Dr.

Schäffer László

Gyermekorvos

32 vélemény +hozzáad

Általános felnőtt orvos. Magánorvosként praktizál. Általános orvosi diplomáját 1968-ban a Budapesti Orvostudományi Egyetemen szerezte meg, majd 1980-ban csecsemő- és gyermekgyógyászatból… még több

Címek

 • Gyermekorvosi rendelő

  Ligetsor 27.
  8000 Székesfehérvár, Fejér

  Kapcsolati adatok

  Ez az orvos még nem rendelkezik online naptárral. Jelezd neki, hogy foglaltál volna időpontot!

  Kérjük, add meg az e-mail címedet. Értesíteni fogunk, amikor be tudsz jelentkezni online az orvoshoz.

  Szolgáltatások

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • Általános felnőtt orvos. Magánorvosként praktizál.


  Általános orvosi diplomáját 1968-ban a Budapesti Orvostudományi Egyetemen szerezte meg, majd 1980-ban csecsemő- és gyermekgyógyászatból tett szakvizsgát. Magánorvosként általános felnőtt és gyermek orvosi praxist is vezet. Magánrendelésbe szeretettel vár minden kedves pácienst csecsemőkórtól az aggastyánkorig.
5

Általános Eredmény
32 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • S
  Cím: Gyermekorvosi rendelő

  32éve ismertem meg Doktor Urat és most a két gyermekemet is hozzá hordom.Ha betegek,nem rettenek meg,mert tudom,hogy elviszem hozzá őket és pikk-pakk meggyógyulnak.Szuper orvos!Hálás vagyok Neki!!!!!

 • B

  Csak jót tudok mondani a doktor úrról és a fiáról. Rendkívül kedvesek, segítőkészek és kiváló orvosok. Akárhányszor mentem mindig tudták milyen betegségem van és mindig a megfelelő kezelést, gyógyszert kaptam. Remélem még nagyon sokáig rendelnek, mert csak bennük bízom. :)

 • M

  Drága Doktor bácsik!
  köszönünk mindent,amit eddig értünk tettek! A szakértelmüket, a kiváló diagnózisokat,a segítőkészségüket és a kedves szavaikat! Nekünk a gyermekünk a kincsünk,ezért elmondhatatlan hálával tartozunk,hogy mindig segít meggyógyítani és tudom,hogy jó kezekben van! Mindig elérzékenyülök,amikor azt mondja a kislányom, ÖNNEK, SCHAFFER LÁSZLÓ,hogy :"szeretlek" és egyik kezében az infúzió,a másikkal meg megcirógatja a doktor bácsit!
  PÉTER doktor bácsit meg meg akarta ölelni,csak az infúziótól nem tudta!
  Egy fél gyógyulás,hogy bízik Önökben és nagyon szereti Önöket!
  ÁLDÁS,HOGY VAN,VANNAK! HÁLÁS KÖSZÖNETÜNK,HOGY NEM KERÜLTÜNK BE A FERTŐZŐ OSZTÁLYRA!
  KÖSZÖNETTEL:
  MENTA ANYA,APA

 • G

  Kedves Doktor Úr!
  Szeretném megköszönni nagy hálával amit a kisfiamért tett! Mi vagyunk azok,akik egy 1 éves kisfiúval mentünk,mert nagyon magas láza volt,de a házi orvosunk azt mondta hogy fogzik attól van! Ön megállapította hogy vírusfertőzés!Ez így van mert a labor eredmények is ezt igazolták! Már láztalanok vagyunk és jól van a kisfiam! Mindig önhöz fogok menni ha problémánk lesz,sosem csalódtam Önben! Mégegyszer nagyon szépen köszönjük! További Jó egészséget és sikeres gyógyítást kívánunk!Geszler család!

 • A

  Kb. 20 éve járunk a Doktor Úrhoz,nagyobbik gyermekem pár hónapos volt mikor először voltunk nála.Soha nem volt semmi gond,mindig rendben meggyógyultak,maximálisan elégedettek vagyunk vele..Volt,hogy éjjel 2-kor vittem a gyereket,akkor is nagyon kedvesen,türelmesen fogadott minket.Nem utolsó sorban,kiváló a humora is.Óriási tudása van és örülök,hogy a fia ezt továbbviszi..Jó egészséget kívánunk neki még sokáig! T.család Moháról

 • S

  3 lányomat évekig a Doktor Úrhoz vittem, megnyugvás volt számomra, hogy Hozzá bármikor fordulhattunk bizalommal,mert mindig meggyógyította Őket, és már az unokámat is a Doktor Úrhoz visszük, mert nagyon kedves, megbízható és nagy szakértelemmel bír. Mindenkinek ajánlom. Remélem még sokáig rendel.Jó egészséget kívánok Neki :)

 • T

  A mi csaladunk kozel 30 eve jar a doktor urhoz.. 28 eves vagyok, edesanyam 2 hetes koromban vitt el hozza nagyon rossz allapotban. A korhazban az orvosok mar lemondtak rolam...nem tudtam megemeszteni se az anyatejet se a tapszert, nem hiztam semmit, sot...nagyon rossz allapotban voltam. Neki koszonhetem hogy elek. Sosem felejtem el ezt es ha Schafer dr neve felmerul mindig jo erzessel tolt el. 21 evesen lettem anya, mostanra 2 ket kisfiu boldog anyukaja vagyok. Es termeszetesen ha baj van nyugodt szivvel mondhatom nekik : nincs baj fiuk indulunk Schafer dr bacsihoz es minden jol alakul :) megegyszer nagyon koszonjuk hogy van !!!!

 • C

  Imádom a Dr. bácsit, 1990 óta hozzá járunk és fogunk is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Mindig türelmes , kedves, még ha rossz napja is van, bármikor mehetsz hozzá!!!!!!!!!!!!!

  MINDENKINEK CSAK AJÁNLANI TUDOM!

  Nem drágább mint a többi maszek orvos, sőőőőőőőt..........

  Cs. Ildikó

 • S

  A mi családunk már több mint 30 éve hozzá jár, nem csak a gyerekek, de a felnőttek is . Kiváló orvos és ember, a betegekért mindent megtesz nincs lehetetlen. Nagyon sok esetben úszták meg gyermekeim a kórházat. Mindig szívesen mentek a doktor bácsihoz, mert nagyon ért a gyerekek nyelvén, soha nem féltek tőle. Családunk felnőtt tagjai is hozzáfordultak betegségük során . Mindig a rendelkezésünkre állt nincs szombat nincs vasárnap nincs ünnep se a doktor úrnak , sőt még éjjel is lehet menni hozzá, menni szerintem ezt nem sokan csinálnák utána. Most este is nála voltunk, és mint mindig most is nagy gonddal vizsgálta meg nevelt kislányomat és diagnosztizálta a betegségét. Mondanom sem kell hogy most is a maximumot kaptuk tőle. Kívánom , hogy az Isten adjon neki erőt egészséget, hogy még sokáig fordulhassunk hozzá. És tudja folytatni áldozatos munkáját !!! Szömörei család Sárszentmihály

 • V

  Csak jót tudok róla írni, mondani. Számomra Ő az az orvos akire bármikor lehet számítani. Minden betegségre a gyógymód a "kisújjában" van. Legyen szó gyerekekről, felnőtről, idősről......Nagyon köszönöm neki az eddigi segítséget, bízom benne hogy még nagyon sokáig a Mi orvosunk lesz........Andi