Konzultációs lehetőség a nőgyógyászat és a szülészet összes témaköréből Orvosként fontosnak érzem, hogy elegendő időt hagyjak a betegeimnek problémájuk nyugodt körülmények között történő… még több

Címek

5

Általános Eredmény
15 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • V
  Cím: Rendelő

  Nála születtem, így nem volt kérdés hogy kihez járok majd. Főleg, hogy egy nagyon kedves, jó szakember. Magánrendelésre járok, éves rákszűrésre. Mindig érdeklődő, és minden kérdésre készségesen válaszoló. Jó szívvel ajánlom bárkinek.

 • Z
  Cím: Rendelő

  Nála szültem az első gyermekem, előtte is hozzá jártam szűrésekre. Nemcsak, hogy nagyon jó szakember, emberileg is kifogásolhatatlan. Hozzá nem a szokásos gyomorgörccsel megy az ember, ahogy az általában egy nőgyógyászati vizsgálat előtt szokott lenni. Kellemes a légkör, a doktor úr is nagyon figyelmes, segítőkész és a kommunikáció is hibátlan. Csak ajánlani tudom mindenkinek, Szolnok legjobb nőgyógyásza.

 • K
  Cím: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-RendelőintézetSzolgáltatás: természetes szülés

  Mindkét gyermekemet nála szültem, hozzá jártam terhesgondozásra, maximálisan meg voltam vele elégedve. Alapos, segítőkész, nagyon jó szakembernek ismertem meg. A várandósság minden részletére odafigyelt, mindkét szülésem problémamentesen zajlott. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

 • H
  Cím: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-RendelőintézetSzolgáltatás: császármetszés

  A Doktor Úrhoz jártam terhesgondozásra és Nála is szültem.Mindenkinek csak ajánlani tudom,nagyon jó szakember,sőt nagyon figyelmes és lelkiismeretes.Végig odafigyelt a babámra és rám is.A szülésnél is végig mellettem volt és nagyon sokat segített.Korrekt,minden kérdésemre készséggel felelt.Nagyon megkedveltem,igazán elhivatott szülész-nőgyógyász szakorvos.

 • C
  Cím: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet

  Én szülészként és nőgyógyászként is ismerem. A lányom az ő segítségével született, nagyon szép emlék nekem, nekünk! Azóta is ő a nőgyógyászom - de leginkább az 'orvosom'. Bármivel fordulhatok hozzá, nagy tudású, alapos, körültekintő szakember, nagyon korrekt, türelmes és nyugodt, megnyugtató. Csak ajánlani tudom!

 • Z
  Cím: Rendelő

  Alapos, precíz és kiváló szakmai tudással rendelkező lelkiismeretes orvos. Terhességem kilenc hónapját teljes odaadással végigkísérte. Minden vizsgálat okát megmagyarázta mit miért kell elvégezni és miket lehet ezekkel kizárni. Felmerülő kérdéseimet bátran feltehettem melyre mindig kielégítő választ kaptunk. Köszönettel tartozunk neki.

 • Cím: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-RendelőintézetSzolgáltatás: természetes szülés

  Nagyon megvoltunk elégedve, hüvelyi szülésem volt. sokat segített szülés közbe. Csak ajánlani tudom!

 • P
  Cím: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet

  Kiváló szakembernek, odafigyelő, körültekintő, türelmes orvosnak ismertem meg a főorvos urat. Hálás szívvel gondolok rá: hozzá jártam várandósságom idején, és az ő segítségével született meg kisfiam idén júniusban. Alapos, mindenre kiterjedő tájékoztatást kaptam tőle, ha kérdés merült fel bennem. Neki köszönhető, hogy teljesen pozitív élményként éltem meg a szülést; a gyermekágyon minden nap érdeklődött hogylétem/hogylétünk felől és készségesen segített, ha szükséges volt. Jószívvel ajánlom mindenkinek, aki korrekt, odafigyelő szakembert keres. ????
  Mindent KÖSZÖNÖK ezúton is neki! ????

