Dr.

Schäffer László

Gyermekorvos

32 vélemény +hozzáad

Általános felnőtt orvos. Magánorvosként praktizál. Általános orvosi diplomáját 1968-ban a Budapesti Orvostudományi Egyetemen szerezte meg, majd 1980-ban csecsemő- és gyermekgyógyászatból… még több

Címek

5

Általános Eredmény
32 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • G

  Kedves Doktor Úr!
  Szeretném megköszönni nagy hálával amit a kisfiamért tett! Mi vagyunk azok,akik egy 1 éves kisfiúval mentünk,mert nagyon magas láza volt,de a házi orvosunk azt mondta hogy fogzik attól van! Ön megállapította hogy vírusfertőzés!Ez így van mert a labor eredmények is ezt igazolták! Már láztalanok vagyunk és jól van a kisfiam! Mindig önhöz fogok menni ha problémánk lesz,sosem csalódtam Önben! Mégegyszer nagyon szépen köszönjük! További Jó egészséget és sikeres gyógyítást kívánunk!Geszler család!

 • A

  Kb. 20 éve járunk a Doktor Úrhoz,nagyobbik gyermekem pár hónapos volt mikor először voltunk nála.Soha nem volt semmi gond,mindig rendben meggyógyultak,maximálisan elégedettek vagyunk vele..Volt,hogy éjjel 2-kor vittem a gyereket,akkor is nagyon kedvesen,türelmesen fogadott minket.Nem utolsó sorban,kiváló a humora is.Óriási tudása van és örülök,hogy a fia ezt továbbviszi..Jó egészséget kívánunk neki még sokáig! T.család Moháról

 • A

  Nagyon szeretjük a Doktor Urat!
  3 gyermekünk van (18,13 és 4 évesek),bármilyen problémával kapcsolatban keressük a Dr. Urat,mindig a megfelelő diagnózist és ellátást kapjuk! Örülünk,hogy "Ő van értünk" ,reméljük még sokáig tud segíteni bármilyen orvost igénylő problémában !Köszönjük!!!!

  Schäffer László2015-12-02

  KEDVES ARIEL!
  KÖSZÖNÖM A KEDVES ÉS SZAKMAILAG ELISMERÖ SZAVAKAT.MOST EGY KICSIT HELYRE BILLENTETTE A LELKI ÁLLAPOTOMAT AZ ELÖZŐ ANYUKA SZÁMOMRA NEM MEGALAPOZOTT VÉLEMÉNYE MIATT.
  SOK BOLDOGSÁGOT AYUKÁNAK A SZÉP GYERMEKEIVEL.

 • S

  3 lányomat évekig a Doktor Úrhoz vittem, megnyugvás volt számomra, hogy Hozzá bármikor fordulhattunk bizalommal,mert mindig meggyógyította Őket, és már az unokámat is a Doktor Úrhoz visszük, mert nagyon kedves, megbízható és nagy szakértelemmel bír. Mindenkinek ajánlom. Remélem még sokáig rendel.Jó egészséget kívánok Neki :)

 • T

  A mi csaladunk kozel 30 eve jar a doktor urhoz.. 28 eves vagyok, edesanyam 2 hetes koromban vitt el hozza nagyon rossz allapotban. A korhazban az orvosok mar lemondtak rolam...nem tudtam megemeszteni se az anyatejet se a tapszert, nem hiztam semmit, sot...nagyon rossz allapotban voltam. Neki koszonhetem hogy elek. Sosem felejtem el ezt es ha Schafer dr neve felmerul mindig jo erzessel tolt el. 21 evesen lettem anya, mostanra 2 ket kisfiu boldog anyukaja vagyok. Es termeszetesen ha baj van nyugodt szivvel mondhatom nekik : nincs baj fiuk indulunk Schafer dr bacsihoz es minden jol alakul :) megegyszer nagyon koszonjuk hogy van !!!!

