1995-ben a Pécsi Orvostudományi Egyetemen szerzett általános orvosi diplomát cum laude minősítéssel, ezt követően a Baranya Megyei Kórház Érsebészeti Tanszékén kapott általános sebészeti… még több

Címek

5

Általános Eredmény
8 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • M

  Tengerentúlról kerestem az interneten keresztül több műtéti beavatkozás egyidejű elvégzésére orvost, így találtam rá az Istenhegyi klinikára, ahol Dr Szabó páciense lettem. A vártnál könnyebben viseltem a beavatkozást. A Doktor úr kitűnő szakértelmének köszönhetően már a műtét utáni napon jól éreztem magam, nem voltak erős fájdalmaim és mozogni is tudtam. A műtét utáni negyedik napon már fájdalomcsillapítóra sincs szükségem és közérzetem is kitűnő!
  Köszönöm a klinika munkatársainak, elsősorban Szabó doktor úrnak a kiváló munkát, és a kitűnő ellátást!

 • F

  Mind emberileg mind szakmailag egy remek lelkiismeretes orvost ismerhettem meg személyében.Barátságos mosolyától amivel a betegeket fogadja minden félelme elszáll a leendő páciensnek.

 • Nagyszerű, precíz és minden szempontból korrekt és lelkiismeretes szakember, ember - csakis ajánlani tudom!

 • V

  Tapasztalatom szerint kiváló orvosnak tartom és emberileg pedig köszönöm,hogy ismerhetem!Ajánlom mindenkinek forduljon hozzá bizalommal nem fog csalódni!!!

 • Köszönöm a precíz munkát. Sokkal szebb lett az eredmény mint amire gondoltam.
  Doktor úr nagyon kellemes személyiség, ügyesen és érthetően magyarázza el a dolgokat. Nem utolsó sorban mesterien műt. Nagyon ajánlom
  Urbanczyk András

 • 2004-ben voltam nála szemhéjplasztikán. A műtét fájdalommentes volt. Azóta is változatlanul szép. Mindenkinek ajánlom!

 • B

  12 éve kerestem fel először Dr. Szabó Szilárdot.
  Arcfelvarrást szerettem volna csináltatni. Részletesen megbeszéltük, hogy min szeretnék változtatni. Nagyon figyelmes volt. Elmagyarázta, hogy a felvarrás nem oldaná meg a problémáimat, és látható sebekkel is járnának. Helyette rövidebb, kisebb műtéteket javasolt. Egy helyi érzéstelenítésben elvégezett szemhéjplasztika és zsírfeltöltés után mintha kicseréltek volna! Pont úgy néztem ki, mint a 10 évvel korábbi képeimen, és mindezt hegek nélkül!
  Azóta évente egy-két alkalommal felkeresem. Azóta is több műtétről lebeszélt, helyette a legújabb kezeléseket javasolta. Soha nem bántam meg! Most, 50 évesen egy kicsit fiatalabbnak nézek ki, mint a 12 évvel ezelőtti fotóimon, és még mindig nem volt szükség felvarrásra!
  Amit még nagyon szeretek, az az, hogy az elmúlt években semmit sem változott a hozzáállása. Ugyanolyan türelmes és figyelmes, mint régen.

  Bercsényi Ágnes

 • V

  Én többször jártam már nála az elmúlt 12 évben. Ami nagyon szimpatikus, hogy az elmúlt évek alatt sem változott meg a hozzáállása!
  Nagyon figyelmes! Nem műtétekben, hanem megoldandó problémákban gondolkozik. Volt olyan beavatkozás, miről ő maga beszélt le, mert szerinte nem oldaná meg a problémámat, vagy még nem volt itt az ideje. Amiket megcsináltattam, azok mind gyönyörűen sikerültek!

A betegek kérdései (8)

Kérdése van az egészségével kapcsolatban?

Ask questions to thousands of doctors, you will receive answer for your question within 48h, completely for free.

Kérdezz a szakembertől

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • 1995-ben a Pécsi Orvostudományi Egyetemen szerzett általános orvosi diplomát cum laude minősítéssel, ezt követően a Baranya Megyei Kórház Érsebészeti Tanszékén kapott általános sebészeti állást. Szakmai érdeklődésének középpontjában az emlősebészet áll. 1998-ban a belgiumi Mons-ban a Clinique Saint Joseph Regionális Központi Kórházban dolgozott sebész gyakornokként.
  2003-ban plasztikai sebészetből tett szakvizsgát.
  Jelenleg Magyarország három vezető plasztikai sebészeti magánklinikájának, a budapesti Istenhegyi Magánklinikának Magánklinikának, a kaposvári Seffer Magánklinikának, és a budapesti Kontúr Klinikának munkatársa.