Dr.

Szentmiklóssy Margit

verifiedCreated with Sketch.

Pszichológus, Pszichoterapeuta, Klinikai szakpszichológus

15 vélemény +hozzáad

Barátsággal, Bizalommal, Szeretettel Köszöntöm! --Mielőtt az időpontra kattintana, olvassa el a LAP végénél a Bejelentkezés részt: TELEFONON jelentkezzen előbb: (1) 3-163-009 , aztán… még több

Címek

 • Dr. Szentmiklóssy Margit

  Belbuda, Keleti Károly u. 6., II Kerület
  1024 Budapest, Pest

  Kapcsolati adatok

  Ez az orvos még nem rendelkezik online naptárral. Jelezd neki, hogy foglaltál volna időpontot!

  Kérjük, add meg az e-mail címedet. Értesíteni fogunk, amikor be tudsz jelentkezni online az orvoshoz.

  Fizetési módok
  Készpénz

  Szolgáltatások

  Első találkozás 12 000 Ft
  Párterápia tól 12 000 ft
  Konzultáció tól 12 000 ft
  Gyógyító beszélgetés.
  Hipnózis.hipnoterápia.
  Mindfullness
  Integratív terápia.
  Párkapcsolati terápia
  Simonton-féle tréning.
  Logopédiai terápia
  Egyéni terápia tól 12 000 ft
  Életvezetés tól 12 000 ft
  Tanácsadás tól 12 000 ft
  Relaxációs és szimbólumterápia:autogén tréning 3 foka, meditáció
  Kognitív-viselkedés terápia.
  Nlp. –emdr.-terápia
  C.g. jung féle módszerek
  Családterápia
  Problémamegoldás

  még több

5

Általános Eredmény
15 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • F
  Látogató ismertorvos.hu oldalról

  15 évesen borzasztóan szorongtam, önértékelési-problémákkal küzdöttem, tudtam, hogy az iskolában lehetőségeimnél sokkal rosszabbul teljesítek, teljesen befordultam. Édesanyám egy nagyon elismert pszichológus barátnője ajánlotta Dr. Szentmiklóssy Margitot.
  Beszélgetéseink által folyamatosan fejlődtem, éreztem, hogy egyre tudatosabban alakítom az életem, egyre sikeresebb és határozottabb vagyok. Minden ülés érdekes volt, egy kiváló szakember segítségével, rövid idő alatt rengeteget tanultam magamról, másokról, a világról, sőt a pszichológia tudományáról is. Megtanultam helyükön kezelni a különböző helyzeteket és mondhatom, hogy újra megszerettem önmagam.
  A Doktornő nem csak a terapeutám volt, de úgy érzem, egy mentort, egy bölcs, megértő barátot is találtam személyében. Mai napig csupa hálával és szeretettel gondolok rá minden nap, s tiszta szívvel ajánlom mindenkinek.

  Szentmiklóssy Margit2017-02-24

  Kedves Fruzsina!
  Köszönöm elismerő bejegyzését!
  Nagy szeretettel emlékezem a kiváló együtt töltött terápiás órákra,a kivételesen értékes személyiségére,intelligenciájára, műveltségére! Szívemből kívánom, hogy elérje mindazt, amit szeretne és nagyon boldog legyen az élet minden lehetséges területén: egészségében, tanulmányaiban, kapcsolataiban! Minden adottsága meg van ehhez. Ügyesen,kiegyensújyozottan gazdálkodjon képességeivel továbbra is. Bármikor szívesen veszem, ha eljönne az ideje és hírt adhatna Magáról, fontosabb életeseményeiről...
  Szívélyes üdvözletem küldöm Családjának is:
  Dr. Szentmiklóssy Margit

 • T

  Kellemes kisugárzású pszichológusnő, rendkívül hatékony módszerekkel dolgozik. Nagyon hasznos, sokat segít, sokat köszönhetek neki.

  Szentmiklóssy Margit2017-01-06

  Kedves Szilvia!
  Köszönöm észrevételét,! Nagyon kellemes együttműködését is köszönöm az együtt töltött közös munkánk során! Meg is lett az eredménye:valóban sokat fejlődött , erősödött önbizalom, bátorság területén. Egyre jobban megállja helyét az élet minden területén, ahogy látom... Üdvözlöm: Szentmiklóssy Margit

 • V

  ,,Figyelmes, kedves, nagyszerű szakember. Nekem nagyon sokat segített. Szívből ajánlom mindenkinek!''

  Szentmiklóssy Margit2017-01-11

  Kedves Vendég! Köszönöm megtisztelő figyelmét,észrevételét: Sz. Margit

 • M

  Másfél évvel ezelőtt találtam rá a doktornőre. Krízishelyzetbe került az életem, pánikrohamom volt, vérnyomásom megemelkedett,lassan odáig fajult az életem, hogy a családomat sem tudtam ellátni.A háziorvos nyugtatót javasolt. Akkor döntöttem úgy, hogy nem gyógyszerek segítségével akarok kilábalni a problémámból és az interneten történt keresgélés során találtam rá a doktornőre. 36 alkalommal jártam a pszichológus asszonynál, melynek során kognitív viselkedés terápia és relaxációs szimbolumterápia alkalmazásával -ennyire kiművelődtem!, hogy ilyen szakszavakat ismertem meg :) - oly mértékben rendeződött az életem ( mind fizikai mind lelki értelemben) , hogy nyugtatóra egyáltalán nincs szükségem, vérnyomásom normalizálódott, pánikrohamom egyáltalán nem jött elő azóta. Sőt! Természetes úton teherbeestem, terhességemet egészségesen kihordtam és rövidesen szülni fogok. CSak hálával és szeretettel tudok a doktornőre gondolni.

  Szentmiklóssy Margit2017-01-11

  Kedves Marianna! Köszönöm sorait! Örülök javulásának. Remélem hasznosítja a tanultakat, és azóta is minden rendben. Sok örömet talál 2. gyermekében, akire annyira vágyott.További harmonikus, jól kontrollált napokat, kapcsolatokat kívánok!
  E-mail címemre is írhat hogy létükről, ha eljön az ideje.... Szeretettel: Sz. Margit

 • A következő napon hozzáadott véleményt bejelentett visszaélés miatt eltávolítottuk: 2016. 10. 01.

 • B

  „Dr.Szentmiklóssy Margit indított el az úton, amin keresztül megtaláltam a helyemet a világban.
  Amikor felkerestem, akkor még tanácstalanul álltam a problémáim előtt, kilátástalannak tűnő helyzet volt. Ekkor jött a belső sugallat, hogy külső segítségre van szükségem.
  Már a pszichoterapauta kiválasztása is érdekes módon történt. Nem volt más kapaszkodóm, mint az internet. Az első keresésem eredményeként találkoztam egy kb. 20-as listával, amiből minden tanulmányozás nélkül egyre ráböktem. Ma már bizonyossággal tudom, hogy a GONDviselő volt az, aki Margitot választotta ki számomra.
  A pszichoterápia során Margit megvilágította számomra az összefüggéseket és elindított az önmagam megismerését szolgáló úton.
  Az utamat azóta is járom, de már külső segítség nélkül. Dr.Szentmiklóssy Margittól kaptam az útravalót, amiért nagyon nagyon hálás vagyok!”

  Szentmiklóssy Margit2016-11-16

  Nagy örömömre szolgált Bencével dolgozni: bizalommal és nagyszerű felkészültséggel, érdeklődéssel jött az órákra.meg is lett az eredménye. Egyre magabiztosabb emberré változott... Előfordult , hogy nagy elfoglaltsága okán, családja és munkája , külföldi utazásai miatt nem tudott jönni, de azt minden esetben kellő időben jelezte...További jó egészséget kívánok! Szeretettel: Sz. Margit

 • B

  Nekem folyamatos hányingerem volt, amit nem tudtam leküzdeni és elfelejteni. Nekem nagyon sokat segített a tanácsaival, a módszereivel illetve azzal is, hogy pozitív, megnyugtató és mosolygós személyiségű hölgy. Mindenkinek csak ajánlani tudom, nekem bevált, a mai napig jól érzem magam, nincsenek gondjaim a hétköznapokban!
  ~egy mosolygós életvidám lány

