Fő szakterülete a gyermekkerdiológia. Az újszülött-, csecsemő-és gyermekkori szívbetegségek eredete lehet veleszületett vagy szerzett. A statisztikai adatok szerint közel száz gyermekből… még több

Címek

Orvosok, akikkel időpontot egyeztethetsz

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • Fő szakterülete a gyermekkerdiológia. Az újszülött-, csecsemő-és gyermekkori szívbetegségek eredete lehet veleszületett vagy szerzett. A statisztikai adatok szerint közel száz gyermekből egynél valamilyen veleszületett szívfejlődési rendellenesség előfordul. Az ilyen típusú betegségek nagyon különbözőek lehetnek, gyakran spontán vagy gyógyszeres kezelésnek köszönhetően elmúlnak, ugyanakkor előfordulnak súlyos esetek is, mikor nem ritka az, hogy életmentő szívműtéthez kell folyamodni. A fentieken túl szerzett szívbetegségek is kialakulhatnak gyermekkorban. Nagyon fontos a tünetek időben való felismerése és korai diagnosztizálása.
5

Általános Eredmény
22 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • Nagyon örültünk,hogy a kezei közé került a 4 éves kisfiúnk. Csupa jót írhatok róla: emberi,barátságos,és nagyon "szaki",megbízható,alapos!!! Ajánlani tudom mindenkinek!!!! :) köszönjük neki!!!

 • K

  Ő egy rendkívüli orvos! Sosem láttam hozzá hasonlót.. 2015-benTb s rendelésen voltunk,ahol azt tapasztaltuk hogy mindig estére kaptunk időpontot és a doki nyugodt volt jó kedélyű és nem sietős. Alaposan magyaráz. Pénzt nem adtunk. Mégis úgy viselkedett mintha százezreket hagytunk volna ott. Sosem vinném másová a gyerekem.. 6 órás ablációnk volt.Már betolták a gyereket mikor még leült velem az ajtó elé és elmagyarázta sőt lerajzolta mit fog csinálni. Százalékos esélyeinket erre- arra.. Műtét felénél kijött elmondta milyen komplikációk vannak mire számithatunk de mindig nyugtatott. Fáradtan elcsigázottan jött ki a gyerek mellett sétált és haverkodott vele.Szó szerint a nyakába akartam ugrani.. Nyáron gyógyultnak lettünk nyilvánitva.
  Örök hála érte!!! :-)

 • M

  Kiváló orvos. Szakmailag, emberileg egyaránt. Hozzá járunk 5 éve, és maximálisan bízunk benne. Mindig elmagyaráz nekünk szülőknek mindent, türelmes, a gyermekünk is nagyon szereti őt.

 • E

  A legjobb kardiológus mi csak benne bízunk ,örülök h őt találták meg nekünk 1 évvel ezelőtt a Honvéd kórház gyermekorvosai ,senki másnak nem engedném vizsgálni a gyermekemet,ha minden orvos ilyen lenne azt hiszem nem félelemmel hanem nyugodt szível mennénk vizsgálatokra...Kívánom h a doktor úr energiája végtelen legyen ,es további sok sikert,kitartást a sok sok beteghez...

 • V

  5 csillag kevés az értékeléséhez! Szakmailag és emberileg is fantasztikus! Több,mint 2 éve kezeli a lányomat,aki nagyon szereti a doktor bácsit!

 • B
  Cím: Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet

  17 évig jártunk a lányommal vizsgálatra a Környei doktorhoz, minden alkalommal ugyanazzal a kedvességgel, türelemmel fogadott. Meg tudott nyugtatni, el tudta feledtetni, hogy hol vagyunk és miért vagyunk ott. Alapos, pontos, Orvos és Ember a szó minden értelmében, így nagybetűvel. Azóta is csak hálával tudok rá gondolni. Nagyon sokat köszönhetünk neki és ez pontokban nem kifejezhető.

 • A
  Cím: Gottsegen György Országos Kardiológiai IntézetSzolgáltatás: Egy ritka lehetséges kardiologiai rendellenesség diagnosztizálása / kizárása.

  Csak szuperlatívuszokban lehet a főorvos úrról beszélni, mind szakmailag, mind emberileg. Nagyon hálásak vagyunk, hogy ő lett a kislányunk kardiológusa. Kitartást és sok erőt kívánunk neki a munkájához!

 • V

  Szuper orvos, bízom benne, hogy végig kísér bennünket a kisfiammal az úton ami a gyógyuláshoz vezet!!
  (Szepesváry dr. nőt is imádtuk, de sajnos Ő külföldre ment).

 • T

  Egy nagyszerű ember,nagyszerű orvos! Teljes mértékben bízok benne,és tudásában. Nagyon hálás vagyok a türelméért,és a segítségéért,hogy mindig lehet a segítségére számítani! :) Rendkívül alapos,és nagyon aranyos :) Örülök,hogy az ő betege lehetek
  Jó egészséget és sok-sok energiát a Dr.úrnak !! :)

 • M

  Az egyik legjobb kardiológus és mi nagyon örülünk hogy hozzá kerültünk ! Igazán türelmes és mindig jókedvű ! Mindenkinek csak jót tudunk róla mondani ! További jó egészséget kívánunk neki hogy minél több kisgyermeket tudjon meggyógyítani !