Tisztelt Bóné Magdolna!

Én vagyok az a 22 éves fiatalember. Nos akkor én belőlem már nem lesz normális ember, hiszen azt írta hogy kamaszkorban el kell kezdeni a társas kapcsolatokat ami nekem soha életemben nem volt. Nagy gondok vannak velem?
 Bóné Magdolna
Bóné Magdolna
Pszichológus, Pár-és családterapeuta
Budapest
Kedves 22 éves Fiatalember!
Nem mondtam, hogy kamaszkorban el kell kezdeni a társas kapcsolatokat, hanem azt, hogy általában elkezdünk nyitni a kortársaink felé, elkezdünk leválni a szüleinkről. Ha ez akkor nem történt meg, megtörténhet később is. A változás és a fejlődés mindig lehetésges, akár 22, akár 40, akár 60 vagy 80 évesen. Sosem késő. De a normalitás fogalmába nagyon sokminden belefér. A kérdés az, hogy jó-e ez így Önnek, ahogy most van, boldog-e így, vagy szeretne-e rajta változtatni. Ha igen, csak nem tudja hogy hogyan, merre induljon el, akkor érdemes lehet pszichológus szakember segítségét igénybe venni, hogy segítsen Önnek megtalálni az Ön útját, és a válaszokat a kérdéseire. Ha pedig jó ez így Önnek ahogy most van, akkor minden rendben, és nincs semmi gond.
Szeretettel, Bóné Magdolna

Nem találta meg, amit keresett? Kérdezzen újat!

Kérdésének legalább __LIMIT__ karakternek kell lennie.

  • A kérdése névtelenül jelenik meg.
  • Igyekezzen tisztán és tömören fogalmazni egyetlen orvosi kérdésben.
  • A kérdés minden specialistához eljut, aki ezt az oldalt használja, nem pedig egy bizonyos orvoshoz.
  • Ez a szolgáltatás nem helyettesít egy egészségügyi szakemberrel való konzultációt. Ha valamilyen problémája vagy sürgősségi esete van, menjen orvoshoz vagy a sürgősségre.
  • Konkrét esetekre vonatkozó kérdéses vagy második vélemény kérése nem engedélyezett.

Válassza ki az orvosi szakterületeit az orvosoknak akiknek kérdést szeretne feltenni
Arra fogjuk használni, hogy értesítsük, ha válasz érkezett. Nem fogjuk online közzétenni.
Az Ismertorvos weboldalon megjelenő tartalmak tájékoztató jellegűek és semmi esetben sem helyettesítik az orvosi konzultációt.