Dr.

Gellér László

Kardiológus, Belgyógyász

6 vélemény +hozzáad

Kérd az Előjegyzési Naptárat

A budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán 1996-ban szerzett általános orvosi diplomát cum laude minősítéssel. 1996 és 1999 között PhD ösztöndíjas hallgat... még több

Címek

Az orvosról

Bemutatkozás

 • A budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán 1996-ban szerzett általános orvosi diplomát cum laude minősítéssel. 1996 és 1999 között PhD ösztöndíjas hallgató volt. Kutatási témája a kamrai aritmiák klinikai és experimentális elektrofiziológiai vizsgálata és kezelése volt, PhD fokozatát 2003-ban szerezte meg. 1999-től a Semmelweis Egyetem Ér- és Szívsebészeti Klinikáján mint klinikai orvos dolgozott. 2005-ben belgyógyászati szakvizsgát tett.

Betegek véleményei

 • nagyon jó

  A legjobb orvos akivel valaha életemben találkoztam. Hatalmas szaktudással rendelkező igazi jó ember. A betegekkel emberként beszél és az idős emberek problémáját is meghallgatja. Sajnos a klinikán vannak olyan orvosok akik nem veszik ember számba a beteget csak tárgyként átnéznek rajta-saját tapasztalat! Gellér tanár úr egy szuper ember és orvos!!! Köszönjük a munkáját!!!!

 • nagyon jó

  Hatalmas nagy szaktudással rendelkezik. Maximalista a hivatását illetően, és ennek következtében csodálatosan bánik a betegeivel.

 • Rendkívül színvonalas ellátást nyújt. Nem kellett benne csalódnom. Mindig segítőkész volt, és nagyon kedves.

 • nagyon jó

  Kiváló diagnoszta, nagyon jó tanácsokat tud adni. Maximálisan elégedett vagyok vele. Mindenkinek őszintén ajánlom Őt.

 • nagyon jó

  Nagyon kedves, és mindenben segít. Amikor bent voltam a kórházban, csak pozitívumokat tapasztaltam vele kapcsolatosan.

 • nagyon jó

  Nagyon sokat köszönhetek Neki. Az egyik főérrel volt problémám, de ő tudta a megoldást és meggyógyított. Nagyszerű szakember.