Dr.

Lukács Lajos

verifiedCreated with Sketch.

Ortopéd orvos

3 vélemény +hozzáad

1990-ben szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 1998-ban ortopédiából, 2000-ben traumatológiából tett szakvizsgát. Az egyetemi tanulmányai befejezése után a MH Központi Honvédkórházában… még több

Címek

4

Általános Eredmény
3 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • W

  Dunakeszi betegként kerültem a rendelésére.
  Két alkalommal műtött bütyökkel. Mindkét műtét kiválóan sikerült. Gyors, megbízható, szakszerű, barátságos,megbízható.
  Winkler Zsuzsa

 • S

  Dunakeszi szakrendelőben kb. 4 percet töltött a teljes orvos-beteg találkozással (köszönéssel elbúcsúzással együtt). Kizárólag elmondásra hagyatkozott, semmiféle egyéb vizsgálatot láthatóan nem tartott szükségesnek. Diagnózis/gyógyulási útmutató/egyéb ismeretek tekintetében annyi közölnivalója volt hogy ha most is fáj erősen akkor ad gyógyszert/injekciót, ha később fog fájni akkor kúraszerűen vegyek be gyulladáscsökkentő gyógyszert + kenegessem). Írásban véleményt/ambuláns lapot nem adott.
  majd fel-irányított az emeletre a kereken 20ezer forintos talp-betétért... vajon mire megy el ez a sok pénz...? ..... A háziorvos által - nyilván a protokoll részeként - felírt röntgen eredményére rá sem kérdezett..

  Biztos a magánrendelésén/műtéti kezeléseknél figyelmesebb (?)

 • H

  Örülök,hogy a Doktor Úrra rábízhattam a Férjem,A csípőprotézis műtét után nagyon szépen gyógyul.Ez nyolc év fájdalom után nagyon jó,minden fájdalma megszűnt.Ezért mindent köszönök.Üdv:Hortobágyi Istvánné

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • 1990-ben szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 1998-ban ortopédiából, 2000-ben traumatológiából tett szakvizsgát. Az egyetemi tanulmányai befejezése után a MH Központi Honvédkórházában kezdett el dolgozni. 1995 és 1997 között az ORFI-HIETE Ortopédiai Tanszékének, majd a Semmelweis Egyetem Ortopédiai Tanszékének munkatársa lett. Jelenleg a Budai Irgalmasrendi Kórház Ortopédiai Osztályán ortopéd sebészként áll alkalmazásban.