Dr.

Schäffer László

Gyermekorvos

32 vélemény +hozzáad

Általános felnőtt orvos. Magánorvosként praktizál. Általános orvosi diplomáját 1968-ban a Budapesti Orvostudományi Egyetemen szerezte meg, majd 1980-ban csecsemő- és gyermekgyógyászatból… még több

Címek

 • Gyermekorvosi rendelő

  Ligetsor 27.
  8000 Székesfehérvár, Fejér

  Kapcsolati adatok

  Ez az orvos még nem rendelkezik online naptárral. Jelezd neki, hogy foglaltál volna időpontot!

  Kérjük, add meg az e-mail címedet. Értesíteni fogunk, amikor be tudsz jelentkezni online az orvoshoz.

  Szolgáltatások

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • Általános felnőtt orvos. Magánorvosként praktizál.


  Általános orvosi diplomáját 1968-ban a Budapesti Orvostudományi Egyetemen szerezte meg, majd 1980-ban csecsemő- és gyermekgyógyászatból tett szakvizsgát. Magánorvosként általános felnőtt és gyermek orvosi praxist is vezet. Magánrendelésbe szeretettel vár minden kedves pácienst csecsemőkórtól az aggastyánkorig.
5

Általános Eredmény
32 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • 6,5 évvel ezelőtt jártam a Doktor Úr-nál!Az újszülött kisfiammal tértem haza amikor vörös foltok alakultak ki az egész testemen és annyira viszketett hogy már sírtam.Sztk.s bőrgyógyászati rendelésen mosópor allergiát állapítottak meg.Már 5. napja szenvedtem mivel a kevert krém semmit sem használ, akkor találkoztam a Doktor Úrral és azóta is hatalmas hálával tartozom, a Doktor Úr azonnal tudta mi a baj sajnos rühes lettem a szülészeten.A Doktor Úrnak hála 48 óra elteltével tünet mentes voltam.Azóta rengeteg ismerősömnek ajánlottam a Doktor Urat és ők is mind egytől-egyig elégedettek.

 • A legjobb orvos Szekesfehervaron! Csak ajanlani tudom mindenkinek! Gyerekkorom ota hozza jarunk, most a kisfiam is! Mindig segitett a legnagyobb bajban is, amikor mas doktor mar nem tudott. Bar minden doktoe ilyen hozzaallasu es szakmailag kepzett lenne mint a doktor ur!

 • Kedves Doktor Úr !! Reméljük még legalább 100 évig él!! :) Nagyon sok mindent köszönhetünk Önnek én és az egész család (papa, mama , gyerekek)!! Én személy szerint több mint 30 éve ismerem! És csak csupa pozitív dolgot tudnék felemlíteni vele kapcsolatban!! Ha szükség volt Önre akár hajnal 2 órakkor is azzal a kedves kisugárzásával fogadta az embert mint bármikor máskor!! Nyugodt szívvel ajánlom bárkinek ,aki szeretne megfelelő kezekbe kerülni egy egy betegség alkalmáva.

 • Nagyon jó Orvos Barátságos ért a gyerekek nyelvén! Emberiséges és az embernek minden félelme elmullik ha meglátj, Az Isten áldja meg Dr úr

 • Nagyon szertjük a Dr Urat minden elismerés !! Nagyon rossz állapotban volt az unokám mikor elmentünk hozzá azota is hozzá járunk ! éjszaka fulladt az unokám felhivtuk és készségen segitett KÖSZÖNJÖK SZÉPEN !

 • H
  Cím: Gyermekorvosi rendelő

  Imádom a Doktor Úrat, legjobb orvos az országban,már 20 éve hozzá járunk,és remélem még jó sokáig így is kesz!Mind emberileg,mind szakmailag kiválló orvos,gyerekeimet mindig meggyógyította,többször majnem a kórhàzba kötöttünk ki a körzetis orvos miatt,de hál istennek a Doktor Úrnak köszönhetően,megúsztuk????.Felnőtt fiaim a mai napig emlegetik a híres " makaróni" szurit????.Egyszóval imádjuk a Doktor Úrat,és mindenkinek csak ajánlani tudom,és szoktam is!!!

