Dr.

Horváth Kinga

Fogorvos

4 vélemény +hozzáad

1987-ben a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szerzett fogorvosi diplomát, majd 1990-ben fog- és szájbetegségekből tett szakvizsgát. 1998-ban az Eötvös Loránd Tudományegyetemen jogi… még több

Címek

 • Magánrendelés

  Ady Endre út 122-124., XIX Kerület
  1195 Budapest, Pest

  Kapcsolati adatok

  Ez az orvos még nem rendelkezik online naptárral. Jelezd neki, hogy foglaltál volna időpontot!

  Kérjük, add meg az e-mail címedet. Értesíteni fogunk, amikor be tudsz jelentkezni online az orvoshoz.

Orvosok, akikkel időpontot egyeztethetsz

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • 1987-ben a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szerzett fogorvosi diplomát, majd 1990-ben fog- és szájbetegségekből tett szakvizsgát. 1998-ban az Eötvös Loránd Tudományegyetemen jogi szakokleveles orvos diplomát kapott. Szakmai érdeklődésének középpontjába a konzerváló fogászat, a protetika, az endodoncia, valamint a dentoalveolaris szájsebészet tartozik. Fontosnak tartja, hogy a kezelések oldott hangulatban follyanak, a páciens és az orvos között jó viszony alakuljon ki.
5

Általános Eredmény
4 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • Soha nem hittem volna, hogy létezhet ilyen aranyos, kedves, türelmes és kitűnő szakember, akinek nemcsak a páciens fizikai de még a lelki állapota is fontos. Maximum 2 percig lehettem bent és ennyi idő alatt ki is húzta a rágófogamat fájdalommentesen. Köszönet érte!

 • E

  Sajnos az egyik bölcsességfogam kihúzása nem sikerült valami fényesen, 4 hónapja érzem a zsibbadást. Remélem elmúlik. Nem hibáztatom érte, hiszen figyelmeztetett, de mikor a húzást köbetően 8 nappal később, varratszedésen mondtam, hogy zsibbad és mélyen depressziós állapotba kerültem, hogy így maradok, nem is érdekelte, nem kaptam vígasztaló szót, ami ilyenkor elég fontos lett volna. További antibiotikum receptet sem kaptam pedig rettentő gyulladt volt és a varratot is magamnak szedtem ki (a benne maradt felét), a másik felét másik orvos a varratszedés utáni másnap (vágni is kellett). Azért furcsa, mert hagytam hálapénzt is... Más orvos segített tartani bennem a lelket, rendszeres kontrollal 3 hónapig, a tünet enyhüléséig, aki pedig nem fogadott el egy forintot sem tőlem. Vannak még angyalok.

 • Nagyon elégedett vagyok a munkájával!!! Négy bölcsességfogamat távolította el.. Az első műtét után tudtam,hogy jó helyet/orvost választottam a műtétek lebonyolításához!! (Még a megtett össz: 1200km ellenére is!) Magabiztos,kedves, és alapos munkát végez!! Most,hogy már túl vagyok a műtéteken úgy érzem,hogy mégegyszer vissza csinálnám.. amennyire féltem tőle annyira "jó" volt. :) Köszönöm neki és az aszisztensének is! Nagyon hálás vagyok nekik!! Bátran merem Ajánlani mindenkinek!!

 • F

  Nagyon ajánlom! Kispesten Ő az egyik legjobb. Régóta ismerem, és tudom, hogy nagyon jó szakember, és kedves is.

Szakember, akihez időpontot foglalhatsz