Gyógyszerbevezetés kapcsán, orvosi hitvallása, hogy az első a megelőzés, az egészséges életmódra való nevelés és a beteggel való kapcsolattartás, mely fél terápiával felér. még több

Címek

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • Gyógyszerbevezetés kapcsán, orvosi hitvallása, hogy az első a megelőzés, az egészséges életmódra való nevelés és a beteggel való kapcsolattartás, mely fél terápiával felér.
5

Általános Eredmény
2 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • H
  Cím: Debreceni Egészségügyi KözpontSzolgáltatás: gaszroenterológia

  2017 augusztusában beutalót kértem háziorvosomtól a belgyógyászatra alhasi panaszok, illetve súlyvesztés miatt. Első találkozásunk alkalmával rengeteg kérdést tett irányomba, mind a párkapcsolatommal, mind a tanulással kapcsolatban, ugyanis szerinte lelki eredetű oka lehetett a túlzott fogyásnak, alhasi fájdalomnak, amivel mentem hozzá. Míg én az érettségi során keletkező stresszt gyanítottam mind emögött , ragaszkodott ahhoz, hogy néhány kivizsgáláson részt vegyek, hogy kizárjunk más betegségeket. Mivel augusztus vége volt, és én szeptemberben Budapesten folytattam tanulmányaim, amit közöltem vele, soron kívül rögtön másnapra felszabadított kora reggel egy helyet gyomortükrözésre, vizelet- és vérvételre, mellkasröntgenre, majd hasi ultrahangra. Utóbbinál, mint kiderült, a bal petefészkemben egy 4x4cm-es dermoid cisztát találtak. Dr. Keresztes Péter lelkiismeretes munkájának ((és Dr. Nagy Balázs, precíz nőgyógyásznak (Kenézy Kórház)) hála az első vizsgálat és a műtét között kevesebb, mint két hét telt el. Ha Dr. Keresztes Péter az első vizsgálat során nem ennyire segítőkész, odaadó, figyelmes, megértő, felelősségteljes és rugalmas, hónapokba telt volna, míg ez a folyamat lezajlik. Minden páciensére rászánja az elegendőnél is több időt, rendkívül alapos, jókedvű, közvetlen, lelkiismeretes...egy Istenadta orvos! Hálásan köszönöm ezúton is doktor úrnak ezt a hihetetlen gyors és alapos közreműködést egészségem érdekében! Valóban törődik a betegeivel, odaadó orvos, megmelengeti az ember szívét. Olyan orvos, akire szükség van ebben az országban, akit valóban érdekel egy beteg állapota.

 • I

  Nagyon ember közeli, jóindulatú és szakmailag jól felkészült orvos. A hivatását nem kényszerből, hanem elhivatottságból végzi. Ez ma már ritkaság!

  I.ZS.