1971-ben a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 1975-ben neurológiából, 1977-ben pszichiátriából, 1981-ben… még több

Címek

 • Fejér megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház

  Seregélyesi út 3.
  8000 Székesfehérvár, Fejér

  Kapcsolati adatok

  Ez az orvos még nem rendelkezik online naptárral. Jelezd neki, hogy foglaltál volna időpontot!

  Kérjük, add meg az e-mail címedet. Értesíteni fogunk, amikor be tudsz jelentkezni online az orvoshoz.

3.5

Általános Eredmény
3 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • Y

  Minden tiszteltem a professzor Uré, valoszinuleg nagyon jo szakember, ahogy az elmondasok alapjan hallani lehet. Szamunkra sajnos ez soha nem derult ki, ugyanis a professzor ur minosithetetlen viselkedese, a megengedett hangneme es az alapveto egymas iranti tisztelet hianya miatt az edesanyam sirva hagyta el a rendelojet. Ha mar nincs turelme a gyogyulni vagyo emberekhez, talan illene nyugdijba vonulni.

 • E

  Dr. Rónai László kétszer műtött porckorong sérvvel, először jobboldalt a 3-ik és 4-ik csigolya között, másodszor baloldalt a 4-ik és 5-ik csigolya között volt probléma, azaz elszakadt a porckorong gyűrű. Mindkét műtét kiválóan sikerült !
  Betartva az általa mondottakat, továbbra is fizikai munkát végzek, soha semmi problémám nem volt azóta a gerincemmel. Szerencsére még az időjárás változásokra sem érzékeny.
  Nagy köszönet részemről !!!

 • Rónai főorvos úr 8 éve műtött meg porckorong sérvvel, ezzel hatalmas, elviselhetetlen fájdalomtól szabadított meg. Örökre hálás leszek neki a gyors segítségnyújtásért, a megértéséért, és nem utolsó sorban humoráért, amivel átsegített a nehéz időszakon.

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • 1971-ben a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 1975-ben neurológiából, 1977-ben pszichiátriából, 1981-ben pedig idegsebészetből tett szakvizsgát. Jelenleg a Fejér megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház professzoraként végez gyógyító tevékenységet.