 • B

  Én eddig maximálisan megbíztam a főorvos úrban, de sajnos emiatt majdnem elvesztettem a kisfiamat. Naívan úgy gondoltam, hogy ha egy gyereknek a kórházban a helye, akkor azt a főorvos úr közli, de sajnálatomra nem így történt. Egy nap 2-szer is voltunk bent nála nagyon rossz állapotban, másnap is behívott minket injekcióra, de akkor hála istennek a fia volt. Ő küldött be a kórházba, de ez már az utolsó pillanat volt. Úgy kapták ki az egy éves gyerekemet a kezemből és rohantak vele az intenzívre. Lélegeztető gépre tették. Súlyosan ki volt száradva és egy eszméletlen nagy hasi fertőzése van. Egy hét után ma vették le a lélegeztető gépről, de még nagyon messze van a felépülés. Úgyhogy azt, hogy életben van a kisfiam, kizárólag a székesfehérvári gyermekintenzíven dolgozó orvosoknak és ápolóknak köszönhetem.

  Schäffer László2015-06-18

  BONDORANIKO /2015.JUN.14 LEVELÉRE VÁLASZOLOK. Dr.SCHÄFFER LÁSZLÓ GYERMEKSZAKORVOS

  AGGODALOM MINDEN SZÜLŐNEK TERMÉSZETES ÉRZÉS, ÉS AZ IS, AHOGYAN A SZÜLŐK REAGÁLTAK GYERMEKÜK EGY GYORS LEFOLYÁSÚ MEGBETEGEDÉSÉRE.
  A SZÜLŐK VÉLEMÉNYÉRE SZAKMAI SZEMPONTOKBÓL VAGYOK KÉNYTELEN VÁLASZOLNI, A RÖVID
  12 ÓRÁS , ÁLTALAM VIZSGÁLT KISFIÚ BETEGSÉGÉNEK LEFOLYÁSÁRÓL.
  A KISFIÚT ELŐSZÖR VASÁRNAP REGGEL HOZTÁK VIZSGÁLATRA SZÜLEI, HOGY LÁZAS, GYERMEKORVOSÁTÓL 2 NAPJA SIRUPOS GYÓGYSZERT KAPOTT, DE NEHEZEN TUDJÁK BEADNI.
  A SIRÓS GYERMEK ÁLTALÁNOS ÁLLAPOTA NORMÁLIS VOLT , DE BAKTERIÁLIS INFEKCIÓJA MIATT SZÉLES SPEKTRUMÚ ANTIBIOTIKUMOT KEZDTEM EL INJEKCIÓ FORMÁBA ( A KÓRISMÉT A SZÜLŐKKEL KÖZÖLTEM ) .
  ITT AZ ANYUKA WEB OLDALI IRÁSÁNÁL AZT IRTA „PEDIG 1 NAP ALATT 2 X IS VOLTAM AZ ORVOSNÁL”, CSAK AZT FELEJTETTE EL LEÍRNI, HOGY ÉN KÉRTEM VISSZA AZ ESTI ÓRÁKBAN KONTROLL VIZSGÁLATRA ÉS AZ INJEKCIÓ BEADÁSÁRA .
  ESTI ÓRÁKBAN MÉG LÁZAS VOLT, NEM HÁNYT HASMENÉSE SEM VOLT, KEVESET EVETT, DE FOLYADÉKOT ELFOGADHATÓAN IVOTT.
  ÁLTALÁNOS ÁLLAPOTA NEM INDOKOLTA HOGY KÓRHÁZBA KÜLDJEM,A SZÜLŐKNÉL SEM VETŐDÖTT FEL EZ A GONDOLAT. A SZÜLŐKKEL MEGBESZÉLVE KÖVETKEZŐ NAPI RENDELÉSRE VISSZARENDELTEM. VALÓSZINŰ AZ ÉJSZAKA ROMOLHATOTT AZ ÁLLAPOTA ÚGY, HOGY FOLYADÉKOT NEM FOGADOTT EL ÉS EZ OKOZTA A KISZÁRADÁSOS TÜNETEIT.
  HÉTFŐI NAP FIAM RENDELT ( AKI SZINÉN GYERMEKSZAKORVOS ) A VISSZARENDET KISFIÚNÁL ÁLLAPOTROMLÁS KÖVETKEZETT BE AZ ELŐZŐ NAP ESTE TÖRTÉNT VIZSGÁLATHOZ KÉPEST, KISZÁRADÁSOS TÜNETEKET IS ÉSZLELT, HELYESEN KÓRHÁZBA KÜLDTE.
  A GYORS ÉS PROGRESSZÍV INFEKTIO LEFOLYÁSÁT AZ IS BIZONYÍTJA (INFORMÁCIÓM SZERINT ) , HOGY A KÓRHÁZI KEZELÉSSEL SEM LEHETETT GYORSAN LEÁLLITANI AZ ÁLLAPOTROMLÁST MERT A BENTFEKVÉSE MÁSODIK NAPJÁTÓL MÉG GÉPI LÉLEGEZTETÉST IS ALKALMAZNI KELLETT ÉS A LÁZAS ÁLLAPOT SAJNOS A KÓRHÁZI KEZELÉS ELLENÉRE IS TÖBB NAPIG TARTOTT.
  EZT A VÁLASZLEVELET ORVOSI SZEMPONTBÓL TARTOM FONTOSNAK A SZAKMAI DÖNTÉSEM MEGISMERTETÉSE MIATT , AMI A SZÜLŐK LEVELÉBŐL HIÁNYZOTT, ANNAK ELLENÉRE, HOGY A GYERMEKÜK AKTUÁLIS ÁLLAPOTÁRÓL A BETEGVIZSGÁLATOK KAPCSÁN RÉSZLETES FELVILÁGOSÍTÁST KAPTAK.
  JOBBULÁST A KIS BETEGNEK, SZÜLŐKNEK PEDIG NYUGALMAT ÉS ÖRÖMET A KISFIÚKKAL.
  Dr. SCHÄFFER LÁSZLÓ GYERMEKSZAKORVOS

