Dr.

Kiss Krisztina

verifiedCreated with Sketch.

Szemész

1 vélemény +hozzáad

1994-ben végeztem a Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi karán. Végzés után a Szegedi Orvostudományi Egyetem Szemészeti Klinikáján helyezkedtem el. A klinikán a szemészeti… még több

Címek

5

Általános Eredmény
1 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • B
  Cím: másik hely

  Lelkiismeretes,beteg centrikus ,végtelen türelmes az idős betegekkel is.Minden betegnek ilyen emberséges orvost kivánok,a szakmai szempontokot én nem tudom megitélni.

A betegek kérdései (1)

Kérdése van az egészségével kapcsolatban?

Ask questions to thousands of doctors, you will receive answer for your question within 48h, completely for free.

Kérdezz a szakembertől

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • 1994-ben végeztem a Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi karán. Végzés után a Szegedi Orvostudományi Egyetem Szemészeti Klinikáján helyezkedtem el. A klinikán a szemészeti betegségek széles spektrumával találkoztam és megismerkedtem kezelésük legújabb módszereivel. A klinikai munkám során részt vettem az orvostanhallgatók oktatásában, emellett a szegedi Egészségügyi Főiskolán, illetve az egészségügyi szakközépiskolában a szemészet tantárgy óraadója voltam.
  1998-2002 között egy refraktív sebészeti centrumban folytattam szemészeti pályafutásomat, ahol nemcsak PRK műtétek végzésével foglalkoztam, hanem részt vettem szemészeti alapkutatásban is, melynek eredményeként kifejlesztésre került a ma már hazánkban is használt, refraktív és szürkehályog ellenes szemészeti műtétek elvégzésére alkalmas femtoszekundumos lézerkészülék.
  2002-től a Flór Ferenc kórház szemészeti osztályán dolgoztam, majd a gyógyító tevékenységet kis időre félbehagyva az egészségügy más területén helyezkedtem el, ahol részt vettem - a ma már a macula degenerációban használatos alap terápia - Magyarországi bevezetésében.
  2011 végén tértem vissza a "gyógyítás mezejére" - 2012-2017 között a Tormay Károly Egészségügyi Központban dolgoztam. 2012 óta a Szepesi Optikában, 2014 decembere óta pedig az Erzsébet Gondozóházban dolgozom.
  Az Erzsébet Gondozóházban végzek glaucoma (zöldhályog) gondozást. A cukorbetegek, magas - vérnyomás miatt kezeltek, pajzsmirigy betegek éves szűrő vizsgálatát is el tudom végezni, illetve gyermekek szemészeti szűrővizsgálatát is vállalom: a rövidlátó gyermekek (myopia), gondozásával. Távollátó (hypermetropiás), illetve kancsal gyermekek gondozására gyermekszemészeti rendelőt javaslok.
  Sportorvos által kért szemészeti vizsgálatot, illetve munkaalkalmassági szemészeti vizsgálatot is végzek.
  Foglalkozom szemüveg rendeléssel, illetve akut ellátás keretében különböző típusú kötőhártya gyulladás, szivárványhártya gyulladás, egyéb hirtelen kialakult szemészeti elváltozásokkal is.

  Mint szemész vallom: "a szem a lélek tükre", ezért különösen fontosnak tartom munkámban a beteget - mint érző embert - középpontba helyező gyógyító tevékenységet.