Kedves Dr.Nő! Időközönként homályosan látok a bal szememre.Szemészten jártam:negatív minden.Bal szememben nyomást érzek.És 2 éve az arcüreg felett állandóan duzadt egy"csíkban". Most a bal arcfelem nyomásra fájdalmasabb,és enyhén fáj tapintás nélkül is.2009 nyarán allergiás rhinitist állapítottak meg.RTg:mindkét arcüreg nyálkahártyája körkörösen vaskos,homloküregé enyhén vaskos.A mostani leleten: váladékmentes orrfelek.Balra dev.septum.Ez mit jelent?Ha fáj az arc,lehet,hogy arcüreggyulladás?
Az arcüreggyulladás okozhat-e homályos látást,és tönkreteheti-e a szemet???Ha a szemész nem talált kórosat a szemben,akkor az arcüreggyulladás nem tette tönkre a szemet?
Köszönettel: Mónika
Dr. Árvai Éva
Dr. Árvai Éva
Fül-orr-gégész
Budapest
Kedves Mónika!
Miután a szemész nem talált kórosat,tessék megnyugodni. Az arcüreg feletti nyomásérzés lehet Trigesminus neuralgia is. Javaslom ideggyógyászaton való vizsgálatot
Üdvözlettel Dr.Árvai Éva

Related questions

Nem találta meg, amit keresett? Kérdezzen újat!

Kérdésének legalább __LIMIT__ karakternek kell lennie.

  • A kérdése névtelenül jelenik meg.
  • Igyekezzen tisztán és tömören fogalmazni egyetlen orvosi kérdésben.
  • A kérdés minden specialistához eljut, aki ezt az oldalt használja, nem pedig egy bizonyos orvoshoz.
  • Ez a szolgáltatás nem helyettesít egy egészségügyi szakemberrel való konzultációt. Ha valamilyen problémája vagy sürgősségi esete van, menjen orvoshoz vagy a sürgősségre.
  • Konkrét esetekre vonatkozó kérdéses vagy második vélemény kérése nem engedélyezett.

Válassza ki az orvosi szakterületeit az orvosoknak akiknek kérdést szeretne feltenni
Arra fogjuk használni, hogy értesítsük, ha válasz érkezett. Nem fogjuk online közzétenni.
Az Ismertorvos weboldalon megjelenő tartalmak tájékoztató jellegűek és semmi esetben sem helyettesítik az orvosi konzultációt.