Dr.

Rembeczki László

verifiedCreated with Sketch.

Érsebész, Belgyógyász, Sebész

Általános orvosdoktori képesítésemet 1984-ben szereztem meg Budapesten, a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. 1989-ben sebészet -, majd 1991-ben érsebészet szakvizsgát tettem az Orvostovábbképző… még több

Címek

0

Általános Eredmény
0 vélemény

  • Pontosság
  • Figyelem
  • Lehetőségek

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

  • Általános orvosdoktori képesítésemet 1984-ben szereztem meg Budapesten, a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. 1989-ben sebészet -, majd 1991-ben érsebészet szakvizsgát tettem az Orvostovábbképző Egyetemen. 1998-ban fejeztem be a Külkereskedelmi Főiskola Nemzetközi Marketing Szakát, így bepillantást nyertem az üzleti élet világába is. 2001 -ben a Dipol Humánpolitikai Intézetben trainer diplomát szereztem, amely komoly segítséget jelent a mai napig is a pácienseimmel való közvetlen kapcsolatépítésben, partneri kommunikációban.

    Hosszú évekig dolgoztam a Budai MÁV Kórház érsebészeti osztályán. 1992-től végzek magánorvosi tevékenységet. Jelenleg a REMART Magyarország Kft. érsebészeti magán szakrendelőjében, a Terézvárosi Egészségügyi Szolgálat Rendelőintézetében és az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézetben gyógyítok.

    Azoknak az érbetegeknek szeretnék segíteni, akiknek lábdagadás, lábfájdalom, visszér, lábszárfekély, érszűkület okoz testi, lelki szenvedést, esztétikai gondokat. Sokan vannak, hiszen az alsóvégtagi érszűkület előfordulása az összlakosságban több mint 5%. A férfiak mintegy 19 %-ának, a nők 45 %-ának pedig visszeres panaszai vannak.
    Keresse fel honlapomat! Már a blog-ok közt böngészve is sok információ válik ismertté, de a bajok mindig egyéni jellegűek. Kérdezzen hát bátran a honlapon keresztül! Rövidesen válasz kap érbetegségekkel kapcsolatos kérdéseire.