 • A legjobb szakember akivel eddig találkoztam. Hozzá jártam terhesgondozásra és nála szültem a kisfiam. Lelkiismeretes, barátságos, nyugalmat sugárzó. Bármilyen kérdéssel, kéréssel fordultam hozzá, volt idő a megbeszélésükre. Ha bármilyen problémám volt, telefonon is kereshettem. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Nem fognak csalódni! :)

 • E

  Csak ajánlani tudom, alapos, megbízható szakember! Nem csalódtam benne. Az SZTK-ban találkoztam vele, nagyon rendes volt velem!!!

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • Konzultációs lehetőség a nőgyógyászat és a szülészet összes témaköréből Orvosként fontosnak érzem, hogy elegendő időt hagyjak a betegeimnek problémájuk nyugodt körülmények között történő megbeszélésére. Ezért telefonon történt egyeztetés alapján fogadom pácienseimet, elegendő időt biztosítva egy estleges komplikáltabb eset megoldására.A vizsgálóba a családtagok,igény szerint a kísérők is bejöhetnek, a vizsgálat során bent tartózkodhatnak, a vizsgált személlyel és az orvossal folyamatosan kapcsolatban lehetnek. A fali nagyfelbontású Tv segítségével az ultrahangos és a kolposzkópos képet is figyelemmel kísérhetik. Javaslom, hogy otthon, egy lapra írjon össze minden panaszt, észrevételt, ami a problémájával összefüggésbe hozható, ezt és a menstruációs naptárukat hozza magával, ezzel segíti a munkámat és a gyors és pontos diagnózis felállítását. Komplex nőgyógyászati rákszűrés Méhnyakrákszűrés videókolposzkóppal (a méhnyakon előforduló hámelváltozások vizsgálatára kifejlesztett eszköz,számítógéppel összekapcsolva így a beteg is láthatja igény szerint az elváltozást)és kenetvétellel Méhtestrákszűrés ultrahanggal Petefészekrák szűrés ultrahanggal és szűkség esetén tumormarker(vérből kimutatható daganatot jelző állapot)vizsgálattal Nőgyógyászati fertőzések diagnosztikája és kezelése, szükség esetén kenetvizsgálattal Trichomonas(élősködő), gombás és bakteriális fertőzések kimutatása Laboratóriumi és mikroszkópos vizsgálatok Kenetvizsgálat Hüvelytoalett(elváltozástól függő ecsetelés) Vizeletvizsgálat Emlővizsgálat ,szűkség esetén további kivizsgálás kezdeményezése mammográfia irányába(a mellek speciális digitális röntgen vizsgálata). Szülészeti és nőgyógyászati ultrahangvizsgálat Human Papilloma Vírus (HPV) elleni védőoltás Fogamzásgátlás Hormonális fogamzásgátlás személyre szabott tanácsadással Nem hormonális fogamzásgátló módszerek alkalmazása tanácsadással Méhen belüli fogamzásgátló eszközök (IUD,magyarul: "spirál") mütét nélküli, fájdalommentes eltávolitása Pattanásos bőr kezelése(nőgyógyászati vonatkozások) Terhesgondozás Terhesség előtti tanácsadás, kivizsgálás Szülésre történő felkészítés Meddőségi kivizsgálás Steril panaszok diagnosztikája, IVF előtti kivizsgálás Menstruácios problémák kezelése Időskori nőgyógyászati problémák kezelése Első fogamzásgátló felírása előtti kivizsgálás Menstruációs zavarok diagnosztikája és terápiája Fiatalkori és változókori panaszok kezelése Menopausalis klimakterialis nőgyógyászati problémák kezelése Vizelettartási problémák (inkontinencia) kezelése Műtéti utáni kezelések (rehabilitációs tanácsadás ) Szexuális tanácsadás (szexuálpszichológiai és orgazmus problémák diagnosztikája, kezelése) Dr.Cserni Péter

Szakterületek

 • terhes gondozás