező !

  Konkrét jogszabálygyűjtemény nincs a fejemben...
  Vigye be a gyógyszereit és a papírjait, aztán majd meglátja...

  Üdvözlettel Dr Bezzegh Éva

 • Tisztelt Doktornő!

  Vérgáz eredményeket szeretnék elküldeni Önnek, hogy mondjon róla véleményt: Pánik beteg vagyok, fulladásos tünetekkel, de állítólag nincs a tüdőmnek semmi baja. Tüdőgyógyász csináltatta őket.

  1.
  Mért: (37.OC)
  H: 7,54
  CO2:29 mmHgMég több

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Bezzegh Éva

  Kedves Kérdező !

  Én pszichiáter vagyok, nem értek a vérgázanalízishez. Önnel ellentétben megbízom a kollégáim ítéletében akik kizárták a szervi betegséget.
  Bár nem kérdezte, javaslom… Még több

 • Kedves Doktornő ! Néhány héttel ezelőtt Írtam Önnek, - gyakorlatilag már 2 hónapja folymatosan nőgyőgyászati,…

  Kedves Doktornő !

  Néhány héttel ezelőtt Írtam Önnek, - gyakorlatilag már 2 hónapja folymatosan nőgyőgyászati, hüvely fertőzéstől szendevedek. Mivel a többszöri helyi kezelések ellenére még mindig sarjadzógombák vannak a kenetemben, az orvos felirt nekem (az ismételt helyi kezelés mellett) szájon át szedett gomabaírtó tbl-t, flucohexal 150 mg, ami 3 hétig kell szednem heti 1 szemet. Én mondtam neki, hogy azt olvastam, az általam szedett helex sr és yarocen papírjában, hogy ezeket nem javasolják együtt szedni. Azt mondta hogy ő ilyenről nem tud. A helex sr-ből 0,5 mg-ból reggel egy felet szedek, este egészet és emmellett a yarocen 15mg-ból este egy felet. A háziorvosom is azt mondta, hogy ilyenről nem hallott. Ön szerint szedhetők együtt, ? Az együttszedésnek mi lehet a következménye?

  Köszönöm

  Éva

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Bezzegh Éva

  kedves Éva !

  Megnéztem a flucohexal betegtájékoztatóját. Egyébként ezt Ön is és a kezelő orvosai is megnézhetik, publikus sok helyen. A szorongáscsökkentő gyógyszerrel lehet enyhe kölcsönhatás, annak dózisát lehet csökkenteni, a Yarocennal nem ír kölcsönhatást. A Yarocénből, a legkisebb adagból felet szedni érdemes?
  Semmi következménnyel nem számolhat ha a Helexet kicsit csökkenti.

  Üdvözlettel Dr Bezzegh Éva

 • TISZTELT DOKTORNÖ: 10 éve pánikbeteg vagyok erre szedek xanaxot és paretint a paretint külömbözö okbol…

  TISZTELT DOKTORNÖ: 10 éve pánikbeteg vagyok erre szedek xanaxot és paretint a paretint külömbözö okbol abbahagytam most 1 hete ujra szednem kell kérdésem fáj a fejem tompán szédülésesen mit tanácsol fájdalomcsilapitot vagy hagyam abba a paretin szedését és ha a fájdalomcsillapitot javasolja melyiket szedhetem cataflam donalgin vagy más?

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Bezzegh Éva

  Kedves Kérdező !

  Biztos ismerős, vagy a kezelője szólt, hogy eleinte szédülés, émelygés lehet, de ha komolyan gondolja a kezelést akkor ne hagyja abba. Ez 3-4 napig tarthat, addig ezt Xanax-al érdemes ellensúlyozni, persze ha eddig nem szedte volna...
  Lehet eleinte felezni az adagot, ha nagyon muszáj, vegyen be fájdalomcsillapítót, bármit csak Donalgint ne, mert az túl erős.

  Üdvözlettel Dr Bezzegh Éva

 • Kedves Doktornő. Furcsa problémával fordulok önhöz: Étkezés közben az arcom jobb oldala enyhén bizsereg. Elég…

  Kedves Doktornő.

