Dr.

Farkas Mátyás

Fogorvos

2012-ben végeztem a Semmelweis Egyetem fogorvosi karán. Azóta, 2015-ben megszereztem a konzerváló fogászat és fogpótlástani szakvizsgát is, kiváló minősítéssel. Számomra, ahogy a ... még több

Időpontfoglalás

info-iconCreated with Sketch. A foglaláshoz kattints egy megfelelő időpontra a naptárban!

Információk a szakemberről

about-me-iconCreated with Sketch. Bemutatkozás

  • 2012-ben végeztem a Semmelweis Egyetem fogorvosi karán. Azóta, 2015-ben megszereztem a konzerváló fogászat és fogpótlástani szakvizsgát is, kiváló minősítéssel.
    Számomra, ahogy a mondás is tartja, a beteg egészsége a legfőbb törvény. Minden esetben a legjobb megoldásra törekszem. Fontos számomra, hogy a páciens megértse, mi történik Vele, tisztában legyen a lehetséges kezelések előnyeivel és hátrányaival. Ennek megfelelően mindig igyekszem teljes körű tájékoztatást nyújtani.
    Kisgyermekek fogaival is szívesen törődöm, természetesen esetükben is maximálisan szem előtt tartom, hogy amennyire ez egy fogorvosi székben lehetséges, komfortosan érezzék magukat a kezelés folyamán!

Oktatási intézmények

  • Semmelweis Egyetem

Értékelések:

  • Látogató ismertorvos.hu oldalról

    Barátságos, korrekt magatartású a doktor úr. Mindent elmagyarázott kérdés nélkül is. Amikor pedig kérdeztem, arra is részletesen válaszolt.