1993-ban a Szegedi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően a Szent-Györgyi Albert Orvos- és Gyógyszerésztudományi Centrum I.… még több

Címek

5

Általános Eredmény
12 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • E

  Kedves, aranyos, de rajtam nem tudott segíteni. Ami önmagában nem probléma, de azért, hogy ezt nem nekem semmiképp, de talán még magának sem ismerte be, kicsit neheztelek rá. Korrektebb lett volna, ha megmondja, hogy nem tud rajtam segíteni, ahelyett, hogy azt mondta volna, minden rendben van úgy, ahogy van.
  Én bíztam benne évekig, de sajnos csak az időmet vesztegettem.

 • V

  Nagyon jó szakembernek tartom és - ami manapság ritka - hogy emberséges és a hatalmas leterheltség ellenére is türelmes a betegekkel. Minden felmerülő problémát komolyan vesz és alaposan kivizsgál. A kezdetektől fogva megbízom benne....

 • V

  emberségből jeles kedves és segít mindenbe és a túlsúlyosokat nem lenézi és nem azt mondja mint minden orvos kövér azért beteg !!!! segít és megnyugtatja a beteget hogy ne adjuk föl soha !!! köszönöm doktor úr !

 • V

  DR Magony Sándor Endokrinológus nagyon jó szakember.
  Mindenkihez türelmes, végig hallgatja betegei panaszát.
  A kiváló tudása mellett , mint ember kedves, mosolygós, ami a betegek számára sokat jelent.
  A viselkedése kiváltja az emberekben a Boldogság hormonokat.
  Nem félve mennek be a betegek a Doktor Úrhoz!!! Kívánok további szakmai sikereket, és Boldog Családi
  Életet!!! Fülöpné Markó Júlia Nyugdíjas Zenetanár.

 • A

  Több, mint 10 éve vagyok a betege. Nagyon alapos, korrekt, körültekintő orvos, aki maximálisan odafigyel a betegeire. Mindig mosolyog és van egy kedves szava, ami azt gondolom, hogy önmagában sokat számít. Ritka az ilyen lelkiismeretes, kedves orvos!

 • Magony Sándor Doktor Úr, rendkívül kedves személyiség, akihez a betegek szívesen járnak.
  Több, mint 10- éve , vagyok a betege.
  Remek szakorvos, türelmes, meghallgatja ,és emberségesen válaszol a kérdéseimre.
  Továbbra is az Ő magabiztos tudása, türelme, embersége számomra a legfontosabb, így továbbra is
  a Doktor Úrnál szeretnék maradni.

 • V

  Egy kulonleges pajzsmirigy betegsegem volt. Teljeskoru vizsgalatot rendelt el a Doktor Ur, gyogyszereimet tokeletesen allitotta be es fel ev utan mar el is hagyhattam az osszeset. Mindig turelmes volt es minden kerdesemre szivesen valaszolt. Nagyon lelkiismeretes, tenyleg a munkajanak el.

 • Közel 15 éve járok hozzá ellenőrzésre évente.25 éve műtöttek,azóta gyógyszer bonyolítja le az anyagcserémet.Nagyon rendes,lelkiismeretes orvosnak ismertem meg.

 • P

  A fiammal 15 éve járunk hozzá, nagyon összetett súlyos endokrin betegsége van, nagyon szépen rendbe hozta és emberileg pedig csillagos ötöst érdemel. Págyi Józsefné illetve Frankó György

 • D

  Korrekt orvos, emberileg és szakmailag sem csalódtam még benne, pedig már 4 éve a betege vagyok. Ő nem mismásolja el a problémáimat, ha kell vizsgálatokra küld- vagy csak egyszerűen megnyugtat. A kedvenc orvosom. :)

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • 1993-ban a Szegedi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően a Szent-Györgyi Albert Orvos- és Gyógyszerésztudományi Centrum
  I. sz. Belgyógyászati Klinikájának klinikai szakorvosa lett. 1999-ben belgyógyászatból, 2001-ben endokrinológiából, 2010-ben pedig klinikai farmakológiából tett szakvizsgát. A Magyar Endokrinológiai és Anyagcsere Magyar Kísérletes és Klinikai Farmakológiai Társaság tagja.

Kezelt betegségek