  Furcsa problémával fordulok önhöz:
  Étkezés közben az arcom jobb oldala enyhén bizsereg.
  Elég idegesítő.
  Apró lila hajszálerek látszódnak a szemem alatt és az orca részen.
  Nem tudom, hogy fontos-e, de elég stresszes időszakom van, sok kávét iszom.
  A családban van rosaceás, ez lehet az?
  Esetleg valami komolyabb?
  Magne b6-ot szedek rá, hízhatok tőle? ⁄nem szeretnék⁄

  Köszönettel.
  Erika

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Bezzegh Éva

  Kedves Kérdező !

  A stressznek, az arcbizsergésnek és a hajszálereknek nem biztos hogy van közük egymáshoz. Forduljon orvoshoz. A Magne B6 biztos nem árt, nem hiszem hogy attól hízhatna, ha nem eszik többet.

  Üdvözlettel Dr Bezzegh Éva

 • tisztelt Doktornő! gyerek korom óta gondolkozom hogy megölöm magam, különösebb ok nélkül. élet értelmetlensége…

  tisztelt Doktornő!

  gyerek korom óta gondolkozom hogy megölöm magam, különösebb ok nélkül. élet értelmetlensége miatt. hozzájön kis szoc fóbia, ill pár tényező ami nehezíti életem, beteg édesanya, prostituált testvér. mégis úgy érzem ezek alig befolyásolják a kedvemet,(pedig szeretem őket) talán mert tetszik egy lány akivel új életbe akarok menekülni. eddig egész jót beszélgettünk, teljesen fel voltam dobva, viszont ma elég kitérő volt, ettől 2mp alatt feldobott állapotból totális depresszióba este. holnap rákérdezek hogy szeretne -e járni velem, és ha nemleges választ ad úgy értem mentem meg fogom ölni magam, a leghatározottabban, biztos módszerrel nem figyelemfelkeltés céljából. jarvist szedek, napi 75g-ot. tudna -e esetleg valamilyen tanáccsal ellátni?

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Bezzegh Éva

  Kedves Kérdező !

  Az emberek nagy része gondolkodik olykor az élet értelmén. Ha Ön gyerekkora óta foglalkozik a gondolattal, hogy megöli magát, jó hogy eddig még az élni akarás kerekedett felül. Nem lenne okos dolog egy lány reakciójától tenni függővé hogy tovább él vagy sem. Okos tanács helyett javaslom nézzem bele a neten egy.-két video-ba ami Nick Vujicic ről készült.

  üdvözlettel Dr Bezzegh Éva

 • Tisztelt Doktornő!februárban derült ki,hogy apukánk rákos,carcinoma anaplastica ventriculi,sajnos már…

  Tisztelt Doktornő!februárban derült ki,hogy apukánk rákos,carcinoma anaplastica ventriculi,sajnos már áttétes is a nyirokcsomókra,májára rátapadva,és a májat tápláló eret beszőtte.kemót kap.operálhatatlan.megakarták műteni,gyomor és nyirok kiirtás.de a 6 órásból 1 órás műtét lett.beis zárta a doktor úr.58 éves,inzulinos cukorbeteg.tavaly júliusban igazolt spontán vetélésem volt!addig úgy tudtuk nemlehet babánk,egy bénulás miatt,ami 2005-ben volt.erre a kis csodánk ittvolt bennem,és elhalt,nemtudják miért.10 hetes volt.hosszú lenne leírnom.2000 ben öcsém halt meg,2003-ban anyukám.2010-ben kitalálták,hogy leukémiás vagyok,aztán mégsem.1 évig igy éltünk.most a babánk,anyósom halt meg,és apukám gyógyíthatatlan beteg.sírásra ébredek,ingerült vagyok,állandóan sírok,remegek,félek,nemtudok kimenni az utcára,rettegek.h baj lesz!nemtudok örülni,nevetni,aludni.fogytam apa betegségének tudata óta 8 kilót(8 hét).ha eszem kijön belőlem.mi lehet ez?nem merek az orvosomhoz fordulni,mert félek dilisnek néznek.nemtudom ezeket feldolgozni!hiába a férjem,és hugom nálunk van 3 hete,de nem megy!kilátástalannak látok mindent!nemsikerül munkahely sem.elegem van!!!!!!!!!!!!!férjem is alvási problémákkal küzd.vannak viták a sok munka miatt,keveset tudunk együtt lenni.köszönöm válaszát

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Bezzegh Éva

  kedves Kérdező !