  Szentmiklóssy Margit2016-11-16

  Kedves Barbara!
  Szeretettel gondolok Magára is itt ezen a lapon!
  Bizalma a pszichoterápia segítségében, szorgalmas megjelenése meghozta várva várt eredményt! Visszahozta alapvető optimizmusát, ami által rendbejött, rendeződött állapota!
  Sz. Margit

 • H
  Látogató ismertorvos.hu oldalról

  Megnyugtató nála lenni, mert úgy érzem, szakértő kezekben vagyok. Mindig elmagyarázza az általa alkalmazott módszerek tudományos alapját. A meglátásai alapján úgy érzem, a klasszikus és legújabb pszichoterápiás módszerekkel is messzemenően tisztában van, és személyre szabottan alkalmazza ezeket, hogy segítsen rajtam.

  Szentmiklóssy Margit2017-01-11

  Kedves Hamaam!
  Örültem, hogy igényt tartott a magyarázatokra is amikor szükséges volt és megfelelően értékelte közös munkánkat! Üdvözlöm: Sz. margit

 • E

  Sokat segített abban, hogy a tanulási és a problémamegoldó képességem megfelelő szinten legyen. Már szívesen tanulok.

  Szentmiklóssy Margit2017-01-11

  Kedves Erzsébet! Köszönöm sorait! Örülök, hogy jól kelleő időben felismerte azt, hogy megfelelő pszichológiai kezeléssel tanulási és problémamegoldási képességeken is lehetne segíteni és mindezekért cselekedett is, hiszen eljárt aazórákra , amit látom nem bánt meg.Remélem, azóta is jól megy a tanulás! Szeretettel kívánom: Sz. Margit

A betegek kérdései (52)

Kérdése van az egészségével kapcsolatban?

Ask questions to thousands of doctors, you will receive answer for your question within 48h, completely for free.

Kérdezz a szakembertől

Orvosok, akikkel időpontot egyeztethetsz

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • Barátsággal, Bizalommal, Szeretettel Köszöntöm! --Mielőtt az időpontra kattintana, olvassa el a LAP végénél a Bejelentkezés részt: TELEFONON jelentkezzen előbb: (1) 3-163-009 , aztán kattintson! Olvassa tovább lent a Bejelentkezés résznél...

  DR. SZENTMIKLÓSSY MARGIT vagyok. Summa cum laude PSZICHOLÓGUSDOKTOR.
  ------------------------------------------------------
  BUDAPEST.-Belbuda.-1024. Keleti Károly u. 6. I. em.

  A Széll Kálmán téri metró és a 4,-6-os villamos közelében, a Mechwart Ligetnél.

  Telefon: (10 -22 óra között)
  E-mail: dr.szentmiklossy.margit@t-online.hu
  www.szakpszichologusbudapest.hu
  -------------------------------------------------------

  MINŐSÉGI ELLÁTÁS:
  -----------------------------
  Nagy gyakorlattal , tapasztalattal rendelkező

  1./ PSZICHOLÓGUSDOKTOR. (ELTE. Budapest)

  2./KLINIKAI SZAKPSZICHOLÓGUS.

  3./NEUROPSZICHOLÓGUS.

  4./ PSZICHOTERAPEUTA. - KLINIKAI SZAKPSZICHOTERAPEUTA. - (ELTE. -SE.- Budapest.)

  Összesen 5 féle SPECIFIKUS alap pszichoterápiás módszert és 10- nél több, MÁS pszichoterápiás módszert/technikát tanultam és alkalmazok a kliens személyéhez és panaszához, problémájához illeszkedően:

  Ezek a következők:

  -RELAXÁCIÓS és szimbólumterapeuta (autogéntréning 3 foka vizualizáció,meditáció), -KOGNITÍV viselkedés terapeuta:magatartásterapeuta, -HIPNOTERAPEUTA, -INTEGRATÍV terapeuta . - Logopédus terapeuta, -NLP Mester. - MIndfulness,
  -EMDR, - Coching,életvezetés, - Simonton- féle terápia, -Fájdalom terápia. - PÁRTERÁPIA -Családterápia.
  Szükség szerint, még számos más fejlesztő, segítő, gyógyító pszichoterápiás módszert és technikát ( C. ROGERS , -S. FREUD, - C.G. JUNG ,- M. ERICKSON -féle személyközpontú ellátás, --Álomterápia,- Meseterápia, -Művészeti terápia, OH pszichológiai kártya ) is alkalmazok egyedi személyiségéhez és problémájához illeszkedve, közös partneri megbeszélésünk alapján. - 25 éve rendszeres szupervíziós szakmai összejöveteleken veszek részt, képzem magam terápiás tudásom elmélyítésére....

  SEGÍTŐ, gyógyító munkánk Tudomány és Művészet, KREATÍV ALKOTÓ MUNKA.
  Megfogalmazott célja, feladata van. A kliens számára egyedi személyiségéhez és problémájához kialakított Terápiás-Terv szerint haladunk óráról-órára. Minden panaszon lehetséges segíteni, ha szeretné és megértően együttműködünk.

  TÖBB ÉVTIZEDES, folyamatos egyetemi tanulás, képződés,SZAKVIZSGÁKKAL megszerzett VÉGZETTSÉG, gyakorlat és TAPASZTALAT alapján,megértő FIGYELEMMEL, örömmel
  szeretnék segítséget adni! - A munkám a hívatásom!

  Megfelelő PSZICHOTERÁPIA végzésére olyan Klinikus szakpszichológus jogosult, akinek legalább egy Pszichoterápiából is szakvizsgája van, azaz KLINIKUS SZAKPSZICHOLÓGUS-PSZICHOTERAPEUTA, KLINIKUS SZAKPSZICHOTERAPEUTA.-Minimum 12-15, -de 20-25 évet tanult, és folyamatosan képzi magát.

  Minden panaszon, problémán lehetséges segíteni kölcsönös, barátságos,megértő együttműködésünk által.

  Már 1-5-10, ----20,-- 30,---40, ---50 alkalom nagy segítségére lehet.- Esetenként azonban több alkalom is szükségessé válhatik, amely a problémájától, panaszától, szorgalmától, egyéb lehetőségeitől függő sok esetben. -Általában heti egyszer lehet jönni, mindig abban az időben, amely a legmegfelelőbb a kliens számára, amikor gondtalanul el tud jönni, akár délelőtt, vagy délután, este. Egy alkalom 45-50, -(60) perc.

  A munkát egy ELSŐ TALÁLKOZÁSSAL kezdjük, amikor elmondja panaszát , mit vár, szeretne, és megbeszéljük a leendő foglalkozás keretét, lehetőségeit: célját, feladatát, módszereit,idejét, időtartamát. Már ez az óra önmagában is hasznos, mert segítséggel szolgálok panasza javulására! -Az első találkozás nem kötelezi arra, hogy a továbbiakban is eljőjjön, vagy órákra járjon. Továbbiakban csak akkor jön, ha teheti és bizalma van a foglalkozásra.-Azonban a már megbeszélt/ lefoglalt órákra, ha mégsem tudna eljönni, szükséges azt időben lemondania,mivel várom.

  ÓRÁK IDEJE:
  -------------------------
  Minden hétfőn,-kedden, -szerdán, -csütörtökön, és pénteken 10 és 20 óra között vannak órák, -szombaton csak ritkán, szükség esetén.-Fontos előbb telefonon személyesen BEJELENTKEZNIE, időpontot kérnie!
  Egy alkalom 45-50 (60) perc .
  Az órák tájékoztató jellegűek.

  Otthonos, barátságos környezetben, kölcsönös megértésben, jó hangulatban dolgozunk! Itt nem kell megfelelnie, teljesítenie...

  Hatékonyan, intenzíven munkálkodunk: pl."Házi Feladatokkal" tehetjük eredményesebbé a haladást. Minden órán elmondhatja kívánságait, meglátását, őszinte véleményét, ami tetszik és ami esetleg nem tetszik.A különböző VISSZAJELZÉSEK a hatékony terápia elvárt és fontos részei! -Az első órákon teszteket is csinálunk és megbeszélünk panasza jobb megismeréséért, kezelésért, boldogulásáért.
  Idővel elsajátíthatja azt a készséget, hogy a saját maga terapeutájává válhasson egész életére. A cél,hogy egészségesen, békességben, harmóniában élhessen, -boldog lehessen... Kölcsönös együttműködésünk által ez MINDENKI számára elérhető,ha szeretnél A odaadó, lelkiismeretes, kölcsönös jó foglakozás mindenki számára megtermi gyümölcsét! Aki keres az talál. Aki dolgozik,fejlődni szeretne, előrejut, halad, gyógyul és boldoggá válhatik...

