Kérd az Előjegyzési Naptárat

1987-ben szerezte meg orvosi diplomáját a Debreceni Orvostudományi Egyetemen, majd a Szegedi Orvostudományi Egyetem Idegsebészeti Klinikáján kezdett el dolgozni. Szakorvosi képesít... még több

Címek

Az orvosról

Bemutatkozás

 • 1987-ben szerezte meg orvosi diplomáját a Debreceni Orvostudományi Egyetemen, majd a Szegedi Orvostudományi Egyetem Idegsebészeti Klinikáján kezdett el dolgozni. Szakorvosi képesítését először ideggyógyászatból, majd idegsebészetből kapta meg, 1994-ben kandidátus lett. Az európai idegsebészeti szakvizsgát 2000-ben Belgiumban tette le, azután három éven keresztül az Amerikai Egyesült Államokban dolgozott idegsebészként. Jelenleg a Szegedi Tudományegyetem Idegsebészeti Klinikájának docense.

Betegek véleményei

 • nagyon gyenge

  Lehet jó idegsebész és elismert,de emberileg, erkölcsileg és orvosi etikát tekintve egy 0-hoz konvergáló lény!

 • nagyon jó

  Hálás vagyok Dr. Barzó Pálnak, hogy a műtétem után fél evvel újra szabadon mozoghatok, dogozhatok, nincsenek fájdalmaim, játszhatok a gyerekeimmel és hálás vagyok amiért a műtét után napokban gyakran látogatott, rám mosolygott, megfogta a kezem és biztatott. Mint orvosfeleség tisztában vagyok azzal, milyen nehézségekkel néz szembe egy orvos a magyar egészségügy berkein belül és tisztelem azért, hogy mindezek mellett és persze a kifogástalan szakmai teljesítménye mellett marad ideje és energiája a betegek lelki állapotával foglalkozni. Sokan példát vehetnek róla.

 • nagyon jó

  Le az összes kalappal Barzó prof. előtt, életeket ment, és a rengeteg mentéssel és a képességgel soha nem kérkedik. Ilyen valódi, egyenes és angyali embert (egyben orvost) sem a két műtétig, sem utána nem láttam semmilyen fórumon. Hihetetlen, hogy hogy képes így kontrollálni magát, és összeállítani a csapatát. Az országban, Európában és bárhol a Földön megállná a helyét (kapkodnának utána), tegyük össze a kezeinket, hogy itthon van, hogy bízhatunk benne, és gratuláljunk az egész családjának is! Soha nem akarnék más kezei közé kerülni, de most már az Övéi közé sem, hiszen nem hiába dolgozott bennem is olyan tökéletesen.
  Nagyon-nagyon KÖSZÖNÖM, köszönjük, amit minden egyes napra adott nekünk, professzor Úr! RENGETEGEN ÉLHETÜNK! :)) És mivel kapcsolódik: Papp Tibor főorvos is zseniális ember! :)

 • nagyon jó

  Kimagasló tudása,példaértékű embersége sajnos nagyon ritka a mai világban! Egy megijedt beteg számára ő maga a csoda egy földre szált angyal!!Ez saját tapasztalat.2009-be aneurizmával kerültem be!Köszönet és hála neki!

 • nagyon jó

  Pintér Éva Vagyok.Én is csak jót tudok mondani a Professzor Úrra engem három alkalommal műtött, gerincvelő daganattal ami nyaki szakaszon volt az 1-2 csigolya magasságában.sajnos a daganat nyomta mindkét oldalról a gerinc velőt.Mindenről tájékoztattak.El mondták a kockázatokat és mi történik ha mégsem egyeznék bele a műtétbe. Valóban hétvégén is megnézi a betegeit.Kéz fogással búcsúzik a betegeitől. Sok sikert Professzor Úr.

 • nagyon jó

  Fantasztikus ember és szakember a Professzor Úr nagyon hálás vagyok neki! Engem nemrég műtött gerincsérvre és maximálisan meg vagyok elégedve a munkájával! Most már jó úton haladok a teljes felépülés felé,úgyhogy ezúton is még egyszer nagyon köszönöm neki és az összes többi dolgozónak az Idegsebészeti osztályon azt a rengeteg törődést és odafigyelést!!!

 • nagyon jó

  2012.ben műtött gericnc sérvre .Nagyszerű ember.Csak jót tudok mondani,és hálás vagyok neki.További sok sikert a munkájához,és jó egészséget.

 • nagyon jó

  Professzor úr nagyon rendes és becsületes nekem visszaadta a járási lehetőségemet mivel gerincsérv miatt félig le voltam bénulva, emberséges és vicces magatartásával segített a nehéz napokon is túllenni és az ápolói személyzet is nagyon lelkes csapat.

 • nagyon jó

  A férjemet műtötték január 23-án,Aneurizmával.Én ezuton szeretném kifejezni hálámat ,a proffeszor úrnak ,és a csapatának ,ápolóknak a lelki ismeretes munkájukért.ilyen tudás és szakértelemmel nem igazán lehet találkozni .!Kívánok nekik sok sikert a továbbiakban is .Azt még hozzá kell tennem köszönet illeti az ismerőseinket,munka társakat is akik azon a délelőttön Imátkoztak a sikeres műtét miatt is .Ami rendkívűl jól sikerült.Köszönöm!

 • nagyon jó

  Nagyon jó Professzor ő szívvel lélekkel küzd minden betegéért!! Ilyen orvosokra van szüksége az országnak és őket kell jó meg fizetni ,hogy ne menjenek el külföldre :)