1991-ben a Pozsonyban található Komenszky Egyetemen szerzett általános orvos diplomát, melyet 2004-ben a budapesti Magyar Ekvivalencia és Információs Központ honosított Magyarországon.… még több

Címek

5

Általános Eredmény
12 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • N
  Cím: Istenhegyi Klinika

  Engem szombaton 18:00 órakor műtött Dr Berek Péter úr. Soha egy orvosban nem bíztam még meg ennyire, mint a főorvos úrban! Úgy érkeztem be a párommal hozzá, hogy tudtuk minden rendben lesz, mert már az első vizsgálatomnál egy nagyon kedves, empatikus szakembert láttunk benne, aki minden idejét próbálja az emberek gyógyitására fordítani. A Nővér (Marianna) szívélyesen fogadott, úgy éreztem magam, mintha egy 5* szállodában lennék :) .
  Megtiszteltetés számunkra, hogy Berek Péter urat megismerhettük, mert ő adott nekem reményt, hogy maradt még Magyarországon nem csak KIVÁLÓ, de EMBERSÉGES ORVOS is!!!
  NAGYON KÖSZÖNJÜK!
  Bere Mária, Dancsó János

 • D
  Cím: Istenhegyi Klinika

  Egy olyan világban, ahol kevés idő és figyelem jut a páciensekre, üdítő élmény egy olyan szakember, aki ennyire érdeklődő, kedves, barátságos, precíz és figyelmes, mint Berek Doktor Úr. Az emberiességén túl még külön kiemelném szakértelmét és hivatástudatát, ami az érsebészeti vizsgálat során megmutatkozott.
  Örülök, hogy az oldal által rátaláltam és bátran ajánlom mindenkinek.

 • F

  Apámat ő operálta. Csak a legjobbakat tudom róla mondani. A műtét után még késő este is visszajött megnézni őt és miután nem indult be a keringés éjszaka ismét megoperálta és megmentette a lábát. Nagyon hálás vagyok a doktor úrnak ezért. Ennyire lelkiismeretes és nagyszerű szakemberrel még nem talákoztam. Én is csak ajánlani tudom mindenkinek.

 • Nagyon jó orvos és ember is, aki törődik a betegeivel. Csak ajánlani tudom mindenkinek, akinek ér-problémája van. Azt kívánom minden orvosnak, hogy olyan legyen, mint ő!

 • E

  Megerősítem az előttem szóló pozitív véleményeket. Fantasztikus orvos, fáradhatatlan, vidám.
  Fiam, aki pesszimista alkat, azt mondta, jó a közelében lenni, mert motiváló és azt érzed, milyen jó élni.
  Egyúttal féltem is ezt a drága jó embert, mert nem tudja magához ölelni az egész világot.

 • V

  Több ilyen orvosra lenne szükség mint Dr.Berek Péter.Sok orvos vehetne példát kedvességéről,emberségéről valamit segítő szándékáról.Nem találkoztam még ilyen orvossal.Egyszó mint száz imádom a legjobb ORVOS csupa nagybetűvel.

 • N

  Hihetetlen szaktudás, empátia felső fokon, stressz oldás, mosoly, kedvesség, udvariasság, pontosság.
  Ha ilyen érsebészre vágyik keresse Dr. Berek Pétert
  Nagyon-nagyon köszönünk mindent Főorvos Úr!
  Novák Ferenc és Zsuzsa

 • V

  Magasan a legjobb szakember, akivel valaha találkoztam. Nagyon közvetlen és kedves minden betegével, kivétel nélkül és nagyszerűen dolgozik. Ha érsebészt keres 100%-ban Őt ajánlom! Véleményem szerint más/leendő orvosoknak csak példa lehet a hozzáállása.

 • M

  Csak nagyon jó véleményt tudok írni a doktor úrról.Nekem már kétszer műtötte a lábamat.Nagyon emberséges,nagy tudású és beteg centrikus ember.Köszönök neki mindent.

 • V

  A legjobb szakember látszik a betegei számán is.Én mint gyógyult betege bátran merem ajánlani mindenkinek,emberileg is pozitív tapasztalataim vannak a Főorvos úrral kapcsolatban,remek a humora ami nem utolsó sorban kiváló feszültségoldó a műtéthez vezető úton.Sok hozzá hasonló orvos kellene az egészségügybe!E.E.E.

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • 1991-ben a Pozsonyban található Komenszky Egyetemen szerzett általános orvos diplomát, melyet 2004-ben a budapesti Magyar Ekvivalencia és Információs Központ honosított Magyarországon. 1999-ben a pozsonyi Szlovák Posztgraduális Orvostudományi Akadémián sebészetből, majd 2001-ben Budapesten érsebészetből tett szakvizsgát.