Dr.

Szabó Norbert

verifiedCreated with Sketch.

Belgyógyász, Sebész

16 vélemény +hozzáad

orvos értékelése Kérd az Előjegyzési Naptárat

2001-ben a Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 2008-ban sebészetből tett szakvizsgát. Egyetemi tanulmányai… még több

Címek

5

Általános Eredmény
16 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • Z
  Cím: Jósa András Oktatókórház Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Korlátolt Felelősségű TársaságSzolgáltatás: klinikai vizsgálat

  Egyszer találkoztam Dr Úrral! Akihez szeretnek vissza menni ha műtétre kerül sor, mert csak jót hallottam róla és ismerőseim is őt ajánlottak!

 • K
  Cím: másik hely

  Engem 2018. januárban operált a doktor úr. Nagyon jó szakember. A műtét előtt mindent részletesen elmondott, minden kérdésemre türelmesen válaszolt. Segítőkész és barátságos volt, mindig volt egy biztató mosolya a számomra. A műtét után minden nap bejött hozzám, figyelemmel kísérte az állapotomat. Mindig figyelt arra is, hogy a legkevesebb fájdalommal járjon a kezelés. Nagyon hálás vagyok neki, csak ajánlani tudom mindenkinek. Szakmailag és emberileg is magas szinten van. Keszthelyi - K. Krisztina

 • G
  Cím: Jósa András Oktatókórház Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság

  A Dr Ur egy olyan felbecsülhetetlen èrtèk a Magyar emberek szàmàra Akit nagyon meg Kell becsülni, De ezt fôleg azok tudjàk akiket meggyógyìtott.Èn ebben a szerencsèben rèszesülhettem, ès ezt most is nagyon köszönöm Neki.

 • A
  Cím: Jósa András Oktatókórház Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Korlátolt Felelősségű TársaságSzolgáltatás: laparoszkópos epehólyag eltávolítás

  Laporoszkopiás epeműtétem volt. Ötülök hogy őt választottam. Kedves, alapos, elmagyaráz mindent, bármi kérdésem volt mindig választ kaptam. Naponta többször bejött hozzám, a sebet is ő ragasztotta át nekem. Szerintem a legjobb választás !

 • I

  Műtét előtt megbeszéli a részleteket a beteggel. Közvetlen, türelmes és jó szakember. Szintre..mar a család orvosa! Ajanlani tudom másnak is!

 • 2016.márc.12.én éjszaka üveges tekintettel, a kóma előtti pillanatban kerültem hozzá,csak köszönni tudom,magabiztosságát,tapasztalatát,mindenre kiterjedő figyelmét, egy fantasztikus sebész, hogy harcolt értem, hogy éljek. Az őrzőbe felébredve ott állt mellettem,és már nem fájt semmim és biztos voltam benne, hogy most már csak jó jöhet, és aki azt kérdezte tőlem, hogy hogy van a lelkem, biztatott és erőt adott, hogy erős legyek. Bármi problémám volt elmondhattam,és ő rögtön megoldást keresett rá! Acélos idegeit próbára téve, nyugodtam hívhattam és kérdezhettem, ő mindig megnyugtatott, megerősített mikor kétségeim voltak. Ideiglenes sztómám lett, embersége,figyelmessége feledtetni tudta velem, hogy még mi vár rám. Öt hónap és öt nap után, teljesen felkészítve, mindent elmondva, teljes nyugalommal mentem a műtétre, tudtam, hogy jó kezekben leszek, hogy mindent de tényleg mindent meg tesz értem és úgy volt és jól vagyok! és mind ezt Szabó Norbert adjunktus úrnak köszönhetem !!

 • F

  Közvetlen, emberséges nagyon jó szakembernek tartom. A munkája nagyszerű és ajánlani tudom minden embernek akinek szüksége van segítségre.

 • D

  Engem ugyan nem Ő műtött, viszont kedves volt velem. Dr. Zemanek Péter mellett Ő volt a másik kedvencem. A kórházban töltött napjaim alatt folyamatosan olvastam, mesélte, hogy ugyanazt a könyvet kezdte el. Remélem, tetszett Neki az Inferno. :)

 • V

  Kedves, alázatos, emberséges,jó szakember. Nem okoz feleslegesen fájdalmat.Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • 2001-ben a Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 2008-ban sebészetből tett szakvizsgát. Egyetemi tanulmányai befejezése óta a nyíregyházi Jósa András Oktató Kórház munkatársaként dolgozik. A Magyar Sebészeti Társaság tagja, számos konferencia előadója.