Budapesten, a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szereztem általános orvosi diplomámat, 1968-ban. 1973-ban belgyógyászati szakvizsgát tettem, 3 évvel később, 1976-ban Aneszteziológiai… még több

Címek

 • Ez az orvos még nem rendelkezik online naptárral. Jelezd neki, hogy foglaltál volna időpontot!

  Kérjük, add meg az e-mail címedet. Értesíteni fogunk, amikor be tudsz jelentkezni online az orvoshoz.

  Szolgáltatások

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • Budapesten, a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szereztem általános orvosi diplomámat, 1968-ban. 1973-ban belgyógyászati szakvizsgát tettem, 3 évvel később, 1976-ban Aneszteziológiai és Intenzív terápiás szakvizsgát, végül 1983-ban kardiológiai szakképesítést szereztem.

  Kiemelt figyelemmel és érdeklődéssel foglalkozom a kardiológián belül a koronária-betegséggel, a szívinfarktus ellátásával, a szívritmus-zavarokkal, valamint a diagnosztikai vizsgálaton belül az ECHO-kardiográfiával és a terheléses vizsgálatokkal. Fontosnak tartom, hogy nagy hangsúlyt fektessünk a másodlagos prevencióra, úgymint a zsíranyagcsere zavarokra, hipertóniára és a helyes életmód kialakítására.

  1985-től több, mint 10 éven át a Hetényi Géza Kórház Kardiológiai Osztályán osztályvezető főorvosként dolgoztam, majd 1996-ban ugyanezt a pozíciót láttam el a Jászberényi Kórház Belgyógyászati Osztályán. 2008 és 2010 között a Gyöngyösi Kórház Belgyógyászati Osztályának osztályvezető főorvosa voltam.
  Tagja vagyok a Magyar Kardiológusok Társaságának, valamint a Magyar Hypertonia Társaságnak. Pályám során számos hazai és külföldi kongresszuson vettem részt, valamint nővértovábbképzésekben is. Angol nyelven beszélek.
0

Általános Eredmény
0 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek