A Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Karán 1987-ben fejezte be tanulmányait, ezt követően 1988 elejétől kezdve a Sportkórház Ortopédiai Osztályán kezdett dolgozni. 1989-ben svájci… még több

Címek

5

Általános Eredmény
9 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • O
  Cím: Budai Egészségközpont

  A térdemet műtötte.
  Soha többé nem mennék máshoz.
  Kedves ,figyelmes,türelmes.
  A térdem tökéletes azóta.

 • A bal vállam szinte 100% lett,fájdalom nincs. Sajnos elég későn kerültem hozzá,de maximálisan meg vagyok elégedve,olyannyira,hogy most a jobb vállam is ő műti. Emberség,profizmus,rutin. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

 • Most operált nagyon kedves! Működik a vállam már most gyógytorna előtt.Fájdalom az minimális, tíz hónap szenvedés után kerültem hozzá! Csak pozitív véleményem van nagyon emberséges, csak ajánlani tudom minden rászorulónak!!!!!!!!!!!!!!!!Köszönöm Hidas Doktor úr!

 • V

  2014.07.21-én műtötte a jobb vállamat. Vissza adta a hitemet, hogy ebben az áldatlan egészségügyi rendszerben, helyzetben is vannak szakmailag jól felkészült, ugyanakkor emberséges, jó indulatú és lelkiismeretes orvosok. Köszönöm Hidas Doktor!

 • V

  Két éve fáj a térdem, már mindenhol jártam, végül egyik ismerősöm őt ajánlotta. Az első vizsgálatra az összes leletemet elvittem, és elmondtam mióta fáj, milyen konzervatív kezeléseken vagyok túl. Elmondtam hogy voltam már góckutatáson másfél éve, ami negatív lett minden téren. Több antibiotikum kúrán túl vagyok, mindenféle reumatikus kenőccsel próbálkoztam (orvos által felírt) , ultrahangkezelésre is jártam. Több órás várakozás után (időpontra mentem) elküldött MR vizsgálatra: a lelettel több mint két hónapot kellett várnom, mire visszajutottam. A CD-t be sem tette a gépbe, csak megnézte az MR vizsgálatot végző orvos véleményét. Annyit mondott, biztos gyulladás, menjek góckutatásra, és írt antibiotikumot...Járok gyógytornára, és most jobban fáj, mint eddig. Eléggé el vagyok keseredve, mert állni is alig bírok rajta, és 2 éve nem szűnik a fájdalom. Kérdésemre, hogy mikor jöjjek vissza kontrollra, azt mondta nem kell jönni, az antibiotikum majd segít..Emberileg nagyon kedves, tény és való, de nem éreztem úgy, hogy mindent megtett. És ez az enyhébbik kifejezés.

  Ön ez az orvos? Válaszoljon erre az értékelésre! Regisztráljon most

 • A főorvos úr szakmai kiválósága és embersége vissza adta a hitem, hogy vannak még nagyon rendes orvosok. Köszönöm.

 • P

  Szakmailag és emberileg KIVÁLÓ! Mindenkinek ajánlani tudom. Mindkét térdem műtötte. A fájdalom teljesen megszűnt.

 • V

  Működik a térdem! És nem fáj! És még kedves is. Klassz doki.

 • T

  Az ország egyik legjobb sportsebésze.
  Három éven át bénáztak körülöttem az orvosok, mire végül hozzá fordultam.
  Szakmailag és emberileg egyaránt az egyik legjobbnak tartom.
  Forduljon hozzá mindenki bizalommal!

Orvosok, akikkel időpontot egyeztethetsz

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • A Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Karán 1987-ben fejezte be tanulmányait, ezt követően 1988 elejétől kezdve a Sportkórház Ortopédiai Osztályán kezdett dolgozni. 1989-ben svájci nemzeti ösztöndíjat kapott, így két éven keresztül dolgozott és tanult a Baseli Egyetem Ortopédiai Klinikáján. Később egy észak-svájci magánklinikán folytatta gyógyító tevékenységét. Az intézmény, a münchensteini Praxisklinik Birshof, fő profilja a sportsebészet volt.1993-tól kezdve ismét a Sportkórházban kezdett dolgozni, ahol a sportsebészeti osztály munkatársa lett. 2008 óta a Budai Egészségközpont Szakkórházában, valamint az Országos Gerincgyógyászati Központban is végez ortopédiai és sportsebészeti műtéteket.
Szakember, akihez időpontot foglalhatsz