Dr.

Molnár Sándor

Urológus

2 vélemény +hozzáad

Szakmai képzésen a SZTE Sebészti Klinikáján, a laparoszkópia terén Párizsban ( Creteil, Abbou), Rómában, Bordeaux-ban valamint Lipcsében vettem részt. Szakterületem az urológiai… még több

Címek

5

Általános Eredmény
2 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • H

  Vese eltávolítást végzett nálam laparoszkópos műtéti eljárással, amit maximális profizmussal tudnék csak jellemezni. A CT vizsgálat után határozottan közölte hogy a későbbi problémák nagy valószínűséggel csak így kerülhetők el. Lehetőségeihez képest rövid határidőre adott műtéti időpontot, amit tudott tartani is. Műtétem után 7 napra könnyen mozogva hagytam el a klinikát, és jelenleg teljesen gyógyultnak érzem magam, teljes életet élek, elmondhatom, hogy egy rosszindulatú vese daganat után egészséges tudtam maradni, amit a főorvos úrnak köszönhetek! További jó egészséget és kitartást kivánok munkájához, hogy minél több ember elmondhassa azt amit én. Köszönöm!!!

 • E

  Régen voltam nála, de csak pozitív emlékeim vannak vele kapcsolatosan. Nagyon aranyos és kedves volt. Mindenben meg voltam vele elégedve.

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • Szakmai képzésen a SZTE Sebészti Klinikáján, a laparoszkópia terén Párizsban ( Creteil, Abbou), Rómában, Bordeaux-ban valamint Lipcsében vettem részt.

  Szakterületem az urológiai sebészet, ezen belül az endoszkópia és a laparoszkópia.

  Endoszkópos úton a húgyúti kőbetegségek, a prostata megnagyobbodás, a húgyhólyag tumorok kezelésével foglalkozom.

  A hagyományos, nyitott műtétek mellett a modern laparoszkópos műtéti terápiát 2005-ben vezettem be klinikánkon Pajor László irányításával.

  Laparoszkópos úton lágyéksérvek műtétét. a vesecysták eltávolítását, a vese üregrendszeri betegségek korrekciós plasztikáját, a vesedaganatok esetében a teljes vese- és részleges reszekciót végzek

  Szegeden 2008 óta alkalmazom a laparosocpos radicalis prostata eltávolítást daganatos megbetegedés esetében.

  Járóbeteg rendelés formájában a húgyúti infekciók, vizelettartási zavarok, prostata megnagyobbodás okozta vizeletürítési panaszok, merevedési zavarok kezelésével foglalkozom.

  A here-, prosztata, húgyhólyag- és veserák szűrését végzem. Húgyhólyag-tükrözés, ultrahang vizsgálat útján gyulladásos, daganatos és kőbetegségek diagnosztikájával foglalkozom.

  Egynapos urológiai sebészet keretein belül fitymaszűkületek plasztikáját, herevízsérv (hydrokele) és varicokele műtéti kezelését végzem.