Tisztelt Szakértő! Tudom, hogy nagyon hipochonder vagyok már évek óta! De ez most egészen más. Január elején vettem észre, hogy gyakran vérzik a fogínyem több helyen. Ez azóta is kisebb-nagyobb közökkel fent áll! Bár talán picit mint ha javult volna! Olvastam, hogy ez lehet a leukémia tünete is. Teljesen az jön le nekem, hogy akut leukémiás vagyok. Már ki sem mozdulok itthonról annyira rossz a kedvem miatta! Tudom ,hogy orvoshoz kéne fordulnom és mostmár rá is szánom magam de nagyon aggódom! Tudom, hogy konkrétat nem tud mondani a Dr. Nő sem, de lehetséges, hogy ez akut leukémia? vagy az már január óta más bonyodalmat is okozott volna? Lázam még nincs, de miután olvastam a tüneteket a csontom vagy az izületem fáj itt-ott ami mondjuk nem minden napos! Bár a lázra visszatérve reggel mérve általában 36,4 körül de napközbe már most hogy méregetem van ,hogy 37,1 is van. Köszönöm szépen előre is a válaszát! 25 éves vagyok.

Dr. Bognár Gabriella
Dr. Bognár Gabriella Pszichoterapeuta, Háziorvos, Aneszteziológus Budapest
Kedves aggódó 25 éves!
Nem tudom miért pont a leukémiát gondolja panaszai okának. Ezt egy egyszerű vérkép vizsgálattal ki lehetne zárni. Azt tanácsolom, hogy mielőbb keresse fel háziorvosát,…

Dr. Cvetkov Márta
Dr. Cvetkov Márta Háziorvos, Homeopátiás orvos, Üzemorvos Budapest
Kedves Kérdező!

Ezt a kérdést már egy hónappal ezelőtt is feltette. Most sem tudok egyebet válaszolni: megnyugtatására kérjen háziorvosától laboratóriumi vizsgálatot.

Üdvözlettel:…

Nem találta meg, amit keresett? Kérdezzen újat!

Kérdésének legalább __LIMIT__ karakternek kell lennie.

Válassza ki az orvosi szakterületeit az orvosoknak akiknek kérdést szeretne feltenni

Az Ismertorvos weboldalon megjelenő tartalmak tájékoztató jellegűek és semmi esetben sem helyettesítik az orvosi konzultációt.