Tisztelt Doktornő/Doktorúr!

A kérdésem nőgyógyászati jellegű. A kislányomat négy hónapja szoptatom, már a terhesség alatt is rendszeresen voltak petefészek fájdalmaim, alhasi görcseim, azt hittem a szülés után ezek megszűnnek, de nem így történt. Azóta is havonta 3-4 alkalommal előfordul ez s fájdalom, inkább tompa, meleg, pihenés hatására javul. Egy hete kezeltek ki petevezeték-gyulladásból, gondoltam a tüneteket ez okozta, de most újra érzem, holott a vérkép, ultrahang nem mutat gyulladást. A komlett hasi ultrahangon sem látszik semmi aggasztó. Előfordul, hogy szoptatás után jobb a fájdalom, most éppen intenzív, bár az elnúlt pár napban rengeteget szoptattam és alig pihentem. A fájdalmat nem csak szoptatás alatt érzem, van, hogy mellérzékenység, kis émelygés is kíséri. A kérdésem, lehet ez egyszerű hormonális dolog?vagy ismét nézessem meg, nem újult-e ki a gyulladás mégis?Megtisztelő válaszát előre is köszönöm.
Dr. Gődény Sándor
Dr. Gődény Sándor
Endokrinológus, Gyermeknőgyógyász, Nőgyógyász
Debrecen
Tisztelt Asszonyom!
Nem valószínű, hogy alhasi panaszainak hátterében hormonális eltérés lenne. Azt javaslom, hogy ismét keresse meg kezelőorvosát panaszának tisztázása érdekében.
Üdvözlettel:
Gődény Sándor

Nem találta meg, amit keresett? Kérdezzen újat!

Kérdésének legalább __LIMIT__ karakternek kell lennie.

  • A kérdése névtelenül jelenik meg.
  • Igyekezzen tisztán és tömören fogalmazni egyetlen orvosi kérdésben.
  • A kérdés minden specialistához eljut, aki ezt az oldalt használja, nem pedig egy bizonyos orvoshoz.
  • Ez a szolgáltatás nem helyettesít egy egészségügyi szakemberrel való konzultációt. Ha valamilyen problémája vagy sürgősségi esete van, menjen orvoshoz vagy a sürgősségre.
  • Konkrét esetekre vonatkozó kérdéses vagy második vélemény kérése nem engedélyezett.

Válassza ki az orvosi szakterületeit az orvosoknak akiknek kérdést szeretne feltenni
Arra fogjuk használni, hogy értesítsük, ha válasz érkezett. Nem fogjuk online közzétenni.
Az Ismertorvos weboldalon megjelenő tartalmak tájékoztató jellegűek és semmi esetben sem helyettesítik az orvosi konzultációt.