1996-ban a Debreceni Orvostudományi Egyetemen szerezte meg általános orvosi diplomáját, ezt követően a Kenézy kórház szülészeti és nőgyógyászati osztályán kezdte meg orvosi pályafutását.… még több

Címek

Orvosok, akikkel időpontot egyeztethetsz

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • 1996-ban a Debreceni Orvostudományi Egyetemen szerezte meg általános orvosi diplomáját, ezt követően a Kenézy kórház szülészeti és nőgyógyászati osztályán kezdte meg orvosi pályafutását. 2001-ben szülészet-nőgyógyászatból tett szakvizsgát kiválóan megfelelt minősítéssel. A Kenézy kórház szülészeti és nőgyógyászati osztálya mind a szülések, mind a műtéti beavatkozások számát tekintve az ország egyik legnagyobb betegforgalmú intézménye, így a legkülönfélébb problémák megoldásában igen nagy tapasztalatot szerzett. A szülészet-nőgyógyászaton belül a nőgyógyászati onkológiai betegek sebészetére és utógondozására, valamint a nőgyógyászati endoszkópos műtétek elvégzésére specializálódott.
3.5

Általános Eredmény
21 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • S
  Cím: Kenézy Kórház Nonprofit Kft.

  Műtét után erős fájdalommal kerestem fel. Sajnos több alkalommal is menni kellett. Félvállrol vette a problémámat és a nem megfelelő kezelést kaptam. De most már jó helyen vagyok, mert a Klinikán megtaláltam a legjobb szakembert és megkaptam a megfelelő kezelést es a megfelelő bánásmódot!!!!!
  Soha többet Kenézy!!

  Ön ez az orvos? Válaszoljon erre az értékelésre! Regisztráljon most

 • I

  6 hetes terhes voltam,mikor elmentem vizsgálatra,Demeter doktor úr rendelt,aki egy ultrahang alapján közölte, hogy " Hát drágám,ez méhen kívüli terhesség,holnap menjen be Debrecenbe a Kenézy kórházba ultrahangra" Mondanom sem kell,egy egész éjszakát sírtam át,mikor másnap mentem ultrahangra,ott értetlenül néztek rám,hogy mi alapján mondta ezt a a doktor úr,már mindenre felkészültem,de szerencsére tévedett,na de ekkorát tévedni,most az a méhen kívüli terhességem,ma már egészséges 5 hónapos kisfiú. Semmiképpen nem ajánlom!!!!

  Ön ez az orvos? Válaszoljon erre az értékelésre! Regisztráljon most

 • H

  A nagylányommal ő császározott, nagyon megvoltam vele elégedve, istennek tartottam! 7 év után újra terhes lettem, megkerestem, hogy szeretném ha elvállalna. Nagyon kedves volt mindíg, pont egy ilyen dokira vágytam. Ha bajom volt csak Facebookon tudtunk "beszélni", volt hogy napok múlva válaszolt.
  Közeledett a 40 hét, az első gyerek 41 hétre császárral született, kérdezgettem, hogy akkor mik az esélyeim, mikor másodjára kérdeztem azt mondta bemeséltem magamnak hogy nem akarok szülni. következő alkalommal a folyasón beszélgettem egy kismamával szintén rá várt, tőle tudtam meg hogy a doki szabira megy, kérdeztem a dokit hogy igaz e, hogy nem lessz, azt mondta igen de hétfőn még lessz majd mindent megbeszélünk. Megnyugodtam, hétfő reggel közölték az információban hogy már szabin van. 41 hetesen befektettek, az nap éjszaka elfolyt a szép zöld magzatvíz, a fiam alig élt már, Kiss főorvos volt az ügyeletes, közölte azonnal ki kell venni, a műtőben mindössze 3 perc alatt kikapták, szerencsére helyrejött, de ha a fiam nem élne akkor szerintem azóta a drága doktor sem.
  Az UTOLSÓ doki akit bárkinek is ajánlok!!!

  Ön ez az orvos? Válaszoljon erre az értékelésre! Regisztráljon most

 • I
  Cím: MagánrendelésSzolgáltatás: Terhesség, szülés

  Kiváló orvos. Végig kísérte a terhességet, a szülőszobán szinte egész nap velem volt. Gyors reakciójának köszönhetjük 1,5 éves egészséges császáros kisfiunkat. Ma is csak őt választanánk! Éves szűrővizsgálatokra is csak hozzá járok. Jó humorú, minden viszgálat alkalmával készségesen válaszolt kérdéseimre. Mindig megnyugtat higgadtságával!