 • A

  Nagyon szeretjük a Doktor Urat!
  3 gyermekünk van (18,13 és 4 évesek),bármilyen problémával kapcsolatban keressük a Dr. Urat,mindig a megfelelő diagnózist és ellátást kapjuk! Örülünk,hogy "Ő van értünk" ,reméljük még sokáig tud segíteni bármilyen orvost igénylő problémában !Köszönjük!!!!

  Dr. Schäffer László2015-12-02

  KEDVES ARIEL!
  KÖSZÖNÖM A KEDVES ÉS SZAKMAILAG ELISMERÖ SZAVAKAT.MOST EGY KICSIT HELYRE BILLENTETTE A LELKI ÁLLAPOTOMAT AZ ELÖZŐ ANYUKA SZÁMOMRA NEM MEGALAPOZOTT VÉLEMÉNYE MIATT.
  SOK BOLDOGSÁGOT AYUKÁNAK A SZÉP GYERMEKEIVEL.

 • B

  Én eddig maximálisan megbíztam a főorvos úrban, de sajnos emiatt majdnem elvesztettem a kisfiamat. Naívan úgy gondoltam, hogy ha egy gyereknek a kórházban a helye, akkor azt a főorvos úr közli, de sajnálatomra nem így történt. Egy nap 2-szer is voltunk bent nála nagyon rossz állapotban, másnap is behívott minket injekcióra, de akkor hála istennek a fia volt. Ő küldött be a kórházba, de ez már az utolsó pillanat volt. Úgy kapták ki az egy éves gyerekemet a kezemből és rohantak vele az intenzívre. Lélegeztető gépre tették. Súlyosan ki volt száradva és egy eszméletlen nagy hasi fertőzése van. Egy hét után ma vették le a lélegeztető gépről, de még nagyon messze van a felépülés. Úgyhogy azt, hogy életben van a kisfiam, kizárólag a székesfehérvári gyermekintenzíven dolgozó orvosoknak és ápolóknak köszönhetem.