  Panaszai szorongásra és hangulatzavarra utalnak, amiket vélhetőleg a sok negatív esemény váltott ki. Nyugodtan forduljon pszichiáterhez, kollégáim is ilyen páciensekkel találkoznak, nem fogják dilisnek nézni. Tudnak segíteni a hangulat javításában és a csapások lelki feldolgozásában.

  Üdvözlettel Dr Bezzegh Éva

 • üdözlöm! nootropilt fogyasztok különösebb betegség nélkül, memória jaítása, tanuláshoz és mert jobban…

  üdözlöm!

  nootropilt fogyasztok különösebb betegség nélkül, memória jaítása, tanuláshoz és mert jobban beszéleg tőle. errel Önnek mi a véleménye, milyen egészségügyi kockázatai vannak?

  másik, hogy azt vettem észre, hogy lerészegedéskor ha fogyasztok nootropilt előtte, nem vagyok másnapos. interneten is többen írták ezt. erről mi a véleménye?

  köszönöm válaszát!

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Bezzegh Éva

  Kedves Kérdező !

  Kifejezetten ellenzem, hogy orvosi indikáció nélkül akár ezt a gyógyszert, akár mást szedjen. Ezzel azt kockáztatja Ön és mások akik ezt teszik, hogy nem várt mellékhatások előjöhetnek és azt is, hogy adott esetben, betegség esetén, nem hat a szer.

  Üdvözlettel Dr Bezzegh Éva

 • Tisztelt Doktornő! Számomra összetett problémával szeretnék Önhöz fordulni. 23 éves fiatal nő vagyok,…

  Tisztelt Doktornő!
  Számomra összetett problémával szeretnék Önhöz fordulni. 23 éves fiatal nő vagyok, és elvégeztem a gimnáziumot, utána pedig kitanultam egy vendéglátóipari szakmát, ahol is sikeresen levizsgáztam. (a szakács szakmát azért választottam mert mindig is kedveltem, és szerettem volna kihozni magamból a legjobbat) Ezek alatt az évek alatt ambícióim voltak és terveim a jövőre nézve, viszont elbizonytalanodtam, hogy valóban ezt szeretném-e csinálni. Több hónapja már hogy munkába kéne állnom, én mégis úgy érzem nem vagyok készen rá. Félek attól, hogy nem tudok helyt állni, és a családtagjaim nyomás alatt tartanak, mivel még nem találtam fix munkahelyet (ahol jól érezném magam). Úgy érzem, hogy nem találtam még meg a helyem, amivel foglalkozni szeretnék. Más terület is érdekel engem (pl állatokkal való foglalkozás). Az idő pedig csak fogy. A másik része, hogy kissé tartózkodó vagyok az emberekkel szemben, és néha nehezen nyitok az új dolgok felé. Régóta ilyen vagyok, viszont a barátaim szeretnek, de sokszor velük szemben is hátraarcot fordítok, és félek néha ők sem értik miért van ez. Sokat csalódtam már "barátokban", talán innen ered, hogy nem teszek meg mindent a kapcsolatok fenntartásáért. Úgy érzem képes lennék sok mindenre, mert a képességeim, terveim megvannak hozzá, mégis néha úgy érzem hogy képtelen vagyok rá. Ön hogy látja? Min tudnék változtatni, hogy eltudjak indulni egy bizonyos irányba? Előre is köszönöm a válaszát!
  Szép napot kívánok Önnek!

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Bezzegh Éva

  Kedves Kérdező !

  Sok kérdést felvetett ami elbizonytalanítja, talán még több is van amit nem említett. Rá kellene néznie egy kívülálló segítségével az életére, ezt jól érzékeli. Szerintem megér ez annyit ⁄ nekem megérne⁄ hogy személyesen is elbeszélgessen egy pszichológussal.

