Tartós fülzugás

T. Dortornő! Én azt szeretném megkérdezni, 7 éve zug folyamatosan a bal fülem, idegi halláscsökkenés van irva a leletre, irtak fel már Betagent, Nootropilt /ezt állitólag életem végéig szedni kell/, nem tudom tudna-e ajánlani valami más gyógyszert, vagy ez már örökre igy marad?
Most ezt a két gyógyszert sem szedhetem egyenlőre, mert magas lett a vérnyomásom, és a pulzusszámom is, a Concor-t irta fel a háziorvos, és mondta hogy most ne szedjem ezeket. Köszönettel: Betti

Kedves Betti ! Sajnos rossz hírem van. A kialakult fülzugást a legritkább esetben tudjuk megszüntetni. A Nootrpilnál jelenleg nincs jobb ami a mikrokeringést az O2 bevitel fokozásával elérné. Nem kell feltétlenül folyamatosan szedni. Fél évenként kura szerüen 5-7 napos kezeléssel infizioban is be lehet vinni.A keringés javítást egy kis rendszeres sporttal is lehet javítani. Az uszás a legjobb-háton- heti 2x napi nyak torna, időnként masszázs ill bármilyen rendszeres sport. Ez oldja a strerszt és a magas vérnyomáson is segít. Ha esetleg sulyfeleslege van annak leadása sporttal segíteni szokott. A zajt, koncerteket, füldugó használatát kerülni kell.Ujabb megoldás sajnos még nincs. Köszönöm megkeresését.

Nem találta meg, amit keresett? Kérdezzen újat!

Kérdésének legalább __LIMIT__ karakternek kell lennie.

Válassza ki az orvosi szakterületeit az orvosoknak akiknek kérdést szeretne feltenni

Szükségünk van az ön lokalizációjára, hogy a kérdését a legjobb szakembereknek továbbítsuk