Itt vagy: 
Főoldal
Created with Sketch.
Plasztikai Sebész
Created with Sketch.
Created with Sketch.
Szabó Szilárd
Calendar-iconCreated with Sketch. Kérd az Előjegyzési Naptárat

1995-ben a Pécsi Orvostudományi Egyetemen szerzett általános orvosi diplomát cum laude minősítéssel, ezt követően a Baranya Megyei Kórház Érsebészeti Tanszékén kapott általános seb... még több

 • Mi a teendő egy megnött lencsével?

  Érdeklődni szeretnék.Az orrom hegyén van egy lencse,ami nem tudom mi okozta,de megnött az ikerterhesség alatt,nyomásra érzékeny ,fáj. Nézettem bőrgyógyászaton,de nem láttak rendellenességet,le szerettem volna szedetni,de ők nem foglalkoznak ezzel,átirányítottak a sebészetre,de ők sem szedik le.

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Szabó Szilárd

  Kedves Érdeklődő!

  Egy ilyen "lencsének" több oka is lehet. Leggyakrabban szemölcsről van szó, de lehet egy hajszálér daganat vagy hajszálér tágulat, esetleg festékes anyajegy. Még több

 • Hasi háló és ér tágulatót mütene

  Tisztelt Dr úr

  Szeretnék segitséget kérni mivek rengeteg műtétem volt és sérvem van ér tágulatom össze növések de a beleim a hasfalam fáj tudna e ebben segíteni sokan mondták igen de vissza léptek a hátam is fáj a sok hasi fájdalomtol és a melleimtől gerincem ki van kérem segitsen mi… Még több

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Szabó Szilárd

  Kedves T!

  Nem értem pontosan a kérdést :" sérvem van ér tágulatom össze növések de a beleim a hasfalam fáj"
  És a gerinc panaszai okait sem értem pontosan. "...hátam… Még több

Címek

Orvosok, akikkel időpontot egyeztethetsz

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • 1995-ben a Pécsi Orvostudományi Egyetemen szerzett általános orvosi diplomát cum laude minősítéssel, ezt követően a Baranya Megyei Kórház Érsebészeti Tanszékén kapott általános sebészeti állást. Szakmai érdeklődésének középpontjában az emlősebészet áll. 1998-ban a belgiumi Mons-ban a Clinique Saint Joseph Regionális Központi Kórházban dolgozott sebész gyakornokként.
  2003-ban plasztikai sebészetből tett szakvizsgát.
  Jelenleg Magyarország három vezető plasztikai sebészeti magánklinikájának, a budapesti Istenhegyi Magánklinikának Magánklinikának, a kaposvári Seffer Magánklinikának, és a budapesti Kontúr Klinikának munkatársa.

Értékelések:

 • Nagyszerű, precíz és minden szempontból korrekt és lelkiismeretes szakember, ember - csakis ajánlani tudom!

 • Köszönöm a precíz munkát. Sokkal szebb lett az eredmény mint amire gondoltam.
  Doktor úr nagyon kellemes személyiség, ügyesen és érthetően magyarázza el a dolgokat. Nem utolsó sorban mesterien műt. Nagyon ajánlom
  Urbanczyk András

 • 2004-ben voltam nála szemhéjplasztikán. A műtét fájdalommentes volt. Azóta is változatlanul szép. Mindenkinek ajánlom!

 • M

  Tengerentúlról kerestem az interneten keresztül több műtéti beavatkozás egyidejű elvégzésére orvost, így találtam rá az Istenhegyi klinikára, ahol Dr Szabó páciense lettem. A vártnál könnyebben viseltem a beavatkozást. A Doktor úr kitűnő szakértelmének köszönhetően már a műtét utáni napon jól éreztem magam, nem voltak erős fájdalmaim és mozogni is tudtam. A műtét utáni negyedik napon már fájdalomcsillapítóra sincs szükségem és közérzetem is kitűnő!
  Köszönöm a klinika munkatársainak, elsősorban Szabó doktor úrnak a kiváló munkát, és a kitűnő ellátást!

 • F

  Mind emberileg mind szakmailag egy remek lelkiismeretes orvost ismerhettem meg személyében.Barátságos mosolyától amivel a betegeket fogadja minden félelme elszáll a leendő páciensnek.

 • Tapasztalatom szerint kiváló orvosnak tartom és emberileg pedig köszönöm,hogy ismerhetem!Ajánlom mindenkinek forduljon hozzá bizalommal nem fog csalódni!!!

 • 12 éve kerestem fel először Dr. Szabó Szilárdot.
  Arcfelvarrást szerettem volna csináltatni. Részletesen megbeszéltük, hogy min szeretnék változtatni. Nagyon figyelmes volt. Elmagyarázta, hogy a felvarrás nem oldaná meg a problémáimat, és látható sebekkel is járnának. Helyette rövidebb, kisebb műtéteket javasolt. Egy helyi érzéstelenítésben elvégezett szemhéjplasztika és zsírfeltöltés után mintha kicseréltek volna! Pont úgy néztem ki, mint a 10 évvel korábbi képeimen, és mindezt hegek nélkül!
  Azóta évente egy-két alkalommal felkeresem. Azóta is több műtétről lebeszélt, helyette a legújabb kezeléseket javasolta. Soha nem bántam meg! Most, 50 évesen egy kicsit fiatalabbnak nézek ki, mint a 12 évvel ezelőtti fotóimon, és még mindig nem volt szükség felvarrásra!
  Amit még nagyon szeretek, az az, hogy az elmúlt években semmit sem változott a hozzáállása. Ugyanolyan türelmes és figyelmes, mint régen.

  Bercsényi Ágnes

 • Én többször jártam már nála az elmúlt 12 évben. Ami nagyon szimpatikus, hogy az elmúlt évek alatt sem változott meg a hozzáállása!
  Nagyon figyelmes! Nem műtétekben, hanem megoldandó problémákban gondolkozik. Volt olyan beavatkozás, miről ő maga beszélt le, mert szerinte nem oldaná meg a problémámat, vagy még nem volt itt az ideje. Amiket megcsináltattam, azok mind gyönyörűen sikerültek!