Kisebb nyomásra fáj a füle és a feje, dobhártya károsodástól fél

Tisztelt Doktor Nő!

Nagyon rossz alvó vagyok, minden halk neszre megébredek, ezért általában füldugóval szoktam aludni (azzal a típusúval, aminek olyan az állaga, mint a gumi) . Az utóbbi időben azonban már ez sem segített. Ezért néhány nappal ezelőtt kettőt raktam be mindkét fülembe. A jobb fülembe sikerült is, de a balnak kisebb lehet a hallójárata (mert már régebben is többször fájt a füldugótól) és ahogy feszegettem be, erőteljes nyomást gyakoroltam rá, borzasztó fájdalmat éreztem és elöntötte a melegség, mintha valami folyadék lett volna (ezt nem ellenőriztem, hogy valóban az volt-e). Azóta (3 napja) nagyon fáj, nemcsak a fülem belülről, hanem az egész bal fele a fejemnek, még a szemem is, és a bal agyféltekém bizseregni szokott.
Kérdésem az lenne, hogy mi történhetett, és hogy okozhattam-e valamilyen maradandó károsodást akár a hallószerv egészében vagy a fejem valamelyik részén?

Válaszát előre is köszönöm!

Üdvözlettel: Gombos Nóra

Dr. Árvai Éva
Dr. Árvai Éva Fül-orr-gégész Budapest
Kedves Nóra!
Feltétlenül tessék elmenni a fülészetre,mert esetleg megsérülhetett a dobhártya és a hallócsont láncolat.
Üdvözlettel Dr.Árvai Éva
www.arvai-barta.hu

Nem találta meg, amit keresett? Kérdezzen újat!

Kérdésének legalább __LIMIT__ karakternek kell lennie.

Válassza ki az orvosi szakterületeit az orvosoknak akiknek kérdést szeretne feltenni

Az Ismertorvos weboldalon megjelenő tartalmak tájékoztató jellegűek és semmi esetben sem helyettesítik az orvosi konzultációt.