 • D

  Nagyon jó, kiváló Dr. bácsi! A fiam még nem sok orvost látott, de a dr. bácsi értett a nyelvén és megnyugtatta. A doktor Úr. csak egy gyógyszert írt fel a fiamnak és már egy hét után meggyógyult. Én még ilyen lelkiismeretes, türelmes orvossal nem találkoztam! Köszönöm Neki! Hné Dobos Ágnes Polgárdi

  Schäffer László2015-06-19

  KŐSZÖNÖM AZ ELISMERŐ SZAVAKAT

  DR.SCHÄFFER DOKTOR

 • C

  Imádom a Dr. bácsit, 1990 óta hozzá járunk és fogunk is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Mindig türelmes , kedves, még ha rossz napja is van, bármikor mehetsz hozzá!!!!!!!!!!!!!

  MINDENKINEK CSAK AJÁNLANI TUDOM!

  Nem drágább mint a többi maszek orvos, sőőőőőőőt..........

  Cs. Ildikó

 • S

  A mi családunk már több mint 30 éve hozzá jár, nem csak a gyerekek, de a felnőttek is . Kiváló orvos és ember, a betegekért mindent megtesz nincs lehetetlen. Nagyon sok esetben úszták meg gyermekeim a kórházat. Mindig szívesen mentek a doktor bácsihoz, mert nagyon ért a gyerekek nyelvén, soha nem féltek tőle. Családunk felnőtt tagjai is hozzáfordultak betegségük során . Mindig a rendelkezésünkre állt nincs szombat nincs vasárnap nincs ünnep se a doktor úrnak , sőt még éjjel is lehet menni hozzá, menni szerintem ezt nem sokan csinálnák utána. Most este is nála voltunk, és mint mindig most is nagy gonddal vizsgálta meg nevelt kislányomat és diagnosztizálta a betegségét. Mondanom sem kell hogy most is a maximumot kaptuk tőle. Kívánom , hogy az Isten adjon neki erőt egészséget, hogy még sokáig fordulhassunk hozzá. És tudja folytatni áldozatos munkáját !!! Szömörei család Sárszentmihály

 • V

  Csak jót tudok róla írni, mondani. Számomra Ő az az orvos akire bármikor lehet számítani. Minden betegségre a gyógymód a "kisújjában" van. Legyen szó gyerekekről, felnőtről, idősről......Nagyon köszönöm neki az eddigi segítséget, bízom benne hogy még nagyon sokáig a Mi orvosunk lesz........Andi

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • Általános felnőtt orvos. Magánorvosként praktizál.


  Általános orvosi diplomáját 1968-ban a Budapesti Orvostudományi Egyetemen szerezte meg, majd 1980-ban csecsemő- és gyermekgyógyászatból tett szakvizsgát. Magánorvosként általános felnőtt és gyermek orvosi praxist is vezet. Magánrendelésbe szeretettel vár minden kedves pácienst csecsemőkórtól az aggastyánkorig.