1975-ben a Semmelweis OTE-n végeztem, summa cum laude eredménnyel.
Az OKI Viruskutató osztályon kezdtem dolgozni tudományos segédmunkatársként. Légúti virusok diagnosztikájával…
még több

 • Kedves Doktor úr/nő! Tegnap volt egy gyomortükrözésem. Kérdésem az lenne,hogy (a szövettani eredmény 2 hét múlva) az ott látottakból az orvos bármiféle rosszindulatúságra utaló jeleket látott volna? Leírás:
  szabályos lefutású és nyálkahártyaborítású nyelőcső,kettős cardia gyűrű.A gyomor jó tónusú.A… Még több

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Németh Marianna

  Kedves Kriszti !
  A leirás egyáltalán nem utal rosszindulatúságra. Gyulladásra jellemző. Végleges vélemény a szövettan után mondható, de semmi oka izgulni. Üdvözlettel, dr.NM

 • Tisztelt DRNŐ! a férjemnek egy pár hete reggelente hányingere van. pár falat után általában elmulik. gyomrát hasát nem fájlalja. széklete rendben van. az étvágya mintha kicsit csökkent volna,, de fogyni nem fogyott. Ön szerint mitől lehet, mi okozhatja, minek a tünete?

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Németh Marianna

  Kedves Kérdező !
  Nagyon sok oka lehet. Dohányzás, alkohol fogyasztás, gyomor betegség ( fekély, reflux... stb.), de akár vesebetegség is. Ez a tünet több betegségben előfordul. Kérem jelentkezzem… Még több

Címek

Orvosok, akikkel időpontot egyeztethetsz

Információk a szakemberről

about-me-iconCreated with Sketch. Bemutatkozás

 • 1975-ben a Semmelweis OTE-n végeztem, summa cum laude eredménnyel.
  Az OKI Viruskutató osztályon kezdtem dolgozni tudományos segédmunkatársként. Légúti virusok diagnosztikájával illetve influenza oltóanyag termeléssel foglalkoztam. 1979-től a budapesti Szent János Kórház Tüdőosztályán, majd a II. Belgyógyászati osztályon, 1996-tól a III.Belgyógyászati-Kardiológiai Osztályon dolgoztam, utóbb főorvosi beosztásban.
  34 éves kórházi munkám során jelentős gyakorlatot szereztem az osztályos betegellátásban, a járóbeteg ellátásban, több mint 20 éve végzek szív ultrahangos vizsgálatokat, ezen kívül járatos vagyok angiológiai - elsősorban carotis ultrahang vizsgálatokban is valamint terheléses EKG és Holter vizsgálatokban.

  Több szakterületen nyert tapasztalataimat - jelenleg már nyugdíjasként - a továbbiakban is szeretném a betegek javára hasznosítani a járóbeteg ellátásban. Kifejezetten fontosnak tartom a szív- és érrendszeri betegségek megelőzését, a koszorúér betegek, szívinfarktust elszenvedett, szívkatéterezésen átment, pitvarfibrillációval és egyéb szívritmuszavarokkal küzdő illetve a hypertoniás és szívelégtelen betegek gondozását.

Szakterületek

 • echokardiográfus
 • kardiológia
5

Általános Eredmény
3 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • Interneten segített a doktornő.nagyon kedves hozzáértő szakember.Emberségből jeles.örülök hogy ilyen orvosok is vannak.köszönöm

  Dr. Németh Marianna2015-10-05

  Én köszönöm. Örülök, ha tudtam segíteni. Üdvözlettel, dr.NM.

 • Én elsősorban az orvostudakozo.hu-ról ismerem a doktornőt, de jártam nála a János kórházban is.
  Azon - sajnos ritka - kivételek közé tartozik, aki emberszámba veszi a beteget.

  Dr. Németh Marianna2015-07-14

  köszönöm, üdv, dr.NM

 • Elsősorban az orvostudakozo.hu-ról ismertem a doktornőt, szimpatikusnak találtam, hogy megpróbál válaszolni, nem küld mindenkit a háziorvosához. Egy kisebb gond miatt kardiológusra volt szükségem, fogadott a János kórházban. Ami manapság nagyon ritka: emberszámba veszi a betegeket. Nem éreztem azt, hogy csak egy munkadarab vagyok a vizsgálóasztalon.

  Dr. Németh Marianna2015-07-14

  köszönöm, üdvözlöm, dr.NM

Szakember, akihez időpontot foglalhatsz

Berki Lucia

belgyógyász,  kardiológus,  tüdőgyógyász

Calendar-iconCreated with Sketch. Foglalás