Tisztelt Szakértő! Tudom, hogy nagyon hipochonder vagyok már évek óta! De ez most egészen más. Január elején vettem észre, hogy gyakran vérzik a fogínyem több helyen. Ez azóta is kisebb-nagyobb közökkel fent áll! Bár talán picit mint ha javult volna! Olvastam, hogy ez lehet a leukémia tünete is. Teljesen az jön le nekem, hogy akut leukémiás vagyok. Már ki sem mozdulok itthonról annyira rossz a kedvem miatta! Tudom ,hogy orvoshoz kéne fordulnom és mostmár rá is szánom magam de nagyon aggódom! Tudom, hogy konkrétat nem tud mondani a Dr. Nő sem, de lehetséges, hogy ez akut leukémia? vagy az már január óta más bonyodalmat is okozott volna? Lázam még nincs, de miután olvastam a tüneteket a csontom vagy az izületem fáj itt-ott ami mondjuk nem minden napos! Bár a lázra visszatérve reggel mérve általában 36,4 körül de napközbe már most hogy méregetem van ,hogy 37,1 is van. Köszönöm szépen előre is a válaszát! 25 éves vagyok.
Dr. Bognár Gabriella
Dr. Bognár Gabriella
Pszichoterapeuta, Háziorvos, Aneszteziológus
Budapest
Kedves aggódó 25 éves!
Nem tudom miért pont a leukémiát gondolja panaszai okának. Ezt egy egyszerű vérkép vizsgálattal ki lehetne zárni. Azt tanácsolom, hogy mielőbb keresse fel háziorvosát, mondja el panaszait, és félelmeit is. A vérképen kívül, ha szükséges, a többi vizsgálatot is el fogják végezni. A panaszai pl. fogínyvérzés lehet egyszerűen ínygyulladás miatt is, a csont és ízületi fájdalom lehet mozgásszegény és ülő életmód következménye is.
Remélem minél hamarabb felkeresi az orvosi rendelőt, és megnyugtató eredménnyel zárul a vizsgálat.
Üdvözlettel: dr. Bognár Gabriella

Dr. Cvetkov Márta
Dr. Cvetkov Márta
Háziorvos, Homeopátiás orvos, Üzemorvos
Budapest
Kedves Kérdező!

Ezt a kérdést már egy hónappal ezelőtt is feltette. Most sem tudok egyebet válaszolni: megnyugtatására kérjen háziorvosától laboratóriumi vizsgálatot.

Üdvözlettel: Dr Cvetkov Márta

Nem találta meg, amit keresett? Kérdezzen újat!

Kérdésének legalább __LIMIT__ karakternek kell lennie.

  • A kérdése névtelenül jelenik meg.
  • Igyekezzen tisztán és tömören fogalmazni egyetlen orvosi kérdésben.
  • A kérdés minden specialistához eljut, aki ezt az oldalt használja, nem pedig egy bizonyos orvoshoz.
  • Ez a szolgáltatás nem helyettesít egy egészségügyi szakemberrel való konzultációt. Ha valamilyen problémája vagy sürgősségi esete van, menjen orvoshoz vagy a sürgősségre.
  • Konkrét esetekre vonatkozó kérdéses vagy második vélemény kérése nem engedélyezett.

Válassza ki az orvosi szakterületeit az orvosoknak akiknek kérdést szeretne feltenni
Arra fogjuk használni, hogy értesítsük, ha válasz érkezett. Nem fogjuk online közzétenni.
Az Ismertorvos weboldalon megjelenő tartalmak tájékoztató jellegűek és semmi esetben sem helyettesítik az orvosi konzultációt.