1998-ban a Marosvásárhelyi Orvostudományi és Gyógyszerészeti Egyetemen szerzett általános orvosi diplomát, mely Magyarországon 2000-ben került honosításra. 2006-ban fül- orr- és gé... még több

Ön ez az orvos?

57

X páciens látogatta meg a profilját az elmúlt 30 napban

Ez az Ön profilja?
Hozzáférés kérése

Címek

Információk a szakemberről

about-me-iconCreated with Sketch. Bemutatkozás

  • 1998-ban a Marosvásárhelyi Orvostudományi és Gyógyszerészeti Egyetemen szerzett általános orvosi diplomát, mely Magyarországon 2000-ben került honosításra. 2006-ban fül- orr- és gégegyógyászatból, 2014-ben audiológiából tett szakvizsgát. Szerdán, csütörtökön, és pénteken 8:00 és 13:00 óra között rendel.

Értékelések:

  • A világ leg jobb orvosa, akivel eddíg találkoztam!Mindenkinek csak ajánlani tudom.Egyszerűen Tökéletes,minden beteg ilyen orvost szeretne!

  • nagyon alapos, jó szakember. Kellő időt szán a betegre és meghallgatja.Meg voltam elégedve a kezeléssel, teljesen rendbe hozott. Ajánlom mindenkinek.

  • Ügyes, kedves, jó a műtőben és jó diagnoszta. Elkötelezett és lelkiismeretes orvos.Saját hosszú távú tapasztalatomból ajánlom mindenkinek.

  • Négy évvel ezelőtt voltam nála műtéten. Minden a lehető legnagyobb rendben ment. Teljesen elégedett voltam vele. Csak ajánlani tudom őt.