Dr.

Schäffer László

Gyermekorvos

32 vélemény +hozzáad

Általános felnőtt orvos. Magánorvosként praktizál. Általános orvosi diplomáját 1968-ban a Budapesti Orvostudományi Egyetemen szerezte meg, majd 1980-ban csecsemő- és gyermekgyógyászatból… még több

Címek

 • Gyermekorvosi rendelő

  Ligetsor 27.
  8000 Székesfehérvár, Fejér

  Kapcsolati adatok

  Ez az orvos még nem rendelkezik online naptárral. Jelezd neki, hogy foglaltál volna időpontot!

  Kérjük, add meg az e-mail címedet. Értesíteni fogunk, amikor be tudsz jelentkezni online az orvoshoz.

  Szolgáltatások

5

Általános Eredmény
32 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • H
  Cím: Gyermekorvosi rendelő

  Imádom a Doktor Úrat, legjobb orvos az országban,már 20 éve hozzá járunk,és remélem még jó sokáig így is kesz!Mind emberileg,mind szakmailag kiválló orvos,gyerekeimet mindig meggyógyította,többször majnem a kórhàzba kötöttünk ki a körzetis orvos miatt,de hál istennek a Doktor Úrnak köszönhetően,megúsztuk????.Felnőtt fiaim a mai napig emlegetik a híres " makaróni" szurit????.Egyszóval imádjuk a Doktor Úrat,és mindenkinek csak ajánlani tudom,és szoktam is!!!

 • B
  Cím: Gyermekorvosi rendelő

  Kedved Doktor Úr! Megint nem csalódtunk önben! Rendelése után is fogadott! 39,6 volt a kisfiam hője! Az ön gondoskodó kezeinek hála,azóta is láztalanok vagyunk! A Doktor Úr a legjobb! Köszönjül szépen!
  Ácsteszérről

 • S
  Cím: Gyermekorvosi rendelő

  32éve ismertem meg Doktor Urat és most a két gyermekemet is hozzá hordom.Ha betegek,nem rettenek meg,mert tudom,hogy elviszem hozzá őket és pikk-pakk meggyógyulnak.Szuper orvos!Hálás vagyok Neki!!!!!

 • 6,5 évvel ezelőtt jártam a Doktor Úr-nál!Az újszülött kisfiammal tértem haza amikor vörös foltok alakultak ki az egész testemen és annyira viszketett hogy már sírtam.Sztk.s bőrgyógyászati rendelésen mosópor allergiát állapítottak meg.Már 5. napja szenvedtem mivel a kevert krém semmit sem használ, akkor találkoztam a Doktor Úrral és azóta is hatalmas hálával tartozom, a Doktor Úr azonnal tudta mi a baj sajnos rühes lettem a szülészeten.A Doktor Úrnak hála 48 óra elteltével tünet mentes voltam.Azóta rengeteg ismerősömnek ajánlottam a Doktor Urat és ők is mind egytől-egyig elégedettek.

 • A legjobb orvos Szekesfehervaron! Csak ajanlani tudom mindenkinek! Gyerekkorom ota hozza jarunk, most a kisfiam is! Mindig segitett a legnagyobb bajban is, amikor mas doktor mar nem tudott. Bar minden doktoe ilyen hozzaallasu es szakmailag kepzett lenne mint a doktor ur!

 • B

  Csak jót tudok mondani a doktor úrról és a fiáról. Rendkívül kedvesek, segítőkészek és kiváló orvosok. Akárhányszor mentem mindig tudták milyen betegségem van és mindig a megfelelő kezelést, gyógyszert kaptam. Remélem még nagyon sokáig rendelnek, mert csak bennük bízom. :)

 • M

  Drága Doktor bácsik!
  köszönünk mindent,amit eddig értünk tettek! A szakértelmüket, a kiváló diagnózisokat,a segítőkészségüket és a kedves szavaikat! Nekünk a gyermekünk a kincsünk,ezért elmondhatatlan hálával tartozunk,hogy mindig segít meggyógyítani és tudom,hogy jó kezekben van! Mindig elérzékenyülök,amikor azt mondja a kislányom, ÖNNEK, SCHAFFER LÁSZLÓ,hogy :"szeretlek" és egyik kezében az infúzió,a másikkal meg megcirógatja a doktor bácsit!
  PÉTER doktor bácsit meg meg akarta ölelni,csak az infúziótól nem tudta!
  Egy fél gyógyulás,hogy bízik Önökben és nagyon szereti Önöket!
  ÁLDÁS,HOGY VAN,VANNAK! HÁLÁS KÖSZÖNETÜNK,HOGY NEM KERÜLTÜNK BE A FERTŐZŐ OSZTÁLYRA!
  KÖSZÖNETTEL:
  MENTA ANYA,APA

 • Kedves Doktor Úr !! Reméljük még legalább 100 évig él!! :) Nagyon sok mindent köszönhetünk Önnek én és az egész család (papa, mama , gyerekek)!! Én személy szerint több mint 30 éve ismerem! És csak csupa pozitív dolgot tudnék felemlíteni vele kapcsolatban!! Ha szükség volt Önre akár hajnal 2 órakkor is azzal a kedves kisugárzásával fogadta az embert mint bármikor máskor!! Nyugodt szívvel ajánlom bárkinek ,aki szeretne megfelelő kezekbe kerülni egy egy betegség alkalmáva.

 • Nagyon jó Orvos Barátságos ért a gyerekek nyelvén! Emberiséges és az embernek minden félelme elmullik ha meglátj, Az Isten áldja meg Dr úr

 • Nagyon szertjük a Dr Urat minden elismerés !! Nagyon rossz állapotban volt az unokám mikor elmentünk hozzá azota is hozzá járunk ! éjszaka fulladt az unokám felhivtuk és készségen segitett KÖSZÖNJÖK SZÉPEN !

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • Általános felnőtt orvos. Magánorvosként praktizál.


  Általános orvosi diplomáját 1968-ban a Budapesti Orvostudományi Egyetemen szerezte meg, majd 1980-ban csecsemő- és gyermekgyógyászatból tett szakvizsgát. Magánorvosként általános felnőtt és gyermek orvosi praxist is vezet. Magánrendelésbe szeretettel vár minden kedves pácienst csecsemőkórtól az aggastyánkorig.