egészségügyi kaparás után égető érzés

Üdvözlöm!
terhességmegszakítás utáni napon sajnos egészségügyi kaparásra volt szükség... Aznap eestig tökéletesen voltam, estére és azóta ( 12 órája ) enyhén égető érzést érzek a hüvelymeben. Ezen kívül se láz, se hőemelkedés, se görcsök / se fájdalomérzet, a vérésem is kevesebb mint egy átlagos menstruációnál, színe világosabb. Van okom aggódni, vagy ez normális a kétszeri beavatkozás után ?
Előre is köszönöm a választ.

AZ ORVOS VÁLASZA:

Hazay Máté

Kedves Kérdező, két beavatkozás után egyrészt a műszerektől, másrészt a fertőtlenítő szerektől is lehet hüvelyi égő érzés, de ez egy bizonyos határon belül normális lehet. Ami nem normális, ha erős alhasi fájdalmat vagy görcsölést érez, egy menzesznél jobban vérzik, vagy belázasodik, ilyen esetben mindig azonnal forduljon a műtétet végző nőgyógyászati osztályhoz (vagy annak ügyeletéhez)! Jobbulást és gyors gyógyulást kívánok, dr Hazay Máté U.I. hosszútávú fogamzásgátlási módszeren érdemes gondolkodni, van több lehetőség is

Nem találta meg, amit keresett? Kérdezzen újat!

A kérdése

Kérdésének legalább __LIMIT__ karakternek kell lennie.

* Az internet nem helyettesítheti a szakember által nyújtott szakszerű ellátást

Kérdezz ingyen

Már majdnem elkészült! Kérjük, adjon meg további információkat, amelyekkel pontosabb megoldást találhatunk a problémájára.

Válassza ki az orvosi szakterületeit az orvosoknak akiknek kérdést szeretne feltenni

Szükségünk van az ön lokalizációjára, hogy a kérdését a legjobb szakembereknek továbbítsuk

Aggódik az egészségéért?

Kérdezzen az orvosainktól és szakértőinktől és gyors választ kap!

Pen-iconCreated with Sketch. Kérdezzen