Dr.

Gayor Kiran Prabhat

Gyermekorvos

5 vélemény +hozzáad

1975-ben a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szerzett általános orvos diplomát. 1981-ben csecsemő- és gyermekgyógyászatból tett szakvizsgát. Szakrendelése hétfőn, szerdán,… még több

Címek

 • Székesfehérvár Megyi Jogú Város Humán Szolgáltató Intézet

  Ady E út 8
  8000 Székesfehérvár, Fejér

  Kapcsolati adatok

  Ez az orvos még nem rendelkezik online naptárral. Jelezd neki, hogy foglaltál volna időpontot!

  Kérjük, add meg az e-mail címedet. Értesíteni fogunk, amikor be tudsz jelentkezni online az orvoshoz.

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • 1975-ben a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szerzett általános orvos diplomát. 1981-ben csecsemő- és gyermekgyógyászatból tett szakvizsgát. Szakrendelése hétfőn, szerdán, csütörtökön és minden páros pénteken 8 és 11 óra között, kedden, csütörtökön és páratlan péntekeken 15 és 18 óra között várja pácienseit. Gyermekegészségügyi szaktanácsadása kedden és csütörtökön 12.30 és 14 óra között érhető el.
4.5

Általános Eredmény
5 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • B
  Cím: Székesfehérvár Megyi Jogú Város Humán Szolgáltató Intézet

  Mindkét gyermekem az ő gondoskodása alatt lett felnőtt. Soha nem féltek orvoshoz menni, mert rajongott a gyerekekért és ezt ők is érezték.Egyszer nyaralásból érkeztünk haza. Az utolsó napon megbetegedett a kislányunk, de haza érkezés előtt, késő délután még beugrottunk a Tesco-ba. A bejárat előtt összetalálkoztunk a Doktor Úrral. Ott, a bejárat előtt megvizsgálta és adott tanácsot, hogy mit tegyünk másnapig. Orvosként és emberileg is fantasztikus!

 • N

  2016. július 11.
  Sajnos nekem nincsenek jó tapasztalataim! A mi Doktornéink sajna meghalt,így ideiglenesen hozzá kerültünk. Többször is kérdőre vont h.miért 2 -féle tápszert kap a baba?! Az indokot aligha hallgatta végig...Ma konkrétan a folyosón le kiabálta a nyakamról a fejemet mert mit képzelek én,hogy 2 receptre írt ki a nővérke tápszert? Mondtam,hogy nem tudtam h.ez gond nála,ki írták én el vettem és kész! Ő csak kiabálta tovább a magáét nekem meg a nővérkének.... volt szerencsém hallani,ahogy egy kisfiúval idegesen nem orvoshoz méltóan beszélt,mert ő nem akarta a szurit. Szóval véleményem szerint neki már nem a rendelőben lenne a helye,hanem otthon egy hintaszékben,ahol a hozzá tartozói kötelesek elviselni a kirohanásait. Nem csak én vélekedek így sajnos,ezért én váltok.

  Ön ez az orvos? Válaszoljon erre az értékelésre! Regisztráljon most

 • H

  Egyszerűen egy fantasztikus orvos akit csupa szív jósággal,fwntasztikus tudással és eszméletlen jó humorral áldott meg a sors :) 3 gyermekem nőtt fel mellette :) Imádom :)

 • A

  Háromgyermekes anyukaként sokszor találkoztunk már,számomra nagyon szimpatikus ahogyan a gyerekekkel bánik,illetve a kezelési módszere is. A kamasszal éppen olyan kedves és megértő,akár a kisebb gyerkőccel,közvetlen és barátságos orvos. Hosszú idő után örömmel tapasztaltam,hogy olyan orvosra találtunk a személyében,aki nem tömi tele antibiotikummal a gyerekeket az első tüsszentésnél,ám komolyabb betegségnél is a legjobb kezelést választja!

 • V

  A legjobb orvos, akivel valaha találkoztam! Lelkiismeretes mmunkát végez, mindig a beteg számára az első. Sosem restellt akár az éjszaka közepén kijönni, ha hívtuk (ingyen!). Ismervén teljes életpályájat, történetét, bizton állíthatom, hogy az ideális, s manapság már igen ritkán fellelhető orvos mintapéldája, akinek valóban hivatása és a páciensek a fontosak.