Dr. Bakk Sándor Kardiológus, Belgyógyász Főorvos Dr. Bakk Sándor vagyok, 1975-ben születtem, Fehérgyarmaton. - Gimnáziumi tanulmányaimat a nyíregyházi Krúdy Gyula Gimnáziumban folytattam. -… még több

Címek

5

Általános Eredmény
5 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • M
  Cím: Dr. Bakk-Kardiologia Magánrendelő

  Ajánlás alapján kerestem fel, több ismerősömet is kezelte, nagyon dicsérték. Nem csalódtam, valóban nagy szaktudású, kedves doktor.

 • T

  Kitűnő orvos, kiváló ember ! 7 évvel ezelőtt mentette meg az életem. 48 évesen infarktussal, újraélesztve hajnalban vitt be a mentő. Nem csak a szívkatéterezést csinálta meg rendkívüli precizitással, hanem biztatásával, tanácsaival felépülésemet is támogatta. Neki köszönhetően -rendszeres ellenőrzés mellett- ma is dolgozom, aktív vagyok. Maximálisan ajánlom. (MT)

 • S

  Nagyon jó orvos. A magánrendelőjében vizsgált, a megbeszélt időben. Gyorsabb szívverés miatt kerestem meg, illetve fulladtam is. Már a szívultrahang után megmondta mi lehet a bajom, de gyógyszert csak a 24 óráig tartó EKG után rendelt. Mindent részletesen elmondott, mit miért csinál, mire kell vigyáznom, mire hatnak a gyógyszerek. Szerencsére a panaszaim is megszűntek és a kontrollon is javulást látott. Felkészült, jó orvos, kedves a a nővérke is. Köszönettel: Sashalmi V.

 • M

  Nagyon rendes, örülök hogy hozzá kerültem három évvel ezelőtt! Nagyon ügyesen végezte el a katéterezést és nagyon jó gyógyszert kaptam amitől megszűntek a mellkasi panaszaim. Azóta is hozzá járok ellenőrző vizsgálatokra. Emberséges, segítőkész, láthatóan és érezhetően odafigyel a betegére.
  Ajánlani tudom. / M.M./

 • A következő napon hozzáadott véleményt bejelentett visszaélés miatt eltávolítottuk: 2015. 08. 10.

 • V

  Lelkiismeretes, közvetlen, nagyon jó szakember.Véletlenül ( ügyeletben ) kerültem a keze alá, de azóta is hálás vagyok a sorsnak. Láthatóan sokat dolgozik, de eddig mindig volt rám ideje bármivel fordultam hozzá. Ügyes, lelkiismeretes, egyenes ember. Csak ajánlani tudom. ( T. P)

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • Dr. Bakk Sándor Kardiológus, Belgyógyász Főorvos

  Dr. Bakk Sándor vagyok, 1975-ben születtem, Fehérgyarmaton.
  - Gimnáziumi tanulmányaimat a nyíregyházi Krúdy Gyula Gimnáziumban folytattam.
  - 2001-ben Általános Orvos diplomát szereztem a Debreceni Orvostudományi Egyetemen cum laude minősítéssel.
  - Rezidens képzésemet a Debreceni Orvostudományi Egyetemen és a H. B. Megyei Kenézy Kórház III. Belgyógyászati osztályán abszolváltam.
  - 2003-ban a nyíregyházi Megyei Kórház Kardiológia Osztályára nyertem felvételt, ahol jelenleg is dolgozom.
  - 2006-ban Belgyógyászat szakvizsgát szereztem kiváló minősítéssel
  - 2010-ben Kardiológia szakvizsgát szereztem kiváló minősítéssel
  - 2011-ben Invazív Kardiológia (szívkatéter) licence vizsgát tettem
  - 2012-ben Echocardiographias (szívultrahang) licence vizsgát tettem
  - 2006-óta a Magyar Kardiologiai Társaság, 2010-óta az Invazív Kardiologiai Társaság tagja vagyok

  Jelenleg főorvosként dolgozom a nyíregyházi Megyei Kórház Kardiológia Osztályán.
  Aktív részt vállalok a kardiológiai betegek járó és fekvőbeteg szakellátásában. 2006-óta rendszeresen végzek „ szívkatéteres ” vizsgálatokat, és részt veszek az akut infarktusos betegek szívkatéteres ügyeleti ellátásában is. Magán orvosi praxisban kardiológiai betegek kivizsgálását, kezelését,gondozását, igény szerint hospitalizáció és szívkatéteres vizsgálatok megszervezését vállalom.
  Nős vagyok, egy kisfiú és egy kislány apukája.

Szakterületek

 • kardiológia

Kezelt betegségek