  FONTOS a bejelentkezés módja !
  -------------------------------------------------
  BEJELENTKEZÉS:
  --------------------------

  Személyesen, vezetékes TELEFONON a legjobb, eredményesebb: (1) 3-163-009 , -10-22 óra között. (Mondja be tisztán,jól érhetően telefonszámát, ha nem találna meg, hogy visszahívhassam!)


  Saját jobb ellátása, érdekében kérjük, hogy mielőtt rákattintana az " időpontfoglalás" részre itt ezen a lapon, ELŐBB telefonon keressen fel, hogy SZEMÉLYESEN beszélhessük meg, válasszuk ki az Önnek legmegfelelőbb órát,időt, mivel már más módon, máshonnan is bejelentkezhettek időközben a kiválasztott órájára.
  Kérjük, hogy csak a megbeszélésünk UTÁN, írja be magát az " időpontfoglalás", órarend -rész megfelelő órájába,azaz foglalja le óráját!

  Biztosítjuk, hogy személyes telefon megbeszélésünk alapján minden esetben az Önnek legkedvezőbb időpont kerül kialakításra, amikor gondtalanul el tud jönni!

  ÁRAK:
  ---------
  -Az ÁRAK általában a Pszichológus, Pszichoterapeuta megfelelő tanultságának, végzettségeinek,
  - tapasztalatának és így az elérendő eredményesség reményének függvényei szerint alakulnak. Alábbi árak itt nagyon kedvező ajánlatok.

  Első találkozás : 12 ezer Ft.
  Konzultáció : 12 ezer Ft.
  Tanácsadás:12 ezer Ft.

  Egyéni terápia:12 ezer FT.-tól, megbeszélés szerint
  Pár terápia:12 ezer Ft.-tól , megbeszélés szerint
  PSZICHOTERÁPIA: az óradíjakat 12.000 Ft.-tól személyesen, kedvezően, elérhetően alakítjuk ki .
  Időtartam: 45-50, -60 perc
  ------------------------------
  MÁS ELÉRHETŐSÉGEIM:
  Tájékozódjon! Nagyon fontosnak találom elolvasni ezeket a honlapjaimat is:
  www.szakpszichologusbudapest.hu
  www.pszichologus- pszichoterapeuta.hu
  www.pszichologusdoktor.hu
  www.pszichologus-logopédus,hu
  www.magyar hipnózis egyesület.hu -szakemberek
  www.relaxációs és szimbólum pszichoterápiás egyesület.hu-szakemberek
  www.integratív pszichoterápiás egyesület.hu-szakemberek
  s.t.b.
  --------------------------------------------------------------
  VEZETÉKES TELEFONSZÁM : (1) 3-163-009    - 10-21 óra között bátran hívjon, míg megtalál. -Üzenetet is
  --------------------------------------------------------------
  hagyhat, de jó, ha
  érthetően mondja be telefonszámát, hogy visszahívhassam, ha nem talált meg!

  Szükség esetén E-MAIL-t is írhat, amelyre hamarosan válaszolhatok:

  E-MAIL: dr.szentmiklóssy.margit @t-online.hu
  -----------------------------------------------------------
  Levelezési cím: Budapest. Belbuda. II. kerület. -1024. Keleti Károly u. 6. I. em.
  --------------------
  Széll Kálmán téri METRÓ közelben, -a 4,- 6-os villamos vonalán. ( A Margit krt.-nál, a Mechwart ligetnél.)