  Dr. Schäffer László2015-06-18

  BONDORANIKO /2015.JUN.14 LEVELÉRE VÁLASZOLOK. Dr.SCHÄFFER LÁSZLÓ GYERMEKSZAKORVOS

  AGGODALOM MINDEN SZÜLŐNEK TERMÉSZETES ÉRZÉS, ÉS AZ IS, AHOGYAN A SZÜLŐK REAGÁLTAK GYERMEKÜK EGY GYORS LEFOLYÁSÚ MEGBETEGEDÉSÉRE.
  A SZÜLŐK VÉLEMÉNYÉRE SZAKMAI SZEMPONTOKBÓL VAGYOK KÉNYTELEN VÁLASZOLNI, A RÖVID
  12 ÓRÁS , ÁLTALAM VIZSGÁLT KISFIÚ BETEGSÉGÉNEK LEFOLYÁSÁRÓL.
  A KISFIÚT ELŐSZÖR VASÁRNAP REGGEL HOZTÁK VIZSGÁLATRA SZÜLEI, HOGY LÁZAS, GYERMEKORVOSÁTÓL 2 NAPJA SIRUPOS GYÓGYSZERT KAPOTT, DE NEHEZEN TUDJÁK BEADNI.
  A SIRÓS GYERMEK ÁLTALÁNOS ÁLLAPOTA NORMÁLIS VOLT , DE BAKTERIÁLIS INFEKCIÓJA MIATT SZÉLES SPEKTRUMÚ ANTIBIOTIKUMOT KEZDTEM EL INJEKCIÓ FORMÁBA ( A KÓRISMÉT A SZÜLŐKKEL KÖZÖLTEM ) .
  ITT AZ ANYUKA WEB OLDALI IRÁSÁNÁL AZT IRTA „PEDIG 1 NAP ALATT 2 X IS VOLTAM AZ ORVOSNÁL”, CSAK AZT FELEJTETTE EL LEÍRNI, HOGY ÉN KÉRTEM VISSZA AZ ESTI ÓRÁKBAN KONTROLL VIZSGÁLATRA ÉS AZ INJEKCIÓ BEADÁSÁRA .
  ESTI ÓRÁKBAN MÉG LÁZAS VOLT, NEM HÁNYT HASMENÉSE SEM VOLT, KEVESET EVETT, DE FOLYADÉKOT ELFOGADHATÓAN IVOTT.
  ÁLTALÁNOS ÁLLAPOTA NEM INDOKOLTA HOGY KÓRHÁZBA KÜLDJEM,A SZÜLŐKNÉL SEM VETŐDÖTT FEL EZ A GONDOLAT. A SZÜLŐKKEL MEGBESZÉLVE KÖVETKEZŐ NAPI RENDELÉSRE VISSZARENDELTEM. VALÓSZINŰ AZ ÉJSZAKA ROMOLHATOTT AZ ÁLLAPOTA ÚGY, HOGY FOLYADÉKOT NEM FOGADOTT EL ÉS EZ OKOZTA A KISZÁRADÁSOS TÜNETEIT.
  HÉTFŐI NAP FIAM RENDELT ( AKI SZINÉN GYERMEKSZAKORVOS ) A VISSZARENDET KISFIÚNÁL ÁLLAPOTROMLÁS KÖVETKEZETT BE AZ ELŐZŐ NAP ESTE TÖRTÉNT VIZSGÁLATHOZ KÉPEST, KISZÁRADÁSOS TÜNETEKET IS ÉSZLELT, HELYESEN KÓRHÁZBA KÜLDTE.
  A GYORS ÉS PROGRESSZÍV INFEKTIO LEFOLYÁSÁT AZ IS BIZONYÍTJA (INFORMÁCIÓM SZERINT ) , HOGY A KÓRHÁZI KEZELÉSSEL SEM LEHETETT GYORSAN LEÁLLITANI AZ ÁLLAPOTROMLÁST MERT A BENTFEKVÉSE MÁSODIK NAPJÁTÓL MÉG GÉPI LÉLEGEZTETÉST IS ALKALMAZNI KELLETT ÉS A LÁZAS ÁLLAPOT SAJNOS A KÓRHÁZI KEZELÉS ELLENÉRE IS TÖBB NAPIG TARTOTT.
  EZT A VÁLASZLEVELET ORVOSI SZEMPONTBÓL TARTOM FONTOSNAK A SZAKMAI DÖNTÉSEM MEGISMERTETÉSE MIATT , AMI A SZÜLŐK LEVELÉBŐL HIÁNYZOTT, ANNAK ELLENÉRE, HOGY A GYERMEKÜK AKTUÁLIS ÁLLAPOTÁRÓL A BETEGVIZSGÁLATOK KAPCSÁN RÉSZLETES FELVILÁGOSÍTÁST KAPTAK.
  JOBBULÁST A KIS BETEGNEK, SZÜLŐKNEK PEDIG NYUGALMAT ÉS ÖRÖMET A KISFIÚKKAL.
  Dr. SCHÄFFER LÁSZLÓ GYERMEKSZAKORVOS

 • D

  Nagyon jó, kiváló Dr. bácsi! A fiam még nem sok orvost látott, de a dr. bácsi értett a nyelvén és megnyugtatta. A doktor Úr. csak egy gyógyszert írt fel a fiamnak és már egy hét után meggyógyult. Én még ilyen lelkiismeretes, türelmes orvossal nem találkoztam! Köszönöm Neki! Hné Dobos Ágnes Polgárdi

  Dr. Schäffer László2015-06-19

  KŐSZÖNÖM AZ ELISMERŐ SZAVAKAT

  DR.SCHÄFFER DOKTOR

 • B
  Cím: Gyermekorvosi rendelő

  Kedved Doktor Úr! Megint nem csalódtunk önben! Rendelése után is fogadott! 39,6 volt a kisfiam hője! Az ön gondoskodó kezeinek hála,azóta is láztalanok vagyunk! A Doktor Úr a legjobb! Köszönjül szépen!
  Ácsteszérről