 • G

  65 éves anyukámat műtötte, petefészek rosszindulatú daganatával.
  Szinte elérhetetlen, mert folyamatosan dolgozik, ezért sok páciense haragszik rá.
  Kedves, közvetlen, hétköznapian barátságos.
  Nem vagyok orvos, nem tudtam felmérni a helyzet súlyosságát, de a Vele való beszélgetés során egy olyan megnyugtató érzés töltött el, hogy a "legjobb kezekben vagyunk". Ez be is igazolódott!
  Az Anyukám ma is él, hála a gyors beavatkozásnak /Kenézy Kórház/, hála Demeter doktornak.
  Innen Köszönöm a kórháznak, köszönöm Demeter doktornak.
  Tisztelettel: Gulyás Zoltán

 • J

  Mindenki dicsérte őt, ezért választottam fogadott orvosomnak. Bár ne tettem volna! Ráadásul a magánrendelésére jártam a terhességem elejétől kezdve. Eleinte szimpatikusnak tűnt, bár a férjemnek nem tetszett, hogy sok mindent „elbagatellizál”, sokszor mintha ki is nevetett volna, hogy miket kérdezek. De hát ki nem aggódik a magzata egészségéért?! Ezt még el is néztem volna neki, de az már felháborító volt, hogy nem jött be a szülésre, ami hétvégén volt. Hiába hívták a kórházból, illetve a férjem is, még csak fel sem vette a telefont! Ami „érdekes” volt, hogy a kórházi dolgozók ezen meg sem lepődtek… Rákérdeztünk, de persze nem akartak/mertek erre semmit mondani… A gyermekágyas részlegen találkoztam egy olyan kismamával, aki egy nappal korábban szült, neki is fogadott orvosa volt, és hozzá sem jött be a szülésre! Megbízhatatlan orvos, ezért nem ajánlom senkinek, hogy megfogadja, mert a szülőszobán ott találja magát „orvos nélkül”.

  Ön ez az orvos? Válaszoljon erre az értékelésre! Regisztráljon most

 • K

  Pozitív volt, hogy műtét előtt tudta, hogy én leszek a páciense, pedig csak egyszer találkoztunk!
  Nem tudom, hogy szokás, de azért nyugodtabb lettem volna, ha a műtét előtt közvetlenül is bejön hozzám, sajnos ez elmaradt, illetve a műtét után sem "látogatott" meg, míg más betegekhez bejött a kezelőorvosa! A műtőben kedvesen megkérdezte, hogy vagyok, izgulok e...aztán másnap vizitelni is jött, bár szintén később, mint orvostársai (persze, lehet épp műtött vagy csak később tudott bejönni). Ettől eltekintve nagyon kedves volt, és érdeklődő; mosolygós és nem az a kemény, komor doktor, akitől félni kellene! Valóban kérdezni kell, ha tudni szeretnénk valamit :D 5/4 AJÁNLANI TUDOM!!!

 • V

  Nagyon aranyos és kedves. 37 hetesen elfolyt a magzatvízem, nem ő volt az ügyeletes, de hamar beért. Köszönünk mindent!!!

 • T

  Doktor Úr elsőre nagyon kedves, de ha cselekedni kell nincs a helyzet magaslatán. Ha rajta múlt volna, most nem lenne gyermekem. Egy másik orvos kiabálta le előttem, 32 hetes szülés megindulásnál, ha nem akar segíteni akkor menjen el onnan. Szivárgó magzatvíznél közölte hogy semmi vész csak pihenni kell. A bébi szívhangját néző készüléket nem tette rám, csak a másik orvos. Akkor derült ki hogy nagy a baj és cselekedni kell! Ez mindent elmond. Senkinek nem ajánlom!

  Ön ez az orvos? Válaszoljon erre az értékelésre! Regisztráljon most

Szakember, akihez időpontot foglalhatsz

Gődény Sándor

endokrinológus,  gyermeknőgyógyász,  nőgyógyász

Foglalás