Dr.

Schäffer László

Gyermekorvos

32 vélemény +hozzáad

Általános felnőtt orvos. Magánorvosként praktizál. Általános orvosi diplomáját 1968-ban a Budapesti Orvostudományi Egyetemen szerezte meg, majd 1980-ban csecsemő- és gyermekgyógyászatból… még több

Címek

 • Gyermekorvosi rendelő

  Ligetsor 27.
  8000 Székesfehérvár, Fejér

  Kapcsolati adatok

  Ez az orvos még nem rendelkezik online naptárral. Jelezd neki, hogy foglaltál volna időpontot!

  Kérjük, add meg az e-mail címedet. Értesíteni fogunk, amikor be tudsz jelentkezni online az orvoshoz.

  Szolgáltatások

5

Általános Eredmény
32 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • Z

  Haláli egy orvos párja nincs az országban mi nagyon szeretjük már gyerek koromban is gyógyitott most pedig a kislányomat engem és páromat is gyógyit ha betegek vagyunk! Profi doki nagyon megvagyunk elégedve! Dr úr: (11826-os nyilvántartású beteg)

 • V

  csak +++++ lehet mondani róla kedves barátságos és ami a lényeg érti a dolgát gyerekeknél is felnőtteknél is! még este is ha ugy adodik fordulhatok hozzá fogad!

 • V

  Közel 30 éve ismerem a Doktor urat. Maximálisan megbízom benne, a gyerekeimet, anyukámat, sőt néha engem is gyógyított. Most már az unokámat is hozzá viszem. Sok ilyen lelkiismeretes orvosra lenne szükség. M. Edit Csőszről.

 • V

  Mi már 6 éve megyünk hozzá a két fiammal,sőt ha nekem vagy a férjemnek is bajunk van mi is hozzá megyünk,és meg kell hogy mondjam még egyszer sem csalódtunk a Dr.úrban.
  Nagyon alapos nagyon jó pofa gyermekeim szeretik,és nem félve mennek be a rendelőjébe ami szerintem egy kisgyereknél nagyon lényeges dolog.
  Kivánom hogy még nagyon sokáig praktizáljon, mert nehéz lessz még egy ilyen jó orvost találni.

 • V

  Èn is csak jókat tudok róla írni! Szàmtalan helyzetben gyógyította meg a gyermekeimet,s engem is. Ő nem húzza, halassza a dolgokat, ha gyógyszer kell ad, s nem ilyen homeopàtiás nyavajákkal húzza el hetekik a betegsèget, hogy aztán jobban beteg legyen a gyerek. A gyerekeim is nagyon szeretik, a kislànyom úgy hívja: Aranyos doktor bàcsi :D
  Jnè Andrea

 • T

  Kiváló orvos! Mi is nagyon szeretjük, rossz tapasztalatom még nem volt! (szerintem nem is lesz! ) Bármikor hívhatom ha kérdésem lenne! Nagyon kedves és humoros orvos! :) Csak jó tapasztalataim vannak! :)

 • E

  30 éve ismerem a Doktor Urat. Gyermekeimet, barátaimat, hozzátartozóimat, unokáimat több esetben is gyógyította. Remek, nagy tudású ember, Isten áldja meg, hogy még nagyon sokáig álljon az emberek rendelkezésére, mert hozzá hasonlót sajnos nem találni. Bcsernye.

 • N

  Kivâló orvos, remek ember! Kozel 2 eve jarunk hozza ha kell de a fiúnkat többször
  Is megmentette a kórhâztól! Csak ajànlani tudom ☺

 • V

  Közel 30 éve járunk hozzá, de nem volt még olyan probléma, amit Ő nem tudott volna orosolni!!!
  Kedvessége, figyelmessége messzemenően pozitív. Nagyon sok ismerősnek, barátnak ajánlottuk, de szerencsére még senkinek se kellett csalódnia benne.
  Kívánunk nagyon jó egészséget a munkájához!!!! Antal család, Szfvár

 • V

  A Doktor Úr egy igazán kiváló orvos! Nem lehet hozzá rosszkor vagy olyan problémával fordulni amit ő ne tudna megoldani. Kiváló ember ismerő, óriási empátiával, gondoskodó szeretettel és kellő humorral kezel gyermeket és felnőttet egyaránt. Kiváló diagnoszta, megbízható, pontos, precíz és alapos! Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • Általános felnőtt orvos. Magánorvosként praktizál.


  Általános orvosi diplomáját 1968-ban a Budapesti Orvostudományi Egyetemen szerezte meg, majd 1980-ban csecsemő- és gyermekgyógyászatból tett szakvizsgát. Magánorvosként általános felnőtt és gyermek orvosi praxist is vezet. Magánrendelésbe szeretettel vár minden kedves pácienst csecsemőkórtól az aggastyánkorig.