Ez az Ön profilja?Vegye át! Adatok szerkesztése

1977-ben született Nyíregyházán. Tanulmányait a Krúdy Gyula Gimnáziumban, majd a Debreceni Egyetem Általános Orvosi Karán végeztem, ahol 2002-ben szerzett diplomát. Azóta a nyíregy... még több

Címek

 • Jósa András Oktató Kórház

  Szent István út 68.
  4400 Nyíregyháza, Szabolcs-Szatmár-Bereg

  Kapcsolati adatok

  71
  profil megtekintés az elmúlt 30 napban

  Ez az Ön profilja?
  Kapcsolat

  Ez az orvos még nem rendelkezik online naptárral. Jelezd neki, hogy foglaltál volna időpontot!

  Kérjük, add meg az e-mail címedet. Értesíteni fogunk, amikor be tudsz jelentkezni online az orvoshoz.

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • 1977-ben született Nyíregyházán. Tanulmányait a Krúdy Gyula Gimnáziumban, majd a Debreceni Egyetem Általános Orvosi Karán végeztem, ahol 2002-ben szerzett diplomát. Azóta a nyíregyházi Jósa András Oktatókórház Traumatológiai és Kézsebészeti Osztályán dolgozik. Részmunkaidőben az Ortopédiai Osztály munkájában is részt vesz. 2009-ben szakvizsgát tett traumatológiából és ortopédiából, 2011-ben pedig sportorvostanból. Tanulmányai és szakképzése során számos külföldi és belföldi tanulmányúton vett részt különböző ösztöndíjak támogatásával (Athén - Görögország - ERASMUS Ösztöndíj, London - Egyesült Királyság - LEONARDO Ösztöndíj, Luxembourg - ESSKA Smith&Nephew Ösztöndíj). Számos kongresszusi előadás és tudományos cikk szerzője, melyek egyikét a Füles Péter Különdíjjal jutalmazta a tudományos bizottság. Részt vesz jelenleg a Debreceni Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karán a mentőtisztek képzésében, főiskolai szakdolgozatok témavezetője volt és jelenleg is az. Középfokú angol nyelvvizsgával rendelkezik.

Értékelések:

2 vélemény

 • Kedves és tisztelettudó orvos. Mikor az ember kiszolgáltatott helyzetben van, olyankor a szakértelem mellett a jó szó is nagyon sokat jelent. Hálával és jóérzéssel gondolok rá.

 • Rendkívül törelmesen és normális hangnemben elmondott mindent. Nagyon kedves volt. Mindenkinek maximálisan tudom őt ajánlani.