  Üdvözlettel Dr Bezzegh Éva

 • Kedves Doktornő! A véleményét szeretném kikérni a gyerekeimhez valò hozzààllàsommal kapcsolatban.Èvekig…

  Kedves Doktornő! A véleményét szeretném kikérni a gyerekeimhez valò hozzààllàsommal kapcsolatban.Èvekig gyògyszert szedtem pànikbetegségre,depressziòra.Férjhez mentem,hàzat vettünk,gyermeket szültem.A gyògyszereket letettem.Második gyermekem születése utàn közvetlenül elhagyott a férjem,a szeretőjéhez költözött.A házunkat àrverezik.Borzasztòan rosdzul voltam,ùjra gyògyszert ìrtak fel.Egy éve albérletbe költöztem gyermekeimmel,jòl voltam,abbahagytam a gyògyszereket.Autogén trèninggel pòtolom.Ahol most élek,nagyon sok kisgyermekes csalàd èl,és egyre jobban leszòlnak engem,mert ők egész napra kiengedik gyerekeiket,ès abszolut nincs közös időtöltés.Èn minden nap foglalkoztam a gyerekeimmel.(mesélés,tàrsas,kirakò stb...)Emellett természetesen minden nap hagyok időt rà,hogy a többi gyerekkel is jàtszhassanak.A szomszédos anyukàk többször ràmszòltak,hogy ez nem normàlis,hogy nekem csak a gyerekeim vannak,és hogy beteges,hogy ennyire ragaszkodom a napirendünkhöz.Èszrevettem én is,ha felborul a napirendünk,akkor feszült vagyok.Doktornőnek mi a véleménye,ez tényleg nem normàlis dolog?

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Bezzegh Éva

  Kedves Kérdező !

  A normálisba nagyon széles skálán sok minden belefér. ha Ön úgy érzi jól magát ahogy csinálja és az a gyerekeinek is jó, ne törődjön a szomszédokkal.

  üdvözlettel Dr Bezzegh Éva

 • Tisztelt Doktornő!

  Köszönöm szépen megerősitését,tegnap beszéltem a háziorvosommal telefonon,kiirja a Rivotrilt.Minden pszichiátriai papirt viszek,illetve nálam a neurologiai,fülészet is kell,de az nem a szorongás hanem a fülzúgás miatt,meg vérképet is,mert hamarosan megkezdődik a Klinikai… Még több

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Bezzegh Éva

  kedves Kérdező !

  Szívesen.

  Üdvözlettel Dr Bezzegh Éva

 • Tisztelt Doktornő! Anyósoméknál élek a vőlegényemmel, külön háztartásban, de egy udvarban. Még alacsony…

  Tisztelt Doktornő!

  Anyósoméknál élek a vőlegényemmel, külön háztartásban, de egy udvarban. Még alacsony albérleti díjat is fizetünk. Folytonos a konfliktus, de a legutóbbi a legrosszabb. Anyósom nehéz eset, az ő (anyagi)érdekükben maradtunk itt, de vőlegényemnél betelt a pohár. Vőlegényem azt mondta neki, Nekem Ne magyarázz! efy vita alkalmával, erre anyósom elkezdte ütni. Ezután vőlegényem elszaladt előle, játéknak vette, hogy ne legyen nagyobb vita, de az anyja csak nm hagyta abba az ütlegelést. Párom többször kérte, hogy fejezze be, majd elkapta a kezét és úgy mondta, hogy hagyja abba. Ezután anyós megint elkezdett üvölteni, hogy takarodjunk el innen, ki vagyunk rúgva. Én ekkor a lakásból hallgattam, a kiabálásra mentem ki, azóta viszont engem is úgy kezelnek, mint a véres rongyot. Ma például bementek a házukba, mikor hallották, hogy jövök be a kapun. Anyósom körbeszaladt a falun és úgy adta elő, mintha a vőlegényem "ment volna neki" és ráadásul a másik fia és menye, akik egy háztartásban élnek velük, most nagyon hízelegnek nekik, ők sem állnak szóba velünk, ráadásul az általunk lakhatóvá tett házra pályáznak, amiben rengeteg pénzünk van.

