Címek

 • DEBRECENI EGYETEM

  Egyetem tér 1
  4032 Debrecen, Hajdú-Bihar

  Kapcsolati adatok

  Ez az orvos még nem rendelkezik online naptárral. Jelezd neki, hogy foglaltál volna időpontot!

  Kérjük, add meg az e-mail címedet. Értesíteni fogunk, amikor be tudsz jelentkezni online az orvoshoz.

5

Általános Eredmény
6 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • N

  Rég volt de ez igaz volt. Gerinc sérvel diagnosztizáltak de nem műtöttek. Többször elutasítottak mire végre választ kaptam a műtettel is csak 50% esélyem van arra, hogy ne kerüljek tolószekbe.
  Elfogadtam le is vettek 50%-ra de mivel már akkor sem lelehetett 20 ezer forintból megélni inkább dolgozni mentem.
  Az állapotom 1 év alatt rohamosan romlott a kezelések ellenére.
  Mikor már 10cm-re csúszott a testtartásom ballra egy Jászberényi traumatológusnak név szerint Bíró doktor úrnak köszönhetően felgyorsultak az események.
  Sürgősségivel küldtek Szolnokra a vizsgálatok után ahonnan haza küldtek miszerint idopontot kérjek. 2 csigolya közt volt egy ami elnyomta félig a gerincvelőt, egy ami elnyomta a jobb oldali idegeket égy volt még egy csakhogy ne legyen egyszerü. Plusz a ket csigolya el volt csúszva és fordulva egymásról.
  Volt 2 másik orvos is Rahmani doktor úron kívül de ők 2-3 hónapra tudtak volna fogadni.
  Egyedül a doktor úrnál volt időpont és én örömmel elfogadtam, mert egy évvel korábban édesanyámat véleményem szerint megmentette, hisz egy autóbaleset miatt koponyaűri vérzése volt de az időhúzás miatt mire ct-re került a sor már csak egy 12 cm hosszú és 1,5 cm széles vérsavó maradványt kellett eltávolítani. Ezt a doktor úr a lehetőségeihez képest tökéletesen megvalósította hisz édesanyám idősen szívbetegen került a kezei közé.
  Így örültem mikor hozzá kerültem.
  Mérhetetlen kedvessége őszintesége és hozzáertése átsegített a nehézségeken és hála neki a mai napig a saját lábaimat használva élhetek!
  Mert ha ő nincs ott akkor, most tolószékben kellene élnem!
  Örök hálám amiért számomra jókor jóhelyen volt!!!!!

 • Z

  Rahmani doktor nem csupán kiváló szakember, hanem kedves és gondos, humort értő, mégis komoly stílusával már az előzetes konzultáció során elnyerte a bizalmamat. A gerincműtét is jól sikerült, gyorsan épülök felfelé, a doktor urat pedig valóban csak dicsérni tudom, ha szóba kerül. Jó szívvel ajánlom mindenkinek!

 • 7

  Kedves és nagyon okos ügyes orvos akinek lehet hinni a tudásában.mind emelett tiszteli és szereti a betegeit minden elismerésem az övé.

 • V

  Idült vesemedence gyulladás következtében a gerinc L.I-II. csigolyák közötti porcanyag elpusztult, sem járni, sem ülni nem tudtam. 74 éves vagyok. Rahmani doktor úr a DEOEC Idegsebészeti Klinikáján f.év júl.21-én TH.XII-L.III.szinten csavaros-rudas fixációs műtéttel tehermentesítette a beteg részt és így lehetővé tette a porcanyag újraképződését. Azóta testsúlyo újra gyarapodik, szépen járok és gyógyulok. Az életemet mentette meg.
  A doktor úr nagy elfoglaltsága mellett a műtét előtt és után is szakított időt a nagyon közérthető és világos magyarázatra és szerény kedves emberi magatartásával a félelmemet eloszlatni.
  Kiváló szakértelméről és emberi magatartásáról csak felsőfokon tudok nyilatkozni.
  Isten áldja meg őt s adjon Neki jó egészséget!
  Kádár Tibor

 • V

  Szerintem is nagyon jó orvos és idegsebész, mint betegekkel, mint kollégákkal kapcsolatban. A betegeket a szívén viseli.

 • V

  Nekem ő végeszte a gerinc mütétemet,2009-ben de azota is panaszmentes.
  Mint orvosilag és emberileg nagyon remek orvos.
  És mai napig hállás vagyok neki,és szivesen merem másnak ajánlani,,,,Bizzanak bene nagyon jó orvos,,
  Nauzi.