Ez az Ön profilja?Vegye át! Adatok szerkesztése

Üzemorvosi ellátás keretén belül a következő szolgáltatások vehetők igénybe: munkahelyen történő üzemorvosi ellátás, koleszterinszint mérése, vércukorszint mérése, szemészeti vizsg... még több

Címek

Orvosok, akikkel időpontot egyeztethetsz

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • Üzemorvosi ellátás keretén belül a következő szolgáltatások vehetők igénybe: munkahelyen történő üzemorvosi ellátás, koleszterinszint mérése, vércukorszint mérése, szemészeti vizsgálat, koszorúér betegség kockázati tényezőinek feltárása, életmódbeli, diétás tanácsadás, prevenciós programok, menedzser szűrés. Továbbá jogosítványhoz, belvízi és tengeri hajózáshoz szükséges egészségügyi alkalmassági vizsgálatok elvégzése, védőoltások megszervezése, távolabbi utazások esetén tanácsadás, receptírás, háziorvosi ellátás állnak a páciensek rendelkezésére.

Betegek véleményei

 • nagyon jó

  A legjobb allopáthiás orvosok egyike... személyesen ismerem igy minden család figyelmébe csak ajánlani tudom

 • nagyon jó

  Szerencsére ritkán járok orvoshoz, de amikor muszáj, akkor szívesen választom őt. Figyelmes velem mindig.

 • nagyon jó

  Szerencsére ritkán kell orvos járnom, de az eddigi tapasztalataim alapján csak azt tudom elmondani, hogy Ő nagyon figyelmes, és kedves.

 • nagyon jó

  Kiváló véleménnyel vagyok Róla. Nagyon gyorsan diagnosztizálta a problémámat, és ezt követően a kezelés is gyorsan lezajlott.

Szakember, akihez időpontot foglalhatsz

Bognár Gabriella

háziorvos,  pszichoterapeuta,  aneszteziológus

Foglalás