Előre egyeztetett időpontban várom kedves pácienseimet! 1986-ban végezte el az egyetemet Budapesten, 1991-ben szerezte meg a pszichiátriai szakvizsgát. Jelenleg csak magánren... még több

 • Tisztelt Doktor Úr! Abban kérném a tanácsát, hogy mit tehet egy édesanya, ha a fiát a felesége évek…

  Tisztelt Doktor Úr!
  Abban kérném a tanácsát, hogy mit tehet egy édesanya, ha a fiát a felesége évek óta - és egyre jobban kiteljesedve - lelkileg zsarolja, bántalmazza. Három gyermekük van, rossz házasságban élnek. A menyem mindenért a fiamat hibáztatja, aki mélyen vallásos és úgy véli ez a "keresztje". Az unokáinkat a nagyszülők "káros hatása" miatt csak elvétve láthatjuk, hozzánk "felügyelet nélkül" nem is jöhetnek, de ugyanez vonatkozik a "dédire" is.
  A fiammal a házasságkötése előtt bensőséges, szeretettejes kapcsolatunk volt, most alig látjuk és kerüli a találkozást. Nem beszél, nem panaszkodik, csak azt látjuk, hogy szétszórt, feszült, és nagyon fáradt. Nem csak lelkileg bántja a felesége, de lelketlenül ki is használja.Mindenért a fiamat okolja, mindenért ő a hibás. Munka előtt a fiam viszi a gyerekeket kerékpárral oviba (a kocsi a nem dolgozó menyemnek marad otthon), este a fürdetést ő végzi, a munkából hazafelé jövet bevásárol. stb). Otthon rendetlenség, piszok van, nincs meleg étel, de barátnők és "plázázás" az van.
  Ez az egyetlen fiam van, reszketek érte és féltem. Nem panaszkodik, de szenved. Az unokáim lelki és fizikális fejlődéséért is aggódom, sajnos ott is komoly gondok vannak.
  Mit tanácsol? Mit tegyek?
  A segítségét előre is hálásan köszönöm:
  Zsuzsanna

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Lakatos László

  Kedves KÉrdező!
  Szerintem anyaként egyetlen dolgot tehet, beszélget a fiával, meghallgatja, elmondja a saját véleményét, de elfogadja az ő döntéseit, akármi is legyen az. Nem egyszerű!
  Dr. Lakatos LÁszló

 • Kedves Dr Úr!

  Már 4 éve vagyok ismert pánik beteg és most az éjjel arra ébredtem,hogy hírtelen rohamom volt azóta is fúrcsán érzem magam szedem a citaprám 20 mg 1X reggel és 3 X1 0,5 xanaxot 4 éve volt ilyen erős rohamom azóta sem de nagyon félek,hogy mi váltotta ki ismét ezt hisz álmomból… Még több

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Lakatos László

  Kedves KÉrdező!
  A pánikroham kialakulásához nem kell külső hatás, ez egy önmagát rontó szorongásos folyamat, amit az ront, ha állandó stresszhatás alatt él. A kezelőorvossal kellene ezeket a kérdéseket… Még több

Címek

Információk a szakemberről

about-me-iconCreated with Sketch. Bemutatkozás

 • Előre egyeztetett időpontban várom kedves pácienseimet!


  1986-ban végezte el az egyetemet Budapesten, 1991-ben szerezte meg a pszichiátriai szakvizsgát. Jelenleg csak magánrendelésen dolgozik, Székesfehérváron és Budapesten. Elsősorban szorongásos állapotokkal, depressziós eredetű és stressz által okozott panaszokkal (sokszor testi tünetek formájában) küzdő embereket gyógyít. Gyógyszeres és pszichoterápiás kezelést egyaránt alkalmaz. Rendszeresen ír szakmai cikkeket, angol nyelvből fordít szakirodalmat. Egyedi érdeklődési területe a “humorterápia”.

Szakterületek

 • általános orvos

Kezelt betegségek

még több

Értékelések

Küldje el véleményét
5

Általános Eredmény
1 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • Jó néhány éve voltam nála. Nagyon különleges és pozitív élmény volt. Rendkívül jó módszerei vannak. Ajánlom.

Szakember, akihez időpontot foglalhatsz