Problémát okoz a Családomban, de főleg a Gyermekeimmel való kapcsolatban az én alkohol fogyasztásom. Ennek a szokásnak a kialakulásához nagyon sok feszültség, magány, magamra hagyottság és a nagy felelőség volt az oka. Többször voltam teljesen tiszta
"beültetés" , vagy gyógyszer (Antaethyl) segítségével. Rendeződtek a kapcsolatok, pszichológus segítségével sokáig bírtam.
Okt. végén bekerültem a Nyírő Gy. Kórházba Rehabilitációra 3 hónapra, és azóta úgy érzem minden összeomlott, nincs megoldás csak a lassú halál.
Nagyon szeretnék felépülni, a csodálatos 3 gyermekem ( 29é. diplomás, nős, 28é. diplomás még csak jegyes fiaim és 26 é. diplomás jegyes lányom) miatt és magam miatt is. Túl sok a prof. és az orvos a családban, kikel az én humán, zenész lelkem nem tud megbirkózni.
Szeretném a csendes alkoholizálásomat befejezni, de nem tudok befeküdni, csak amb. módom tudom megoldani a munkám miatt.
Elképzelhető, hogy újra egészséges legyek? Köszönettel: X. Y.
Dr. Nagy Zsolt Phd
Dr. Nagy Zsolt Phd
Addiktológus
Budapest
Tisztelt érdeklődő, a felépülést bármikor el lehet kezdeni, van remény, és program is hozzá. Javaslom az Anonim Alkoholisták közösségét, és az egyéni konzultáció is sokat segíthet. Ha gondolja, tisztelettel várom a rendelésemen.
Üdvözlettel NZs

 Hegedűs Enikő Józsefné
Hegedűs Enikő Józsefné
Addiktológus, Homeopátiás orvos
Balatonfenyves
Mindig van lehetőség a felépülésre, egy implant mellett nem feltétlenül szükséges a hosszabb bennfekvés egy klinikán. Emellett egy jó kineziológus segíthet azoknak a megfelelési kényszereknek a feloldásában, melyek a betegség kialakulásához, fenntartásához vezethetett. Emel

 Zsebeházy Márta Margit
Zsebeházy Márta Margit
Addiktológus, Akupunktőr, Gyógyász
Budapest
Sajnos a függőségek el ugyanazon érzést modellezi le pl az alkoholos környezetben szaporodott sejtjek, amiért eredetelig ivott, hogy hozzajusson az alkohol hoz, így atvagja saját magát egy nem igazi érzelemmel. Elsőnek az alkohol formában, mennyiségben kell változtatni. Ez az egyetlen drog, aminek a hiányában lehet meghalni és nem a tulfogyasztasba. Azután jöhet lassan a többi változtatás testi és lelki szinten. Min 4 hónap és heti kezelés /tanácsadás min 1,5 óra. Vállalja? Akkor jelentkezzen. Jelenleg Érden tudom fogadni. ZsMM

Nem találta meg, amit keresett? Kérdezzen újat!

Kérdésének legalább __LIMIT__ karakternek kell lennie.

  • A kérdése névtelenül jelenik meg.
  • Igyekezzen tisztán és tömören fogalmazni egyetlen orvosi kérdésben.
  • A kérdés minden specialistához eljut, aki ezt az oldalt használja, nem pedig egy bizonyos orvoshoz.
  • Ez a szolgáltatás nem helyettesít egy egészségügyi szakemberrel való konzultációt. Ha valamilyen problémája vagy sürgősségi esete van, menjen orvoshoz vagy a sürgősségre.
  • Konkrét esetekre vonatkozó kérdéses vagy második vélemény kérése nem engedélyezett.

Válassza ki az orvosi szakterületeit az orvosoknak akiknek kérdést szeretne feltenni
Arra fogjuk használni, hogy értesítsük, ha válasz érkezett. Nem fogjuk online közzétenni.
Az Ismertorvos weboldalon megjelenő tartalmak tájékoztató jellegűek és semmi esetben sem helyettesítik az orvosi konzultációt.