Pen-iconCreated with Sketch. Adatok szerkesztése

1977-ben született Nyíregyházán. Tanulmányait a Krúdy Gyula Gimnáziumban, majd a Debreceni Egyetem Általános Orvosi Karán végeztem, ahol 2002-ben szerzett diplomát. Azóta a nyíregy... még több

Ön ez az orvos?

45

X páciens látogatta meg a profilját az elmúlt 30 napban

Ez az Ön profilja?
Hozzáférés kérése

Címek

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

  • 1977-ben született Nyíregyházán. Tanulmányait a Krúdy Gyula Gimnáziumban, majd a Debreceni Egyetem Általános Orvosi Karán végeztem, ahol 2002-ben szerzett diplomát. Azóta a nyíregyházi Jósa András Oktatókórház Traumatológiai és Kézsebészeti Osztályán dolgozik. Részmunkaidőben az Ortopédiai Osztály munkájában is részt vesz. 2009-ben szakvizsgát tett traumatológiából és ortopédiából, 2011-ben pedig sportorvostanból. Tanulmányai és szakképzése során számos külföldi és belföldi tanulmányúton vett részt különböző ösztöndíjak támogatásával (Athén - Görögország - ERASMUS Ösztöndíj, London - Egyesült Királyság - LEONARDO Ösztöndíj, Luxembourg - ESSKA Smith&Nephew Ösztöndíj). Számos kongresszusi előadás és tudományos cikk szerzője, melyek egyikét a Füles Péter Különdíjjal jutalmazta a tudományos bizottság. Részt vesz jelenleg a Debreceni Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karán a mentőtisztek képzésében, főiskolai szakdolgozatok témavezetője volt és jelenleg is az. Középfokú angol nyelvvizsgával rendelkezik.

Értékelések:

  • Kedves és tisztelettudó orvos. Mikor az ember kiszolgáltatott helyzetben van, olyankor a szakértelem mellett a jó szó is nagyon sokat jelent. Hálával és jóérzéssel gondolok rá.

  • Rendkívül törelmesen és normális hangnemben elmondott mindent. Nagyon kedves volt. Mindenkinek maximálisan tudom őt ajánlani.