  Szeretettel várom! KÉREM, HÍVJON MOST! Kérdezzen bátran! Érdeklődjék! HÍVJON MOST!
  ----------------------------------------------------------------------------
  ÖSSZEFOGLALVA :
  ----------------------------
  amiért itt ÉRDEMES keresnie fejlődését, gyógyulását:

  MINŐSÉGI ellátás:
  ------------------------
  -kölcsönönös segítő, bizalmi együttműködés,
  -visszajelzések kérése, megadása, -őszinteség -otthonos környezetben munkálkodás.
  -ODAFIGYELÉS, megértés, -megfelelő és széleskörű szakmai képzettség,VÉGZETTSÉGEK,
  -nagy GYAKORLAT,tapasztalat,eredményesség, -jó közlekedés, központi helyen, -parkolás lehetősége, -a kliens számára legmegfelelőbb időpont/óra kiválasztása,
  -megfelelő óradíj, -megfelelő időtartam: 45-50-(60) perces órák.

  Érdeklődjön, kérdezzen, tájékozódjon és HÍVJON MOST!
  Barátsággal,figyelemmel,szeretettel várom!
  Jó közlekedés. -Otthonos környezet.
  HÍVJON MOST!
  KÉRDEZZEN telefonon,fenti e-mail címemem is .....Minden panaszon, problémán lehet segíteni ! Bátran TELEFONÁLJON 10-22 óra között,vagy írjon MOST!
  ------------------------------------------------------------------------------

Szakterületek

 • klinikai szakpszichológus
 • pszichoterápia
 • neuropszichológus
 • neuropszichológus
még több

Kezelt betegségek

 • álmatlanság
 • alvászavarok
 • munkahelyi válság
 • szociális fóbia
 • poszttraumás stressz zavar
 • dohányzás
 • hipochondria
 • klimax
 • kapcsolati válság
 • dentofóbia
 • szerencsejáték függőség
 • generalizált szorongásos zavar
 • életközepi válság
 • interperszonális kapcsolatok zavarai
 • szexuális zaklatás
 • aca - alkoholisták felnőtt gyermekei
 • Önismeret.Önbizalomfejlesztés.Biztonságérzet.Identitásproblémák,
 • Beszédjavítás,Beszédhangjavítás. Dadogás. Foniátriai panaszok.
 • Depresszió. Szorongás. Stressz. Pánik.
 • Félelmek. Fóbiák. PÁNIK.
 • Gyermekvárás. Meddőség. Szülésre felkészítés.-Gyermeknevelés.
 • Konfliktusok. Problémák. --Döntési nehézségek.
 • Krizis állapot. Krízis helyzet. Trauma. Gyász.
 • Függőségekről leszoktatás: dohányzás, játék, és minden más..
 • Pszichoszomatikus panaszok. Pajzsmirigy. Reflux.Vérnyomás. stb.
 • Személyiségzavarok.Kényszeres.Borderline.Nárcisztikus.stb.
 • Tanulási problémák ellátása.-Figyelemzavar.Motiváció.
 • Párkapcsolati nehézségekben segítés.PÁRTERÁPIA. Családi probl.
 • Minden testi, lelki panasz terápiája.
 • Minden korosztály ellátása. Személyiség fejlesztése.
 • Életvezetés. Coching. Élettervezés.
 • Indulatok kezelése. Érzelmi kontroll. Kiegyensúlyozottság.
 • Asszertivitás : küzdés-védekezés fejlesztése. Bátorság.
 • Testi, - lelki fájdalmak terápiája. Fájdalomterápia.
 • Evészavarok : Bulímia. Anorexia.
 • Ideális testsúly kialakítása. Testsúlykontroll.
 • EGYÉNI, személyes TERÁPIA.
 • Ttranszgenerációs hatások, élmények feldolgozás
 • Munkahelyi nehézségek, -álláskeresés
 • Serdülőkori nehézségek. Elakadásbeli panaszok.
 • Pályaválasztás.
 • PÁRVÁLASZTÁS. Családalapítás.
 • Szerelem. - Csalódás.- Válás .
 • Mediáció.- Döntési helyzetekben segítség.
 • Beszédfélelem. Megszólalástól félelem. Szereplési félelem.
 • Minden olyan panasszal is felkereshet, amelyet nem talált meg it
 • Daganatos betegségek megelőzése, -gyógyítása.
 • Tanulástechnika.
még több

Cikkek

még több
Szakember, akihez időpontot foglalhatsz