1971-ben a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 1975-ben neurológiából, 1977-ben pszichiátriából, 1981-... még több

Ön ez az orvos?

96

X páciens látogatta meg a profilját az elmúlt 30 napban

Ez az Ön profilja?
Hozzáférés kérése

Címek

 • Fejér megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház

  Seregélyesi út 3.
  8000 Székesfehérvár, Fejér

  Kapcsolati adatok

  Ez az orvos még nem rendelkezik online naptárral. Jelezd neki, hogy foglaltál volna időpontot!

  Kérjük, add meg az e-mail címedet. Értesíteni fogunk, amikor be tudsz jelentkezni online az orvoshoz.

Információk a szakemberről

about-me-iconCreated with Sketch. Bemutatkozás

 • 1971-ben a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 1975-ben neurológiából, 1977-ben pszichiátriából, 1981-ben pedig idegsebészetből tett szakvizsgát. Jelenleg a Fejér megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház professzoraként végez gyógyító tevékenységet.

Értékelések:

 • Rónai főorvos úr 8 éve műtött meg porckorong sérvvel, ezzel hatalmas, elviselhetetlen fájdalomtól szabadított meg. Örökre hálás leszek neki a gyors segítségnyújtásért, a megértéséért, és nem utolsó sorban humoráért, amivel átsegített a nehéz időszakon.

 • Dr. Rónai László kétszer műtött porckorong sérvvel, először jobboldalt a 3-ik és 4-ik csigolya között, másodszor baloldalt a 4-ik és 5-ik csigolya között volt probléma, azaz elszakadt a porckorong gyűrű. Mindkét műtét kiválóan sikerült !
  Betartva az általa mondottakat, továbbra is fizikai munkát végzek, soha semmi problémám nem volt azóta a gerincemmel. Szerencsére még az időjárás változásokra sem érzékeny.
  Nagy köszönet részemről !!!