Dr.

Duray Péter

verifiedCreated with Sketch.

Reumatológus, Belgyógyász, Sportorvos

1972. február 18-án születtem Orosházán. Egyetemi tanulmányaimat 1991-1997- ig végeztem a Szent- Györgyi Albert Orvostudományi Egyetemen Szegeden, az Általános Orvostudományi Karon,… még több

Címek

0

Általános Eredmény
0 vélemény

  • Pontosság
  • Figyelem
  • Lehetőségek

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

  • 1972. február 18-án születtem Orosházán. Egyetemi tanulmányaimat 1991-1997- ig végeztem a Szent- Györgyi Albert Orvostudományi Egyetemen Szegeden, az Általános Orvostudományi Karon, ahol általános orvosi diplomát summa cum laude minősítéssel szerezetem. 1998-2001-1g a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karának hallgatójaként egészségügyi közgazdasági és menedzser szakokleveles orvos lettem posztgraduális képzés keretein belül. Külföldi orvosi szakmai gyakorlatomat Németországban, az Universität des Saarlandes szív-mellkas-érsebészeti osztályán, Saarbrückenben, Tempus ösztöndíj keretein belül töltöttem 1997-ben. Az egyetem elvégzését követően a hódmezővásárhelyi Erzsébet Kórház belgyógyászati osztályán, majd az Orosházi Városi Kórház belgyógyászati osztályán dolgoztam, szakvizsgát belgyógyászatból 2002-ben szereztem. 2002-ben a Kakasszéki reumatológiai és mozgásszervi rehabilitációs osztályra kerültem. Reumatológiából 2005-ben, mozgásszervi rehabilitációból 2007-ben, sportorvostanból 2010-ben szakvizsgáztam. Kakasszéken adjunktusként, majd intézetvezetőként és megbízott osztályvezető főorvosként tevékenykedtem 2010-ig.

    2005. óta foglalkozom a Bemer terápiával. Szak- és magánrendeléseimen – az Orosházi Bemer Terápiás Centrumban, Kisteleken, Budapesten – valamint országszerte a betegek otthonában is lehetőség nyílik a terápia igénybevételére. Bemer terápiával kapcsolatos tudományos tevékenységeim, kutatásaim közé tartozik a 2011 óta ismert „Bemer terápia hatása a combfeszítő izmok erejére sclerosis multiplexben”, a terápia hatékonyságának vizsgálata. Belgyógyászként, reumatológusként, mozgásszervi rehabilitációs szakorvosként, sportorvosként és Bemer terapeutaként tevékenykedve belgyógyászati-, valamint a mozgásszervi-, többek között reumatológiai betegségekkel, műtét előtti- és utáni rehabilitációval, neurológiai rehabilitáción belül stroke-ban, sclerosis multiplexben szenvedők-, valamint sportsérülések kezelésével és rehabilitációjával foglalkozom.

    Az egészséges életmódra törekvés, a prevenció elkötelezett híveként, nemcsak orvosként, de magánemberként és felhasználóként is feltétlenül figyelmébe ajánlom a mikrokeringésre, a szervezet sejtszintű oxigenizációjára egyedülállóan ható Bemer terápiás rendszert, mint természetes, fizikai hatóanyagot.

Szakterületek

  • mozgásszervi rehabilitációs szakorvos
Szakember, akihez időpontot foglalhatsz

Tóth Emese

pszichiáter,  reumatológus

Foglalás