1979-ben a Szegedi Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 1983-ban fül-, orr- és gégegyógyászatból, majd 1986-ban audiológiából… még több

Címek

Információk a szakemberről

about-me-iconCreated with Sketch. Bemutatkozás

  • 1979-ben a Szegedi Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 1983-ban fül-, orr- és gégegyógyászatból, majd 1986-ban audiológiából tett szakvizsgát. Jelenleg a kaposvári Kaposi Mór Oktató Kórház Fül-orr-gégészeti Osztályának és Gyermek Fül-orr-gégészeti Szakambulanciájának szakorvosaként végez gyógyító tevékenységet. Kórházi munkája mellett magánrendelést is vezet.
5

Általános Eredmény
2 vélemény

  • Pontosság
  • Figyelem
  • Lehetőségek
  • Nagyon kedves és türelmes doktor néni,aki tényleg foglalkozik a betegeivel.3 éves kislányomnak vette ki a manduláit és remekül,türelmesen kezelte őt a vizsgálatok során.Csak ajánlani tudom mindenkinek!
    És itt jegyezném meg,hogy a kaposvári kórház személyzetét és ellátási morálját egy lapon nem lehet említeni a siófokival.Mindenki hihetetlenül kedves volt velük.Köszönjük!A siófokiak jöhetnének továbbképzésre emberségből,türelemből,kedvességből és hozzáértésből!
    Balogh Edina-Siófok

  • Kedves,TÜRELMES,és a legjobb,legügyesebb doktornő akivel valaha is találkoztam! Köszönjük doktornő! Mindenkinek ajánlom!!! H.Bernadett

Ön ez az orvos?

51

X páciens látogatta meg a profilját az elmúlt 30 napban

Ez az Ön profilja?
Hozzáférés kérése