  Hogyan kezeljem ezt a helyzetet én, az amúgy is utált meny? Beszéljek nyíltan, mondjam el, hogy milyen igazságtalanok? Vagy én csináljak úgy, mintha semmit sem vennék észre abból, ahogy velünk bánnak? (Menjek át köszönni? stb)Engem ez nagyon megvisel, mert a másik két fiával ellentétben mindig az én kedvesem támogatta őket minden téren, csak mi nem szoktunk hízelegni.(Természetesen költözünk, de egy ideig eltart helyet találni, addig pedig együtt kell élni)

  Tudom, levelem nagyon hosszú, hálásan köszönöm, ha elolvassa és tanácsot is ad!

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Bezzegh Éva

  kedves Kérdező !

  Van amikor a harc, van amikor a menekülés a megoldás ilyen helyzetből. Én az utóbbit választanám és levonnám a tanulságokat...

  üdvözlettel Dr Bezzegh Éva

 • Tisztelt Doktornő! Köszönöm válaszát, ma kértem is időpontot a pszichiátriai gondozóba! Azt szeretném…

  Tisztelt Doktornő!

  Köszönöm válaszát, ma kértem is időpontot a pszichiátriai gondozóba!
  Azt szeretném még megkérdezni, hogy Doktornő szerint a Seduxen nem jó a szorongás oldására? Mert kb. 15 éve szedem, napi 1-2 szemmel, és idáig segített. Azért írtak Seduxent, mert kb. 5-6 fajtát próbáltattak ki velem, de mindtől csak rosszabbul voltam. Ettől viszont nem, az elmúlt 2-3 hétig ha olyan fáradtabbnak, tompábbnak, szédelgősnek éreztem magam, bevettem 1 szemet, és olyan lettem utána, mint aki vagy 8 órát aludt, pihent és nyugodt érzésem volt tőle. Most is hat, csak rövidebb ideig, ezért mostanában ha rosszabbul érzem magam, reggel is veszek be, meg este fele is. De ez nem túl sűrűn fordul elő, heti 3-4 alkalommal, egyébként még mindig egyesével szedem.

  Tisztelettel: Erzsébet

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Bezzegh Éva

  Kedves Kérdező !

  Ha csak gyógyszerekben gondolkodunk-ami rám nem jellemző-akkor is már a Seduxen ideje lejárt. Korszerűbb, függőséget kevésbé okozó gyógyszerek léteznek, de várhatóan ezt majd a vizsgálat után Önnek is javasolni fogják.

  Üdvözlettel Dr Bezzegh Éva

 • Tisztelt Doktornő! Én írtam a terhesség és gyermekvállalás kapcsán Önnek.Még annyi kérdésem lenne, tudna…

  Tisztelt Doktornő!
  Én írtam a terhesség és gyermekvállalás kapcsán Önnek.Még annyi kérdésem lenne, tudna e ajánlani olyan kiváló, budapesti szakorvost (akár magánrendelésben is) aki épp ilyen problémákkal foglalkozik esetleg ez a szakterülete. A jelenlegi orvosommal is elégedett vagyok, de ő évtizedek óta nem találkozott ilyen jellegű problémával nevezetesen mint babavállalás az ilyen gyógyszerek mellett ezért szeretném más segítségét is kérni. Ha esetleg Önnek van gyakorlata ezen a téren akkor Önhöz is szívesen fordulnék.
  Köszönettel:
  Mária

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Bezzegh Éva

  Kedves Mária!

  Az utóbbi években sokat foglalkoztam olyan betegekkel akik betegségük mellett várandósságot terveztek, vagy a várandósság esetleg a szülés utáni időszak alatt lettek betegek vagy újult ki a betegségük.
  Ha megkeres⁄ elérhetőségek a lap tetején⁄, szívesen látom egy konzultációra.

  Üdvözlettel Dr Bezzegh Éva

 • Kedves Éva! Lehet valaki egyszerre borderlineos és elkerülő személyiségzavaros?

  Kedves Éva! Lehet valaki egyszerre borderlineos és elkerülő személyiségzavaros?

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Bezzegh Éva

  Kedves kérdező !

  Már egyszer kérdezte és én válaszoltam.

  Üdvözlettel Dr Bezzegh Éva