Tisztelt Bóné Magdolna!<br /> <br /> Én vagyok az a 22 éves fiatalember. Nos akkor én belőlem már nem lesz normális ember, hiszen azt írta hogy kamaszkorban el kell kezdeni a társas kapcsolatokat ami nekem soha életemben nem volt. Nagy gondok vannak velem?
 Bóné Magdolna
Bóné Magdolna Pszichológus, Pár-és családterapeuta Budapest
Kedves 22 éves Fiatalember!
Nem mondtam, hogy kamaszkorban el kell kezdeni a társas kapcsolatokat, hanem azt, hogy általában elkezdünk nyitni a kortársaink felé, elkezdünk leválni a szüleinkről. Ha ez akkor nem történt meg, megtörténhet később is. A változás és a fejlődés mindig lehetésges, akár 22, akár 40, akár 60 vagy 80 évesen. Sosem késő. De a normalitás fogalmába nagyon sokminden belefér. A kérdés az, hogy jó-e ez így Önnek, ahogy most van, boldog-e így, vagy szeretne-e rajta változtatni. Ha igen, csak nem tudja hogy hogyan, merre induljon el, akkor érdemes lehet pszichológus szakember segítségét igénybe venni, hogy segítsen Önnek megtalálni az Ön útját, és a válaszokat a kérdéseire. Ha pedig jó ez így Önnek ahogy most van, akkor minden rendben, és nincs semmi gond.
Szeretettel, Bóné Magdolna

Nem találta meg, amit keresett? Kérdezzen újat!

Kérdésének legalább __LIMIT__ karakternek kell lennie.

Válassza ki az orvosi szakterületeit az orvosoknak akiknek kérdést szeretne feltenni

Az Ismertorvos weboldalon megjelenő tartalmak tájékoztató jellegűek és semmi esetben sem helyettesítik az orvosi konzultációt.