Dr.

Szemerédi Péter

verifiedCreated with Sketch.

Belgyógyász, Kardiológus

4 vélemény +hozzáad

Az Országos Kardiológiai Intézetben, majd a Szent János Kh Kardiológiai osztályán dolgoztam. Innen kerültem a jelenlegi munkahelyemre, ahol kifejezetten a cardiovasc. betegségek prevenciójával,… még több

Címek

 • Ez az orvos még nem rendelkezik online naptárral. Jelezd neki, hogy foglaltál volna időpontot!

  Kérjük, add meg az e-mail címedet. Értesíteni fogunk, amikor be tudsz jelentkezni online az orvoshoz.

 • Pulzus Egészség Központ

  Fillér utca 4-6., II Kerület
  1024 Budapest, Pest

2

Általános Eredmény
4 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • T
  Cím: Pulzus Egészség Központ

  20 éve vagyok a doktor úr betege - az éves kontrollvizsgálatoknak köszönhetően gyakran találkozunk. Csakis jót tudok mondani róla és munkatársáról, Bea nővérről! Amikor más , súlyos betegség miatt padlón voltam, rengeteget segített emberséges hozzáállásával, pozitív hatásával. De jó, hogy ilyen orvosok is vannak!

 • D

  Orvosi tudás szempontjából kiváló. Alapos, lelkiismeretes betegeivel, de csak olyan betegeknek ajánlom, akik mindenre bólintanak és hajlandók bármit beengedni a saját szentséges testükbe, akik mindenbe beleegyeznek. Akkor minden szépen és jól fog működni, az ilyen emberek nagyon jól járnak vele, mert az orvos-beteg kapcsolat jól fog működni, és tényleg segíteni fog!
  Kritika tilos. Elvárni, hogy elismerje és helyrehozza ha rosszul csinált valamit, ez álom. Vélemény nyilvánítása tilos. Gondolkozni, érezni, félni tilos. Bólogatni, dicsérni szabad. Megbeszélni vele az Ő problémáját lehetetlen. DE ez nem így volt régen!

  Én nemet mondtam és elfogadta a döntésem. Az életminőségem nem volt rossz a körülményekhez képest (multiplex betegségekről van szó) konzervatív kezeléssel. Eszembe sem volt egy újabb műtétbe beleegyezni, főleg mert az első nagyon rontott az állapotomon, a javasolt meg ennek a kijavítására szolgált volna, de én ezt nem akartam, nem éreztem, hogy ettől nekem jobb lenne. Nem arról van szó, hogy megkérdőjeleztem a tudását, hanem arról, hogy nekem a helyzet megfelelt úgy ahogy van, és nem akartam még egyszer kockáztatni. Én úgy gondolom, mindenkinek joga van dönteni, hogy beleegyezik-e az egész hátralévő életét befolyásoló beavatkozásba, de Szemerédi doktor úr szerint ez nem így van. Anélkül, hogy bármit jelzett volna nekem az általa elfogadott döntésem szempontjából, már ott tartottunk,elítélt az általa elfogadott döntés ellenére és mindenféle figyelmeztetés nélkül. Szerinte lényegtelen és nem számít az, hogy Ő akkor mit mondott, nekem tudnom kellett volna, hogy Ő azt nem úgy gondolja! Amikor én megismertem, akkor még ha fehér volt valami nem nevezte feketének, ha értik mire gondolok.

 • Z

  Ugyanezt éltem meg vele. Jó orvos talán, de egy igazi méregzsák. A maszek betegeivel biztosan nem ezt csinálja. Én oda tartozom területileg, de máshoz járok, mert annyi megértés nincs benne, ami a szemembe kárt tenne, mert mégis mit képzelek én, hogy félni merek holmi katéterezéstől és türelmet kérek! - ha Ő azt mondja, hogy meg kell csinálni.

 • M

  Nekem nagyon rossz a véleményem róla. Nem mint orvosról, hanem az emberről. Ha nemet mondanak neki, vagy pici türelmet kérnek tőle, elmegy a füle mellett, vagy hisztériázni kezd és nekem esik. Konkrétan tudom, hogy ezt nem csak én kaptam meg. Érzékeny lelkűeknek semmiképpen sem ajánlom!

A betegek kérdései (10688)

Kérdése van az egészségével kapcsolatban?

Ask questions to thousands of doctors, you will receive answer for your question within 48h, completely for free.

Kérdezz a szakembertől

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • Az Országos Kardiológiai Intézetben, majd a Szent János Kh Kardiológiai osztályán dolgoztam. Innen kerültem a jelenlegi munkahelyemre, ahol kifejezetten a cardiovasc. betegségek prevenciójával, kardiológiai és angiológiai betegek gondozásával foglalkozom. Intézetünkben /Pulzus Eü. Központ - Bp. II. kerület Fillér u. 4-6 / a szív és érrendszeri betegségek komplett non invasiv kivizsgálására, a kiszűrt betegek további gondozására illetve szükség esetén megfelelő szakintézetbe irányítására van mód és lehetőség.

Cikkek

Orvosok, akikkel időpontot egyeztethetsz