Dr.

Marjas László

verifiedCreated with Sketch.

Sebész, Plasztikai sebész

18 vélemény +hozzáad

1999-ben a Debreceni Orvostudományi Egyetemen szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 2006-ban általános sebészetből, 2011-ben plasztikai sebészetből tett szakvizsgát. A sebészeti… még több

Címek

 • M2MED

  Csabai kapu 9-11.
  3529 Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén

  Kapcsolati adatok

  Ez az orvos még nem rendelkezik online naptárral. Jelezd neki, hogy foglaltál volna időpontot!

  Kérjük, add meg az e-mail címedet. Értesíteni fogunk, amikor be tudsz jelentkezni online az orvoshoz.

  Szolgáltatások

  Botox/töltőanyagok
  Emlő műtétek
  Testkezelések
  Bőrelváltozások
  Arc-, nyakplasztika
 • Szolgáltatások

  Botox/töltőanyagok
  Emlő műtétek
  Testkezelések
  Bőrelváltozások
  Arc-, nyakplasztika
5

Általános Eredmény
18 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • R
  Cím: M2MED

  Emberileg, orvosilag csupa jeles. Csak jót tudok mondani. Pajzsmirigy műtétem volt . A Dr Úr műtött. Nagyon jól sikerült.

 • M
  Cím: M2MEDSzolgáltatás: hyaluronsavas ajakfeltöltés

  Nagyon kedves, figyelmes a Doktor Úr. Mindent elmond, pontosan tájékoztat arról, hogy mi fog történni.
  A gyógyulást szereti figyelemmel kísérni, törődik a pácienssel.
  Csak ajánlani tudom mindenkinek, mert nem fog csalódni benne, se szakemberként, se emberként, sem pedig az árakat illetően.
  Maximálisan elégedett vagyok.

 • B
  Cím: M2MEDSzolgáltatás: Bőrdaganatok

  A Doktor úr kifejezetten kedves és figyelmes, a műtéti hét tökéletesen és gyorsan gyógyult nagyon meg vagyok vele elégedve csak ajanlani tudom!!!!

 • M

  Felső szemhéjplasztikát csináltattam a doktor úrral,s mondhatom,életem legjobb döntése volt őt választani. Türelmes,kedves és kitűnő szakember. Minden pont úgy történt,ahogy a konzultáción elmondta,az eredmény pedig tökéletes lett. Ezután is csak hozzá fordulok.

 • Nem a szakrendelésén voltam, csak tb alapon végzett egy kisebb beavatkozást. Nagyon jó szakember, emberséges, türelmes. Legszimpatikusabb orvos akivel eddig találkoztam.

 • I

  Engem mell daganattal műtött a Dr.Úr,teljesen fájdalom mentesen gyógyulnak a hegek!Mindenkinek csak ajánlani tudom,nagyszerűen remek és nagy tudású szakember! :)

 • B

  2016.09.21.-én volt mellműtétem. Egy kiváló orvos kezei között. Lelkiismeretes, figyel a betegére. A vele dolgozó team előtt is le a kalappal. Egy éjszakát töltöttem a magánszobában. Minden mozdulatom figyelte a nővérke. A plasztika műtét előtt álló hölgyeknek csak javasolni tudom Dr. M-et. Úgy gondolom nem kell az ország szívébe utazni egy kiváló orvosért. Mert itt van!!! Az eredménnyel maximálisan elégedett vagyok, amit szívből köszönök neki! Báriné Krulyovszki Nikoletta

 • V

  Rita vagyok zsir leszivasom volt 2 hete nagyon szepen rendbe jöttem ,nagyon köszönöm a Dr Urnak es mindenkinek ajallom nem kell Bp re utazni Rita.

 • Nagyon jó sebész, csak ajánlani tudom mindenkinek. Kedves, segítőkész, igazán odafigyel a páciensre. Nagyon elégedett vagyok vele, örülök, hogy őt választottam. Végre megtaláltam a legjobb és legtökéletesebb sebészt. :))

 • T

  Nekem pajzsmirigy műtétem volt amit doktorúr végzet . Én álmomban sem gondoltam volna hogy valaha is szerencsém lesz egy olyan orvost megismerni mint ő . Emberséges , kedves és egy nagyon figyelmes ember . Az egyszerű embernek ugy elmondja a betegségét hogy ért mindent szóról szóra a beteg . Én nem azt mondanám hogy nagyon jó , hanem talán a legjobb mint orvos és mint ember is . Nagyon köszönöm neki a hozzám való kedvességét és a fájdalom nélküli felépülésemet . Én ajánlom mindenkinek aki egy nagyon jó , kedves és emberséges sebészt keres . Köszönöm doktorúrnak .

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • 1999-ben a Debreceni Orvostudományi Egyetemen szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 2006-ban általános sebészetből, 2011-ben plasztikai sebészetből tett szakvizsgát. A sebészeti ellátás keretein belül az emlősebészet, bőrsebészet, daganatsebészet és helyreállító sebészet folyamatos felkészültséget követel. A legmodernebb elveknek megfelelően, nagy szakmai gyakorlattal végez esztétikai és általános sebészeti beavatkozásokat.