egészségügyi kaparás után égető érzés

Üdvözlöm!
terhességmegszakítás utáni napon sajnos egészségügyi kaparásra volt szükség... Aznap eestig tökéletesen voltam, estére és azóta ( 12 órája ) enyhén égető érzést érzek a hüvelymeben. Ezen kívül se láz, se hőemelkedés, se görcsök / se fájdalomérzet, a vérésem is kevesebb mint egy átlagos menstruációnál, színe világosabb. Van okom aggódni, vagy ez normális a kétszeri beavatkozás után ?
Előre is köszönöm a választ.

Dr. Hazay Máté
Dr. Hazay Máté Szülész-nőgyógyász Budapest
Kedves Kérdező, két beavatkozás után egyrészt a műszerektől, másrészt a fertőtlenítő szerektől is lehet hüvelyi égő érzés, de ez egy bizonyos határon belül normális lehet. Ami nem normális, ha erős alhasi fájdalmat vagy görcsölést érez, egy menzesznél jobban vérzik, vagy belázasodik, ilyen esetben mindig azonnal forduljon a műtétet végző nőgyógyászati osztályhoz (vagy annak ügyeletéhez)! Jobbulást és gyors gyógyulást kívánok, dr Hazay Máté U.I. hosszútávú fogamzásgátlási módszeren érdemes gondolkodni, van több lehetőség is

Nem találta meg, amit keresett? Kérdezzen újat!

Kérdésének legalább __LIMIT__ karakternek kell lennie.

Válassza ki az orvosi szakterületeit az orvosoknak akiknek kérdést szeretne feltenni

Az Ismertorvos weboldalon megjelenő tartalmak tájékoztató jellegűek és semmi esetben sem helyettesítik az orvosi konzultációt.