1987-ben szerezte meg orvosi diplomáját a Debreceni Orvostudományi Egyetemen, majd a Szegedi Orvostudományi Egyetem Idegsebészeti Klinikáján kezdett el dolgozni. Szakorvosi képesítését… még több

Címek

Információk a szakemberről

about-me-iconCreated with Sketch. Bemutatkozás

 • 1987-ben szerezte meg orvosi diplomáját a Debreceni Orvostudományi Egyetemen, majd a Szegedi Orvostudományi Egyetem Idegsebészeti Klinikáján kezdett el dolgozni. Szakorvosi képesítését először ideggyógyászatból, majd idegsebészetből kapta meg, 1994-ben kandidátus lett. Az európai idegsebészeti szakvizsgát 2000-ben Belgiumban tette le, azután három éven keresztül az Amerikai Egyesült Államokban dolgozott idegsebészként. Jelenleg a Szegedi Tudományegyetem Idegsebészeti Klinikájának docense.
5

Általános Eredmény
23 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • Cím: Szegedi Tudományegyetem - Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ III.Szolgáltatás: Vizsgálat

  A doktor biztosan jól műt,de odáig el sem jutottunk, mert értékelhetetlen volt a PRIVÁT(!!) rendelés szervezése. Telefonos bejelentkezés után, megbeszélt időpontra mentem, hosszú várakozás, nagy nehezen elkérik a papírjaim, újabb hosszú várakozás. Azért (is) fizettem volna 20 ezer (!!!) Ft-ot, hogy ez ne így menjen. Szomorú, hogy ez a fizetős "szolgáltatás", egy nagy nulla. Csak az elpazarolt órákat sajnálom, nem baj, máshol jobban megbecsülik majd.

 • Prifesszor Ur koszonom a fajdalom mentes eletet,szivembol kivanok jo egeszseget,hogy sok beteg emberen segithessen.Emlekem az operaciorol:egy gomboc voltam es SZERETET jott felem,ez csak a mesekben es a Professzor Ur altal vezetett szegedi klinikan tortenhet meg.
  Mindent nagyon koszonok Aradrol,Mikuska Aurora

 • Ma voltam először Önnél, de a vélemények alapján kialakult bizalom Ön iránt ma szikla szilárd lett.A mai nap alapján bizakodóan tekintek a problémáim megoldása felé!

 • Köszönöm professzor úr az életet Önnek és Dr.Watfa Kerimnek is. Lukács János "LUKI". Ilyen emberséges doktorok csak a mesékben és a szegedi klinikán vannak.

 • Karácsony éjjele van. Meghitt, családi ünnepnap elő-estje. Frissek az élményeim a családi körben eltöltött estről, a ragaszkodó szeretet újbóli megéléséről. És eszembe jutott a professzor Úr, aki a nyár elején segített nekem a gerinc bajaimban, majd ottlétem pár napjában átsugározott belém, a Délvidéki magyarba, akit fakírnak nevezett egy derűsebb pillanatában, egy olyan erőt, amellyel ezen a szép ünnepen teljességgel tudom átélni annak igazi tartalmát. Professzor Úr köszönök Önnek mindent, és szívemből kívánok Boldog Karácsonyt kedves családja körében. Ugyanakkor a segítőkész ápoló személyzetet is szeretettel üdvözlöm, Magyarkanizsáról.

 • Lehet jó idegsebész és elismert,de emberileg, erkölcsileg és orvosi etikát tekintve egy 0-hoz konvergáló lény!

 • Hálás vagyok Dr. Barzó Pálnak, hogy a műtétem után fél evvel újra szabadon mozoghatok, dogozhatok, nincsenek fájdalmaim, játszhatok a gyerekeimmel és hálás vagyok amiért a műtét után napokban gyakran látogatott, rám mosolygott, megfogta a kezem és biztatott. Mint orvosfeleség tisztában vagyok azzal, milyen nehézségekkel néz szembe egy orvos a magyar egészségügy berkein belül és tisztelem azért, hogy mindezek mellett és persze a kifogástalan szakmai teljesítménye mellett marad ideje és energiája a betegek lelki állapotával foglalkozni. Sokan példát vehetnek róla.

 • Le az összes kalappal Barzó prof. előtt, életeket ment, és a rengeteg mentéssel és a képességgel soha nem kérkedik. Ilyen valódi, egyenes és angyali embert (egyben orvost) sem a két műtétig, sem utána nem láttam semmilyen fórumon. Hihetetlen, hogy hogy képes így kontrollálni magát, és összeállítani a csapatát. Az országban, Európában és bárhol a Földön megállná a helyét (kapkodnának utána), tegyük össze a kezeinket, hogy itthon van, hogy bízhatunk benne, és gratuláljunk az egész családjának is! Soha nem akarnék más kezei közé kerülni, de most már az Övéi közé sem, hiszen nem hiába dolgozott bennem is olyan tökéletesen.
  Nagyon-nagyon KÖSZÖNÖM, köszönjük, amit minden egyes napra adott nekünk, professzor Úr! RENGETEGEN ÉLHETÜNK! :)) És mivel kapcsolódik: Papp Tibor főorvos is zseniális ember! :)