Doktor úr én azt akarom kérdezni hogy nekem nagyon sok energiám van már mások is monták hgy mért nem kérdezek rá na szoval az van hogy ha néha valakit meg fogok vagy meg érintek akkor meg rázom pedig nem használok müszálas ruhát meg figyelek ara hogy pamutot használok de néha még az Auto is meg ráz például a páronak az orra fele nyultam és pici áram vagyis mintha kicsiben vilámlot volna ugy nézet ki én is meg iedtem de a párom is a gyereket is megráztam már vagy ha vas fele nyulok akor is egyszer a kutyát simogatam a tenyeremen ojan volt mintha tuszurások letek voln és csak ugy járt az áram a kezemben ezt el se lehet képzelni oja furcsavolt.de volt már ojan hogy a koléganömnek fájt a nyaka és meg masziroztam neki 4 napig utána semi baja nem volt aztán monta ugy éget a nyaka mintha tuzet raktak volna rá de jo volt neki mert azota se panaszkodik mi lehet ez elöre is köszönöm Kati
Dr. Joós Károly
Dr. Joós Károly
Akupunktőr, Üzemorvos, Foglalkozás-egészségügyi szakorvos
Budapest
Kedves Kati!

Az ókorban gyakran áldottnak nevezték azt, akinek sok energiája van.
A fontos kérdés az, hogy tudja-e használni ezt az energiát, illetve hogy valóban él-e vele.

A különböző tárgyak megrázása az elektrosztatikus töltöttségétől függ. Ezt az is okozhatja, ha szeret műszálas ruhákat hordani, de a legtöbb ember szintén „ráz” bizonyos időjárási viszonyok mellett. Elképzelhető azonban, hogy Ön jobban tudja felhalmozni és tárolni a töltéssel rendelkező részecskéket, mint mások.

Másik dolog, ha valóban képes gyógyítani a kezével. Erre minden ember képes bizonyos mértékben, de van, aki jobban. Ennek alapja legnagyobbrészt a kezünk által bizonyítottan generált változó mágneses tér, melynek hatását tovább növeli, ha masszírozással kötjük össze. Ez a készség gyakorlással fejleszthető, ha Önnek van erre késztetése és tehetsége, nagyon sokat segíthet a környezetében élőknek, és önmagának egyaránt.

Üdvözlettel,
dr. Joós Károly

Related questions

Nem találta meg, amit keresett? Kérdezzen újat!

Kérdésének legalább __LIMIT__ karakternek kell lennie.

  • A kérdése névtelenül jelenik meg.
  • Igyekezzen tisztán és tömören fogalmazni egyetlen orvosi kérdésben.
  • A kérdés minden specialistához eljut, aki ezt az oldalt használja, nem pedig egy bizonyos orvoshoz.
  • Ez a szolgáltatás nem helyettesít egy egészségügyi szakemberrel való konzultációt. Ha valamilyen problémája vagy sürgősségi esete van, menjen orvoshoz vagy a sürgősségre.
  • Konkrét esetekre vonatkozó kérdéses vagy második vélemény kérése nem engedélyezett.

Válassza ki az orvosi szakterületeit az orvosoknak akiknek kérdést szeretne feltenni
Arra fogjuk használni, hogy értesítsük, ha válasz érkezett. Nem fogjuk online közzétenni.
Az Ismertorvos weboldalon megjelenő tartalmak tájékoztató jellegűek és semmi esetben sem helyettesítik az orvosi konzultációt.