1977-ben született Nyíregyházán. Tanulmányait a Krúdy Gyula Gimnáziumban, majd a Debreceni Egyetem Általános Orvosi Karán végeztem, ahol 2002-ben szerzett diplomát. Azóta a nyíregyházi… még több

Címek

 • Jósa András Oktató Kórház

  Szent István út 68.
  4400 Nyíregyháza, Szabolcs-Szatmár-Bereg

  Kapcsolati adatok

  Ez az orvos még nem rendelkezik online naptárral. Jelezd neki, hogy foglaltál volna időpontot!

  Kérjük, add meg az e-mail címedet. Értesíteni fogunk, amikor be tudsz jelentkezni online az orvoshoz.

5

Általános Eredmény
2 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • V

  Kedves és tisztelettudó orvos. Mikor az ember kiszolgáltatott helyzetben van, olyankor a szakértelem mellett a jó szó is nagyon sokat jelent. Hálával és jóérzéssel gondolok rá.

 • K

  Rendkívül törelmesen és normális hangnemben elmondott mindent. Nagyon kedves volt. Mindenkinek maximálisan tudom őt ajánlani.

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • 1977-ben született Nyíregyházán. Tanulmányait a Krúdy Gyula Gimnáziumban, majd a Debreceni Egyetem Általános Orvosi Karán végeztem, ahol 2002-ben szerzett diplomát. Azóta a nyíregyházi Jósa András Oktatókórház Traumatológiai és Kézsebészeti Osztályán dolgozik. Részmunkaidőben az Ortopédiai Osztály munkájában is részt vesz. 2009-ben szakvizsgát tett traumatológiából és ortopédiából, 2011-ben pedig sportorvostanból. Tanulmányai és szakképzése során számos külföldi és belföldi tanulmányúton vett részt különböző ösztöndíjak támogatásával (Athén - Görögország - ERASMUS Ösztöndíj, London - Egyesült Királyság - LEONARDO Ösztöndíj, Luxembourg - ESSKA Smith&Nephew Ösztöndíj). Számos kongresszusi előadás és tudományos cikk szerzője, melyek egyikét a Füles Péter Különdíjjal jutalmazta a tudományos bizottság. Részt vesz jelenleg a Debreceni Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karán a mentőtisztek képzésében, főiskolai szakdolgozatok témavezetője volt és jelenleg is az. Középfokú angol nyelvvizsgával rendelkezik.